4 fejes kerámia

A fórum bezárt és archívumként funkcionál!
9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
  • Szerző
    Bejegyzés
    sYska
    Felhasználó

Ezt skubizzátok!

[kep]https://www.pimpmypipe.com/shop/images/product_images/popup_images/98_1.JPG[/kep]

nemsemmi….

már az ára se semmi, de 4 szén, 4x annyi dohány, 4x annyi ideig kell bírnia

(bár szerintem nemtudja 4x olyan sokáig bírni, ez a kerámia már inkább társaságba való, többcsöves pipákhoz – azokhoz viszont szerintem nagyon jó ötlet!)

sheeshamaster
      Felhasználó

Én is találkoztam már hasonlóval neten, van 2,3 és 4 részes. Nekem speciel nem nagyon jön be, szerintem a 3 ill. 4 részes már túlzás, értelmét nem látom. Ha valaki kipróbálta, mindenképp mondja el a véleményét!

Üdv

sheeshamaster

sYska
        Felhasználó

pl 3-4 csöves pipákhoz ideális sztem

nincs azt, hogy valaki állandóan szívja és hamar elég a dohány 1 fejes normál kerámiánál…

itt 4 felé oszlik, tehát nem azvan, hogy egyik elég és kaparni fog, mind a 4 szép lassan izzik 🙂

Chino
          Felhasználó

Télleg jól néz ki 🙂

1-2személyes pipára ha ilyet rak vki akk minimum úszónak,vizilabdázónak esetleg üvegfújónak kell lennie mire beizzik 😀

Többszemélyeshez viszont télleg jó ötlet mer 3-4 ember már csak elboldogul vele:D

Sztem ki kéne próbálni ahoz, hogy biztosan kiderüljön mennyivel bírja tovább.

De télleg jól jöhet mert nem kell az óránkénti töméssel szórakozni.

sYska
            Felhasználó
              Chino írta korábban:
              Télleg jól néz ki 🙂

1-2személyes pipára ha ilyet rak vki akk minimum úszónak,vizilabdázónak esetleg üvegfújónak kell lennie mire beizzik 😀

Többszemélyeshez viszont télleg jó ötlet mer 3-4 ember már csak elboldogul vele:D

Sztem ki kéne próbálni ahoz, hogy biztosan kiderüljön mennyivel bírja tovább.

De télleg jól jöhet mert nem kell az óránkénti töméssel szórakozni.

többszemélyes pipám nincs, a társak meglennének hozzá :hehe:

Névtelen

hol lehet hozzzájutni:::??? Kiani Daani

sYska
                Felhasználó
                  Vendég írta korábban:
                  hol lehet hozzzájutni:::??? Kiani Daani

ottvan a képen bal alsó sarokba a cím 🙂

egy külföldi webshop

BandiKJ
                  Felhasználó

magyarországon is lehet kapni neten(csak az két fejes) 1990 Ft-ba kerül.

lehet hogy reklám, de a vizipipa*******.hu-n lehet rendelni

Nigga
                    Felhasználó

Magyarországon, Budapesten a Kecskeméti utcában lévő boltban lehet kapni 3 fejűt,ami 3500 forint.

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9