A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Boltokról vélemények (Hagyományos üzletek)

  • , Hozzászólás ID: #75346
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

    Hat en szemely szerint meg nem probaltam. De mondjuk leven, hogy ez egy bolt es nem valami keleti piac, igy nem tartom nagyon valoszinunek. Mindenesetre sYska mar emlitette parszor, hogy amikor tobb mindent vett, akkor egy-ket dolgot odaadtak ajandekba, vagy engedtek az arbol. Nalam erre meg sosem volt pelda :langue: Pedig volt mar alkalom, amikor nagyobb tetelben vasaroltam, de meg az utolag odadobalt tomiteseket is szepen leszamoltak :siffle:

    , Hozzászólás ID: #75347
    presta
    Felhasználó
    Presta
    • Hozzászólás: 122

    Nemtudom láttátok-e hogy van egy videó a sultancenter weblapjan amikor ottvan az az aberált (örömlány 😀 ) és venni szeretne fűszert.na akkor a tulaj egyböl beöltözött basának és ott röhigcsélt meg jópofizott bezzeg amikor bemegyek és egyedül vagyok a boltban akkor fapofával köszön hogy “sziasztok -.- ” de a nő elég kedves. amugy a sultancenter nagyon jó, sok a választék pipákból és dohányokból egyaránt.

    , Hozzászólás ID: #75348
    shisha-san
    Felhasználó
    Shisha-san
    • Hozzászólás: 100

    Velem is volt ilyen, pedig

    – először jártam ott

    – egy darab 50g-os al fakher citromon kívül mást nem vettem (akkor még éppen 900huf volt)

    Mégis ajándékba kaptam az utolsó pillanatban beledobált pár műanyag szívókát. Tudom, nem valami epic, de a szándék a lényeg, és azt értékelem 🙂

    , Hozzászólás ID: #75349
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Téma szétválasztva. Aki még 1x árat kérdez itt az kap 1 figyelmeztetést és törlöm az üzenetét mint a pinty.

    Figyeljünk már arra, hogy hova mit írunk. Szabadon lehet új témákat nyitni ha valaminek nem találnátok a helyét.
    , Hozzászólás ID: #75350
    csipkebogyo73
    Felhasználó
    csipkebogyo73
    • Hozzászólás: 1

    Előre is elnézést kérek mindenkitől, akinek csak pozitív tabasztalatai voltak a címben említett üzlettel kapcsolatban.

    Nem vagyok az a sárdobálós típus, sőt fórumozni is igen ritkán szoktam, általában csendesen szemlélődök.

    DE ezt nem tudom magamban tartani!

    A minap a húgommal, sógorommal, édesanyámmal és kisfiammal bementünk a Sultancenterbe dohányt és szenet venni. Én is és a fent felsoroltak (persze kisfiam kivételével) aktívan pipázunk és nagyon sok pénzt szoktunk ebben az üzletben hagyni. Ez most sem történt másképp, mindannyian rendesen bevásároltunk és a pultnál várakoztunk. Ekkor kisfiam a földre dobott 2 db gumitömítést. Ezt az üzlet tulajdonosa meglátta és torka szakadtából, -komolyan mondom- eltorzult, vörös fejjel azt ordítottam az én pici 5 és fél!!! éves gyerekemnek, “HA EZT MÉGEGYSZER MEGCSINÁLOD SOHA NEM LÉPHETSZ BE IDE!!! MEGÉRTETTED? SOHA TÖBBÉ!!! stb…” de úgy, hogy hirtelen mindannyian teljesen leblokkoltunk. Kisfiam keservesen elkezdett sírni, egy kisebb sokkot kapott, majdnem kiugrott szegénynek a szíve. Leguggoltam mellé hogy megvígasztaljam, s mire felnéztem addigra az üzlettulajdonosok gyöngye felszívódott. Nem egy sor értékes pipát lökött fel! De még ha így is lett volna, akkor is max tőlem követelhetné hogy térítsem meg a kárát. A boltban ekkor még három alkalmazott is tartózkodott egy hölgy és két úr személyében, akiket viszont csak dícsérni tudok. Egyszerűen nem is tudták hogy vígasztalják kisfiamat.

