A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

El Nefes – Citrom és menta dohányteszt

1

Előző évben jelent meg az El Nefes vízipipa dohány márka, mint tudjuk. Egy régebbi videóm szeretném most bemutatni, melyhez készült egy kisebb leírás is, hogy ne csak üres videóbejegyzés legyen. Az El Nefes dohányok 50g-os kiszerelésben kaphatóak, illetve egyes ízek 200g-os kis vödröcskében is megvásárolható. Egy 50g-os doboz két teljes Vortex kerámiába, vagy 3-4 Mini Phunnel-es tömésre elég. egy tömés kb. három kör szenet bír ki, de kettővel minimum megbirkózik, végig biztosítva a dohány intenzív ízét és illatát. Ez körülbelül két és fél óra időt jelent.

elnefes-citrom-menta

A dohány jól, szépen aprított, nem pépes, de nem is túl nagyra vágott. Kellőképpen nedves, amelyet a hármas csomagolás biztosít. A dobozon ugyan nincs védőfólia, de belül két vastag, erős nejlonfólia rejti a dohányt, amely egy harmadik, vékony fóliába is bele van tekerve. Ennek köszönhetően a nedvessége az évek múltával is megmarad. Előnye, hogy a nedvessége tényleg ideális, nem száraz, de nem is tocsog.

Az íze és illata, annak ellenére, hogy citrom-menta mixről van szó, inkább édeskés, lime-os. Az édesszájúaknak különlegesség lehet, de a dohány nem a dobozon ígért ízt adja. Az íze ugyan jó, de aki citrom-mentára vágyik, annak érdemesebb inkább a két dohányból kevernie. A füstjére nincs panasz, végig dús, felhős.

Maga a videó:

További videós tesztek a Videó bázison!

Share.

1 hozzászólás

Leave A Reply