A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Al Masah Whiskey with Red Power

2

A vízipipa fórumból rendszerint szoktam szemezgetni tesztekkel, amiket a tagok írnak. Egyre gyakrabban szinte kész teszteket írnak a hozzászólásokba, így megkönnyítve a választást mások számára. Most Octopus tagunk Al Masah Whisky és Red Bull-os tesztjét szeretném kiemelni.

A dobozon kersztül mennyei illata volt és kibontva sem változott, csak annyit, hogy töményebb lett. Az illatában teljesen felfedezhető volt a valódi redbull illata, kevés whiskey-vel. Ezt a dohányt is a gyári kerámiámba tömtem, 2 réteg fodrászfóliával, 3 bamboocha-val, melyekből az elején csak kettő dolgozott, az egyikük pihent, amíg kisebbek nem lettek. A hőtartós beindításnál rajta volt mind a 3 szén, ami lehet, hogy közrejátszott abban, hogy az első pár szívás eléggé fájt a tüdőmnek és be is szédültem. Nagyon hamar beindult a tömés, majd levettem az egyik szenet és így már kellemes lett a szénsavas füst. EZ nekem óriási élmény volt, mivel nem számítottam rá, hogy a redbull ízből még a szénsavat is úgy fogom érezni, mintha redbullt innék. Sajnos ez a “szénsav” a tömés felétől eltűnt. Nekem a whiskey íze annyira nem jött át, inkább csokis ízt véltem felfedezni benne, de nagyon tetszett, csak másra számítottam. A tömés vége felé itt is csökkent az íz intenzitása, bár már azon gondolkozom, hogy nem a dohány, hanem inkább a kerámia hibájából, mivel lefolyik a lyukakon a melasz.

Összességében szerintem nagyon finom dohány, bár én inkább gyümölcspárti vagyok, de néha kell a változatosság. Aki szereti a redbullt annak feltétlen javaslom, hogy próbálja ki. A sima redbullos ízesítést akartam eredetileg, de nálunk csak a whiskey-vel megijesztett változatát lehet kapni egyelőre, de nem bántam meg, hogy megvettem.

Illat: 10/10
Íz: 8/10
Melasz: 10/10
Füst: 8/10
Aprítottság: 9/10
Erőssége: 7/10

Share.

2 hozzászólás

Leave A Reply