    Úgy gondolom hogy ennél jobban senkinek nem lehet a lelkébe tiporni, minthogy a gyermekét bántják.

    Szerintem senki ne menjen kisebb gyerekkel erre a nem túl gyerekcentrikus helyre, mert ha véletlenül a földre dob két ócska gumitömítést, könnyen póruljárhat.

    Szóval egy szónak is száz a vége. Lehet bármilyen szép egy üzlet, pazar a választék, kedves a kiszolgáló személyzet, ha a tulajdoson -és épp ő- elüldözi a vásárlókat. Mert ezek után az biztos hogy családom és baráti társaságom egyetlen tagja sem fog soha többet ott vásárolni!

    Brigi

    , Hozzászólás ID: #75351
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570

    Nemmondod komolyan? X( MÁr eddig is eléggé unszimpatikusak voltak ott az eladók, nyilván velük is úgy bánt az a f…kalap.Nálam betelt a pohár, én is most vásároltam ott utoljára.Hogy egy eladó így beszél egy 5 éves kisgyerekkel?Bezzeg amikor ment oda Győzike meg az a színésznő a tv vel ott nyalta a s*ggüket…Arról nem beszélve hogy vannak sokkal olcsóbb üzletek is,bár a nagy alfakhert/al masahot/al wahat(?) csak ott lehet venni.Azt kénytelen leszek ott.De ez tényleg sok

    , Hozzászólás ID: #75352
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Az valószínűleg a szögletesebb fejű, idősebb ürge lehetett. Sajnos nála hiányzik egy ‘kis’ modor.

    Aki jó fej szokott lenni és jókat lehet vele beszélgetni, az Ahmed, a másik tulajdonos. Kopaszodó, könnyen felismerhető. Ha másról nem arról, hogy jó fej és szívesen látja a vevőket. Még van egy fiatal srác, nála időként van csak jókedv hiány. Van még egy csajszi is, nála még nem nagyon vettem. Plusz van még 1 elég sötétes bőrű kisegítő is. Ő még nem volt a pultnál. Bár segítőkész.

    Tehát 90%, hogy a másik tulaj volt. Őt én se kedvelem. :-/

    Egy eladó miatt nem fogom kerülni a helyet, maximum megkérdezem a fiatal srácot, hogy Ahmed bent van-e és dumálok vele kicsit és megkérem, hogy soron kívül fizethessek és akkor már is akciós ár is lesz és jó kiszolgálás. Őt ajánlom másnak is.

    , Hozzászólás ID: #75353
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570

    Múltkor is a szögletes fejű volt bent,elég érdekes ember volt,de az eladók felé sem bagózott.A csajszi elvileg nagyot hall, legalábbis azt mondta nekem a fiatal srác amikor a csaj nemértette h mitakarok.A ,,sötétebb bőrszínű” csávó tényleg valami árurakodó, legalábbis én csak árufeltöltés közben láttam.Ahmed tényleg jó fej, múltkor is adot ajándék szipkát stb.Azonban eléggé magasak újonnan az áraik, tehát kerülöm azt a helyet(kivétel ha majd nagydobozos alfakhert,al wahat veszek ill japán szenet, mert elvileg lehet azt is kapni).

    , Hozzászólás ID: #75354
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1961

    Múlthéten voltam a Sultáncenterbe.Úgy alakult hogy igényes szomszédom ment venni 1 motort, amit 1 hónapja megnéztünk , most elszánta magát és öszejött a pénz is (10 milio ft ) , elhivot segiteni alkudni meg keresztkérdéseket feltenni.Négyen voltunk ,egy 5 személyes +rakodóteres “kis”busszal , mivel én kezeltem a navigációt, viszafele eltéritetem a jármüvet.

    A kedvesebb fönök volt bent ,nagyon segitőkész volt ,kérdésemre hogy van mosható cső , mondta hogy nincs, és nem jó mosni mer……….. rozsda stb….és 3 hónaponként érdemes kicserélni.A Fekete pákószerü meg körbeugrált mikor a dohányokat néztem,ajánlott mindenfélét, nem tudtam eldönteni hogy jót vagy olyat ami nem nagyon megy.Végül saját ízlésemre bízva vettem 4 Al fakhert, 3 Al masah, 4 waha dohányt kedvenc ízekben.meg 1 tartalék csövet .

