A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

El Nefes – Bluemist dohány teszt

3

Az El Nefes Bluemist dohány egy külföldön is igen közkedvelt termék. A Bluemist tulajdonképpen egy ízkeverék, ami áfonyából és mentából tevődik össze, de érezhető rajta némi szedres íz is. Ezek az ízek intenzívek, egyenletesen keverednek és a dohány édeskés illatot áraszt. Jelenleg, mint a többi El Nefes dohány is, csak 50g-os kiszerelésben kapható.

elnefes-bluemist

A dohányon hármas védőcsomagolás van, két erős, vastag nejlonfólia, valamint legbelül egy harmadik, vékony fólia. Ennek a hármas csomagolásnak köszönhetően nem probléma, hogy a dobozon nincsen védőfólia, ugyanis a belső fóliák kellően tartják a nedvességet.  A dohány jól aprított, nem túl apró, de nem találhatóak benne nagyra vágott darabok, így könnyen tömhető. A nedvessége ideális, nem túl száraz, de nem is úszunk benne. A füstje sűrű, dús. prémium pipadohány, remek minőséggel és plusz előnyt jelent számára a frissessége.

Ez az 50g-os mennyiség két kör tömésre elég egy Mini Phunnel kerámiába és egy tömésre a Vortexbe. Ez talán kevésnek tűnik, de két kör szenet is kibír, csak a harmadiknál kezd gyengülni. Az ára körülbelül 1000 Ft. , megvásárolható a Szultán Kincsében. Képek az alábbi videóban, információk a Vízipipa Fórum – El Nefes témájában.

További videós tesztek a Videó bázison!

Share.

3 hozzászólás

Leave A Reply