A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

27milis, mini öngyulladós Noname szén

Ebben a fórumban: Öngyulladós szén Hozzászólás

 • , Hozzászólás ID: #69633
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10312

  Görögországban találtam erre a kis szénre. 27 miliméteres korong. 0,5 euró volt és szokásos 10/rúd van egy csomagolásba. Még nem próbáltam ki, de érdekesnek néz ki. Inkább mókás. 🙂 Csomagolása a belga szénre hasonlít szerintem. Majd teszek fel fotót.

  , Hozzászólás ID: #148717
  somika
  Felhasználó
  Somika
  • Hozzászólás: 570

  Ilyet én is láttam szintén Görögországban.Szerintem nem csak vízipipázáshoz használják, mert a piacon kb minden második árusnál volt ilyen, míg vízipipát csak 1 helyen láttam 1.gifEmlékszem olyan kiszerelés is volt hogy egy 50grammos nakhla dohány(csak ez a márka volt és ezis csak 1 helyen), 1 rúd ilyen szén, és kb 5 db szipka, és mindez 1,5€.Egyszer próbáltuk barátaimmal egy kempingben úgy kb 2 éve.Arra emlékszem hogy úgy tömtünk hogy nakhlával púposra pakoltuk, majd ráraktunk 2 ilyen szenet.Egész jó íze volt, és 2 szénnel viszonylag sokáig tartott a méretéhez képest.

  , Hozzászólás ID: #148718
  rusee
  Felhasználó
  Rusee
  • Hozzászólás: 556

  én ezt kaptam az itt vásárolt pipámhoz (nah nem a KM-hez). Mit ne mondjak a legrosszabb szén a piacon. Sok hamu, kevés hő s “fini” kis mellékíz.

  Tényleg funny kategória inkább.

  , Hozzászólás ID: #148719
  webbie
  Felhasználó
  webbie
  • Hozzászólás: 1924

  Próbáltam már én is, szintén Görögországból lett hozva, mi is olyan csomagot találtunk, amibe volt egy 250g-os Prince Molasses, 4-5 alufólia, 2 rétegbe összehajtva, 5 darab szipka (Razanba pont jó), meg 2 csomag 5 vagy 10 darabos mini szén.

  Viszonylag hamar beizzik, de nagyon büdös izzításnál és nem a megszokott az “összetétele”. Ezt úgy kell érteni, hogy nem olyan, mint pl. egy 3kings, vagy Belga 50 szén. Már az anyaga, nem olyan sima, hanem kicsit durva az egész korong.

  Elején magas hőt ad le, aztán max 20 percig bírta egy darab és folyamatosan csökkent a hőleadása.

  Nekem nem jött be 44.gif

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.