    Nagyon siettünk, nagyon nem tudtam szétnézni a boltban, de a hangulat és kedvesség jó volt , végén mondta vegyek 1 wahát ingyen .

    , Hozzászólás ID: #75355
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    • Hozzászólás: 888

    Nekem a kedvencem sokáig a Betty Keleti Kincsei volt az 50grammos Nakhla 350Ft a 250grammos 1200-1500 körül mozog. Főleg szír pipák vannak de lehet kapni egyiptomi kerámiát is. (400Ft az új kerámia és 200 ha van vmi letörés vagy bármi sérülés rajta.) Dohányból igaz nem annyira nagy a választék mint Leileba de azért mindig van 10-15 fajta. A pipaárak is elég reálisak, volt egy pipa amit mindig néztem 13500FT volt, mindig nagyon tetszett mindig azt néztem ha mentem oda és egyik nap ki volt írva, hogy 10.000FT mer új készlet jön, aznap visszamentem megvenni és végül odaadta 9000ért merthogy sokat járok oda. 😛

    A kiszolgálás jó, mindig kellemes vízipipa vagy füstölő illat van, igaz a bolt kicsi és van bent egy pénzváltó is de szeretem. X|

    Ajánlom egyszer mindenki menjen el oda.

    (#Link törölve)

    , Hozzászólás ID: #75356
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Betty Keleti Kincseibe tértem be vasárnap. Nem volt nyitva sajnos, de a kedvünkért kinyitott pár percre. Hát megérte nekik és nekem is. 🙂

    Sokan írtátok itt a fórumba, hogy vannak új márkák. Nos én ezekből most vettem és be is vizsgálom majd őket. 🙂

    Az áruk egyenlőre szuper, illatuk finom.

    Vettem még egy szír jégpipa testet. Olcsó és nagyon szép darab. Jó vétel volt. Későbbiekben még üveget kell vennem.

    Pipa kínálat nem hatalmas, viszont szép egyedi pipák vannak, nem az átlag “formák”.

    Kedves eladó volt, jó árak. Ajánlani tudom a boltot, bár sétálni kell hozzá. 🙂

    , Hozzászólás ID: #75357
    mike
    Felhasználó
    MikE
    • Hozzászólás: 16

    Még mindig nem vettem meg a pipámat, egyszerűen nem volt rá időm 🙁 Viszont!!! Találtam egy újabb helyet, és a fórumban keresve nem találtam még ugyanezt. Szóval eredetileg Betty-nél v Leieliná-ban terveztem pipát venni, de azért keresgéltem még üzleteket hogy hol is lehet venni. És közben találtam ezt “boltot” (linket) : . Szóval ez 1 vizipipa nagykereskedés ugyan, de az “árak” menüpontban letölthető PDF formátumú árlistából kiderül, hogy csak a dohányt és a szenet árulják nagyobb csomagokban, a vizipipák mellett ottvan hogy 1 DB-os kiszerelésben kaphatóak. Valaki vásárolt már tőlük vagy hallott róluk esetleg?

    , Hozzászólás ID: #75358
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    MikE írta korábban:
    Még mindig nem vettem meg a pipámat, egyszerűen nem volt rá időm 🙁 Viszont!!! Találtam egy újabb helyet, és a fórumban keresve nem találtam még ugyanezt. Szóval eredetileg Betty-nél v Leieliná-ban terveztem pipát venni, de azért keresgéltem még üzleteket hogy hol is lehet venni. És közben találtam ezt “boltot” (linket) : . Szóval ez 1 vizipipa nagykereskedés ugyan, de az “árak” menüpontban letölthető PDF formátumú árlistából kiderül, hogy csak a dohányt és a szenet árulják nagyobb csomagokban, a vizipipák mellett ottvan hogy 1 DB-os kiszerelésben kaphatóak. Valaki vásárolt már tőlük vagy hallott róluk esetleg?

