A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dohányok, amikben csalódtál

  • , Hozzászólás ID: #76839
    juarez21
    Felhasználó
    juarez21
    • Hozzászólás: 98

    Kipróbáltam a nakhla mizo citromot, amit pénteken vettem és sajnos ez sem ízlett. Pedig az illata nagyon tetszett, többször is meg kellett szagolnom mert annyira kellemes volt, aztán a tömést követően lekonyult a szám. Lehet a túl erős dohány íz miatt nem jött be (pedig 10 éven át rendes dohányos voltam) vagy nem tudom ,de jó pár szívás után, nehéz érzete volt a tüdőmnek is. Ez a dohány mellékíz valahogy nem bejövős, se ennél sem az al fakhernél amit próbáltam idáig. És a szívást követően valahogy a citrom sem volt meggyőző számomra. Most megfogadom, hogy legközelebb csak serbetli ízt veszek, mert amit abból szívtam, az nagyon tetszik és ha netán az nem jönne be, akkor maradok az ásványnál.

    , Hozzászólás ID: #76840
    marcell jurkovich
    Felhasználó
    Marcika0329
    • Hozzászólás: 1

    Sziasztok!

    Én idáig csal Al sultan és Henway meg shiazoval találkoztam. A shiazo epres nekem bejött, most is azt füstölök. az al sultán elmegy, bár a rózsás az nem jött be. Olyan volt, mintha wc légfrissítőt ennék. Oda is adtam haver bátyjának.

    A görögdinnyés az nem rossz sőt mikor szívod finom, de miután kifújod furcsa utóíze van, amolyan gumi íze, vagy nem tudom. A citrom az finom, meg az eper is és most jön a legrosszabb az el henway. Én nagy ívbe kikerülöm, többet soha! 2 almásat vettem meg kólásat. Az almás nagyon rossz volt, a kólás meg olyan volt mintha tesco gazdaságos kólát innék :S de ahogy észrevettem mentségemre nem nekem rossz az ízlésem mert sokan gyalázzák a henway-t 😛

    , Hozzászólás ID: #76841
    juarez21
    Felhasználó
    juarez21
    • Hozzászólás: 98

    Úgy néz ki, a citrom nem az én ízem lesz. Eddig Mizo, Al Fakher és most shisaroma. Előző kettőről már írtam, ezért most a shiramora citromról írnék pár szót. Illata nagyon kellemes, tényleg igazi citrom illat, viszont az íze pontosan olyan mint amikor véletlenül a szádba kerül a citromos wc illatosító permete. Pontosan az a keserű, rossz íz, amitől az ember köpködni kezd. De mivel még serbetli citromot nem sikerült beszereznem, ezért adok még 1 esélyt.

3 bejegyzés megtekintése - 211-213 / 213

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.