A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Budapesti Vízipipa Találka ’09. Febr.

3

Ahogyan az meg volt hirdetve, összegyűltek (jó)páran a Törpe kávézóban a pipájukkal. Helyettem beszéljenek azok, kik ott voltak:

Kokovics

Hát srácok a hely hagyott maga után kívánnivalót de a társaság nagyon jó volt, nagyon élveztem köszi mindenkinek.
Én benne lennék, hogy ezt mondjuk havonta megismételjük.  :happy:

Még:

Youri

Jó volt ez, csak nem nagyon tudtunk mindenkivel beszélgetni a nagy társaság miatt, de tényleg jó volt. A nyílttéri talán jobb lesz legközelebb.

És úgy vettem észre nem sok ember van aki nagyon beteg dohányokat szív. :biggrin:

Végül, de nem utolsó sorban:

Anegytech

Jól sikerült a találka, tényleg sokan voltunk! Azt sajnáltam én is, hogy kicsi volt a hely, ezért nem tudtam mindenkivel beszélni, de Youriékkal tudtam néha szót meg pipacsövet váltani  (azt hiszem Riccio meg még Kiki voltak mellette, csak kevesen mutatkoztak be fórumnéven, köztük én sem :tongue: ).

Még elképzelhetőnek tartom, hogy a szabadtéri programok előtt legyen még egy összejövetel beltérben, mert végeredményben nem volt rossz, bár sajnos többen hamarabb eljöttünk (hát nekem is 1,5 óra az úta hazáig). Szóval majd még lehet filózni, mert ki tudja meddig tart a tél (aki tudja, szóljon!).

Még egyszer kösz, hogy vigyáztatok a fényképezőgépemre, még soha nem volt 360 a vérnyomásom, de most már tudom, milyen. Ennek örömére még ma feltöltöm azt a néhány képet, amit csináltam valahova, aztán adok linket. Sajnos kicsit sötétek lettek a képek.

Képek? Apropó, ITT tudjátok megnézni a képeket. Utolsó idézésben említésbe kerül, hogy esetlegesen lesz még egy ilyen találkozó. Támogatom az ötletet. A mostaniról több infót és beszámolót ebben a témában olvashattok.

A fórum pont ilyen találkozók szervezésére és közösség kiépítése (és persze a kezdőknek segítség nyújtás) céljából készült és van karbantartva. Hirdessetek bátran, a megfelelő alfórumba. Az esetleges ilyen találkozókról nem csak a fórumból, hanem innen a blog-ból is értesülhettek. 😉

Share.

3 hozzászólás

Leave A Reply