A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

4 éves lett a Vízipipa Fórum

13

Hétfőn, 2011.03.21.-én, 19 óra 37 perckor volt kereken 4 éves a Vízipipa Fórum! Ez idő alatt sok mindent megélt, mind a fórum, mind pedig a remek közösség ami felépült az évek során. Olyan embereket ismertem meg a fórumon keresztül, akiket ha nem ismerném, csak sima átlagos személyeknek néznék. Azonban a fórumon keresztül sokan megismertük egymást és immáron több éve tartanak ezek a barátságok! Voltak kevésbé jó idők, de a kellemes élményekből számtalanszor több van az emlékeimben. Igazából azt sajnálom, hogy nem indítottuk el előbb ezt a fórumot.

Itt szeretném megköszönni minden kedves fórum tagnak, barátomnak, hogy egy ilyen remek közösséget hoztunk össze, ami (szerintem állíthatom) az ország legnagyobb és legjobb igazi vízipipás közössége! Köszönöm nektek! (És Akoska60-nak a lenti képet.)

Egy kis statisztikával muszáj megjelennem: (2011.03.24-ikei adatok)

 • Hozzászólások száma: 70578
 • Hozzászólások száma naponta: 48.22
 • Témák száma: 948
 • Témák száma naponta: 0.65
 • Felhasználók száma: 1166
 • Új Felhasználók száma naponta: 0.80

Ezekkel a szám adatokkal a Vizipipaforum.com Magyarország legnagyobb és vezető vízipipa fóruma! Sőt, kelet és közép európai szinten is igen meghatározó fórum!

Egyben itt szeretném megkérdezni a kedves tagokat, hogy érdekelné e a közösséget egy kisebb találkozó, mivel már a jó idő lehetővé teszi, hogy bárhol szabadtéren is csoportosuljunk. Akit érdekelne az dobjon egy kommentet. : ) Természetesen nem csak fórum tagokat várunk, hanem bárkit szívesen látunk!

Share.

13 hozzászólás

 1. Először is, nagyon sok szeretettel gratulálok a fórumnak a szülinap alkalmából!
  Másodsorban syska Neked szeretnék nagyon komolyan gratulálni a sok és néha igen nehéz munkádhoz, amivel ezt a közösséget összehoztad,és összetartod!
  Harmadízben gratuláció mindenkinek, aki bármilyen módon hozzátesz kis közösségünk építéséhez és előmozdítja fejlődését!
  A találkozót erősen lájkolom, de sajnos ebben ki is merül a dolog részemről!:(
  Sajna a távolság, és az állandó robot  nem teszi lehetővé személyes részvételemet.

 2. Én is gratulálok a fórumhoz! Nem túl rég csatlakoztam a közösséghez, de nagyon jól érzem magam itt és minden információt megtalálok amire szükségem van. Ami a találkozót illeti, szívesen részt vennék egy (vagy több) csomag Nakhla Earl Grey dohánnyal, meg a kétcsövű, fekete szépségemmel! 🙂

 3. Sziasztok!
  Először is, kérlek ne haragudjatok, hogy ezt itt kérdezem meg, de el tudnátok mondani hogy házilag hogy tudnék dohányt csinálni?
  És az “SZC” vp boltban az Al-waha ízesítő mellé adnak-e plusz dohányt, amivel el tudom készíteni,  mert a “SZK” picit messzebb van tőlem, bár szívem szerint oda mennék… 🙂

 4. sYska

  Al Eaha ízesítő nincs. Az Mola Mix és az frissítő, nem ízesítő. A frissítőbe kevesebb az aroma, azzal nem fog semmi íze lenni. SZC-ben nem árulnak dohán ízesítőt, csak hazudják, hogy az az. A Bisan és Elements lötyi ami tényleg ízesítő. Azokat pedig SZK-ben vásárolhatod meg és ott jár hozzá a szükséges dohány is, amivel el kell keverni.

Leave A Reply