A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Elements – Pina Colada koktél

0

Szóval…Van egy rossz szokásom, mégpedig az, hogy mindig vortex-be tömök amióta megvan, viszont gyakran hagyok valamennyi szenet, mert egyedül 3 bamboo-val mégiscsak sok egy tömés nekem. Az első nagyszerű tapasztalat, nemhogy totálisan eltüntettem ezzel a dohánnyal a szeneket, igazából kívántam még egy kört, annyira kellemes volt.

pina colada koktél kép

Majdnem pont ilyen. 🙂

Az ízről amit tudni érdemes: a pinacolada koktél fő alkotóeleme az ananász és a kókusz. Én még olyan ananászos dohányt nem szívtam ami ízlett volna, kókuszból is a Serbetli jött csak be. Ez az Elements viszont olyan tökéletesen eltalálta az arányt a melasz elkészítésekor, hogy az valami gyönyörűség. Értelemszerűen édes dohányról van szó, viszont egyáltalán nem tolakodó vagy túl tömény, nagyon kellemes az ízharmónia. Ráadásul a mosott dohány “natúr” íze egyáltalán nem mutatta magát a pipázás során, ami meglepett, mert mégiscsak egy mosatlan dolgot kevertem be kicsi áztatás után, és a pinacolada is egy lágy, kicsit krémes jellegű történet. Tehát az íze nekem nagyon bejött, finom volt.

A másik fontos dolog a népségnek a füst mennyisége, minősége. Annyi füstöt nem ad, mint egy török Serbetli, de szerintem így is mondhatjuk hogy sok füstöt ad meglehetősen egyenletesen, a pipázás teljes hossza alatt. A füst illata is nagyon kellemes és lágy, de mégis egyből felismerhető, sajátos. Egy picit a dohány “milyenségéről” is megemlékeznék. Az aprítottsága végett szerintem nagyon jól tömhető, nem “dohánydara” mint egy AlSultan, semmi faág nincs benne ugyebár, ami egy Nakhla-nak például sajátossága.

Személyes tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy: ha lesz rá lehetőség, vegyétek minta cukrot.  Kellemes kikapcsolódást nyújt egy ilyen dohány elpöfékelése.

Tesztet írta: KIKI – Vízipipafórum.com

Share.

Leave A Reply