    Blaha Lujza – Wesselényi közötti bolt ez. 🙂

    Első pipám innen volt. Mai napig jó, igaz kis foltozással. Azonban már 1,5 éves… 🙂

    , Hozzászólás ID: #75359
    mike
    Felhasználó
    MikE
    • Hozzászólás: 16

    Csak kicsit fura, hogy náluk a kis alap egyiptomi pipa (ha jól látom az) a 37 centis (bár ott másképp írják) 2350 Ft-ba kerül, máshol pedig 3000-3500 ahol eddig néztem. És a többi pipa is olcsóbb…szerintem legalábbis. Ja és még 1 kis kiegészítés: megnéztem útvonal tervezővel, és ott azt írták hogy a Ferenc körútnál kell leszállni a villamosról ami a Borárostól számítva a 2. megálló. Akkor most hol keressem, ha esetleg mennék? :0

    , Hozzászólás ID: #75360
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    MikE írta korábban:
    Csak kicsit fura, hogy náluk a kis alap egyiptomi pipa (ha jól látom az) a 37 centis (bár ott másképp írják) 2350 Ft-ba kerül, máshol pedig 3000-3500 ahol eddig néztem. És a többi pipa is olcsóbb…szerintem legalábbis. Ja és még 1 kis kiegészítés: megnéztem útvonal tervezővel, és ott azt írták hogy a Ferenc körútnál kell leszállni a villamosról ami a Borárostól számítva a 2. megálló. Akkor most hol keressem, ha esetleg mennék? :0

    Több cím is megvolt adva még pár hónappal ezelőtt. Több kisebb üzletük is van. 🙂

    Továbbá azért tudják olcsóbban adni, mivel ők nagykerként is vannak, tehát ők nem tesznek rá akkora hasznot.

    Sultanba mondjuk azért drágább, mert ott saját pipáikat hozatják be és árulják.

    , Hozzászólás ID: #75361
    el_diablo_
    Felhasználó
    El_Diablo_
    • Hozzászólás: 5

    Sziasztok!

    Ma voltam a Szultánban dohányt venni. Kicsit drága, 600 a legolcsóbb, de bő a választék. A szén viszont jó árban van, 1kg kókusz 1200 🙂 Ami nem tetszett, hogy sima csipeszük nincs, csak ilyen diszes, az meg drága. Láttam ott egy simát, de az meg 800-ba került. A 200ft-os csipeszt hiányolom, annál többet nem akarok rászánni.

    Az eladó viszont rendes volt, barátnőmmel voltam, és kaptunk 2db pisztáciás mézes sütit a kólás Nakhla mellé 🙂 De nem tudtam eldönteni hogy ez a rendes, vagy a kiabálós emberke volt-e, mert szögletesebb feje volt, viszont kopaszodott is 🙂

    , Hozzászólás ID: #75362
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Új tulajok vannak.

    Ezeknél meg nap függő a modor. Milyen a kedv, olyan a modor. :perv:

    , Hozzászólás ID: #75363
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

    tegnap kaptunk mi is olyan sütit 🙂 karácsony óta mindig adnak valami finomat :langue2: plusz van szultános naptáram is meg könyvjelzőm is ami egy papíruszra emlékeztető valamiből készült 😀

    , Hozzászólás ID: #75364
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

    Sultan-os naptáram nekem is van. 😉 3-4 hete voltam utoljára Sultanban nos akkor rendesen be is vásároltam. Adtak vagy 10 sütit :hehe: Vettem 3x250g Masah-ot, 4x 50g fakhert, cocobricot, 20db öngyulladósat meg még egy két apróságot. Sajnos ezeket nem mind magamnak vettem :cote: . Személyszerint szeretem ezt a boltot velem mindig kedvesek és segítőkészek.

    2 hete voltam Leielina-ba, vettem egy 60cm-es szír pipát meg nem kevés PM dohányt. Tetszett a bolt, itt is nagyon segítőkészek voltak az eladók. Rengeteg cső és pipa van. Ami még tetszett, hogy nem volt két ugyanolyan pipa, mindegyik más és más.Mikor beléptem pár arc hátul pipázgatott, ment a keleti zene. Jó kis hangulatú üzlet ez.

    , Hozzászólás ID: #75365
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    • Hozzászólás: 888

    Ma megláttam egy boltot a 3. kerületben és vízipipák voltak a kirakatban szóval bementem megnézni, hogy milyen bolt is az.

