A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Al Baraka

 • , Hozzászólás ID: #69585
  akoska60
  Felhasználó
  Akoska60
  • Hozzászólás: 4255

  Herbal / dohány mentes / dohány. Amit találtam róla: Mujeeb International terméke /török?/. Van 50, 250, és 500 gr-os kiszerelésben. Aki már találkozott vele, jó lenne, ha írna róla valamit!

  , Hozzászólás ID: #146172
  kardi
  Felhasználó
  Kardi
  • Hozzászólás: 35

  most kaptam Törökországból 1 50 grammos kiszerelésű kétalmás dohányt, holnap tesztelem és írok róla ha valakit érdekel.Vagy netán kostolta már valaki?

  , Hozzászólás ID: #146173
  sparrow
  Felhasználó
  Sparrow
  • Hozzászólás: 317

  Én speciel nem is hallottam még erről a dohányról, de kíváncsi vagyok a tesztre.

  , Hozzászólás ID: #146174
  kardi
  Felhasználó
  Kardi
  • Hozzászólás: 35

  most tömtem 1-et. Haverommal szívom topmark 71 centis pipa sima kerámia kamu razzan 😀 2 bamboocha, kb 10 perce szívjuk és hát elég negró íze van eddig. A dohány jól be volt csomagolva, ha valakit érdekel majd teszek róla fel képet , ha elszívtuk majd írok még róla.

  , Hozzászólás ID: #146175
  wakummaci
  Felhasználó
  wakummaci
  • Hozzászólás: 2189

  A negró íz amit érzel az ún. ánizs, ami a legtöbb kétalmás dohány ízét meghatározza, ez vagy tetszik az embernek, vagy nem, én speciel nem szeretem.

  A “tesztben” nem említed egyáltalán az aprítottságot, a dohány nedvességét, állagát, stb stb. Ezeket érdemes lenne, mivel nagyon meghatározó dolgok egy dohánynál.

  Amit még javaslok, hogy szívd el a tömést, szedd össze a gondolataidat, majd utána EGY hsz-ben, írd le a tapasztalataidat (esetleg több tömés után)..

  Teljesen fölösleges írni egyet arról, hogy na majd jól ki fogom próbálni, egyet, hogy na épp most próbálom de még nem írok sokat róla, aztán meg talán holnapután megtudjuk egy harmadik hsz-ben, hogy milyen is a dohány.. Remélem érthető voltam 🙂

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.