    A neve Zöld Mangó és vannak bent fűszerek, vízipipák, olivaolajok, füstölők és rengeteg keleti kaja és sok-sok fűszer.

    Dohányt nem lehet kapni és a vízipipák árai is nagyon magasak.

    Viszont rengeteg fűszert lehet kapni és nagyon jó áron vannak.

    Cardamomtól elkezdve vaníliáig a sáfrányon át minden van.

    Vettem a fűszerek melett gránátalmás üdítőt és kakaós Helwat ami valami isteni!

    Annak aki szereti az effajta dolgokat mindenképp érdemes elnéznie ide.

    , Hozzászólás ID: #75366
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

    Sultan best of!

    Pénteken de rendeltem 4 doboz Am dohányt, és már itt is van.

    Kérdeztem mikorra jön meg, és elnézést kértek, hogy pénteken már nem, de hétfőre biztosan itt lesz.

    Azt is kérdeztem, mi az igazság a 20e ft-os limittel kapcsolatban, nem is tudtak róla.

    Kiküldenek bármit utánvéttel!

    Gyorsan és pontosan!

    :amen: :super:

    , Hozzászólás ID: #75367
    fefe
    Felhasználó
    fefe
    • Hozzászólás: 7

    szultán kincsei nevezetű boltban a nyugati és az oktogon között van a bolt és ott lehet kapni 3200 forintos áron vortexet 2900ért phunnelt és nemsokára lesz nekik razan cső:)

    , Hozzászólás ID: #75368
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542
    fefe írta korábban:
    szultán kincsei nevezetű boltban a nyugati és az oktogon között van a bolt és ott lehet kapni 3200 forintos áron vortexet 2900ért phunnelt és nemsokára lesz nekik razan cső:)

    Olvass kicsit vissza: DDD

    , Hozzászólás ID: #75369
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    fefe írta korábban:
    szultán kincsei nevezetű boltban a nyugati és az oktogon között van a bolt és ott lehet kapni 3200 forintos áron vortexet 2900ért phunnelt és nemsokára lesz nekik razan cső:)

    Szultán kincsei üzletnek van saját témája is itt a fórumon. 😉

    , Hozzászólás ID: #75370
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

    Én Fehérváron,nem találkoztam jó bolttal sajna.

    Ami még elfogadható a plázában van egy kis bódé,ahol a nő a táskájából adja a dohányt.

    De csak Nakhla van 600ft-ért

    Meg öngyulladós szén 300ft-ért

    , Hozzászólás ID: #75371
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    Molnár írta korábban:
    Én Fehérváron,nem találkoztam jó bolttal sajna.

    Ami még elfogadható a plázában van egy kis bódé,ahol a nő a táskájából adja a dohányt.

    De csak Nakhla van 600ft-ért

    Meg öngyulladós szén 300ft-ért

    A nakhla háát elfogadható, a szén viszont elég olcsó. Ha 44 es 3kings akkor kifejezetten olcsó! 😀

    , Hozzászólás ID: #75372
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

    Nem 44-es.

    Kisebb méretű szén

    , Hozzászólás ID: #75373
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Molnár írta korábban:
    Nem 44-es.

    Kisebb méretű szén

    Nincs 44-es öngyulladós szén, 33-as van, meg 40-es, meg most már 50-es.

    , Hozzászólás ID: #75374
    sirobrew
    Felhasználó
    SirObrew
    • Hozzászólás: 4

    Üdv!

    Nyíregyházán tud valaki vízipipás boltot? Merre (nem ismerem nagyon még a várost) utca házszám is szól jönne meg a neve :D. Csak dohány és szén kellene. Választék és árak?

    , Hozzászólás ID: #75375
    shin-chan
    Felhasználó
    Wolowizard
    • Hozzászólás: 69

    yo!

    egyik haverom talált egy boltot a deák téren, de sajna nem tudja pontosan, hogy hol…ha vki ismer arrafelé pipás boltot, pls adja meg a címet, vagy honlapot, thx 🙂

    amúgy ott lehet kapni cleopatra dohányt :]

30 bejegyzés megtekintése - 31-60 / 82

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.