A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dohánytesztek más-más helyszíneken

 • , Hozzászólás ID: #69119
  Névtelen
  • Hozzászólás: 0

  Sziasztok!

  Van egy új ötletem és ezt szeretném veletek megosztani és várok az ügyben tanácsokat, ötleteket bárki bármit gondol az írja meg. :cote:

  Szóval az lenne, hogy ugye van pár dohányteszt a blogba de ezeket lehetne még bővíteni és erre az az ötletem támadt, hogy egybe a dohánytesztel lehetne írni “helyszínteszteket” is.

  Ezek a helyszíntesztek azt foglalják magukban, hogy vannak páran akik megmerik tenni és közterületen, magánterületen(pl.:Opera sarkán ahonnan elzavartak, mondván magánterület) elkezdenek pipázgatni. Nekik lenne egyfajta ajánló, hogy hol milyen lehetőségek vannak és, hogy más-más helyeken, hogy fogadják az embert. Akár képeket is lehetne feltenni, hogy lehessen látni is a helyet.

  Egyébként ezt valahogy úgy gondoltam, hogy minden héten egy ismertebb helyről (főleg Bp. és környéke, pl.: Hősök tere, Opera, Deák stb…) írnék egy helytesztet és amilyen dohányt tömök arról egy dohánytesztet is.

  A dohánytesztek ugyanúgy lennének mint a mostaniak, szóval minőségre mennének és a helytesztek is valahogy úgy, egy “sablon értékelő” szerint minden hely értékelve.

  Szerintetek ez milyen ötlet?

  Ebböl mi kéne? Mi nem kéne?

  És egyéb ötletek is jöhetnek.

  , Hozzászólás ID: #108481
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311

  Őőő dohány tesztre nemsokára felkerül egy űrlap. 🙂

  Bár nem tudom, hogy lesz rá időm…

  , Hozzászólás ID: #108482
  cisco
  Felhasználó
  Cisco
  • Hozzászólás: 372

  Sziasztok!

  *********

  De nem akartam eltérni a tárgytól, ha szerveztek szabadtéri pipázást, és publikus, ha időm engedi én csatlakoznék párommal. :cote:

  Üdv

  Cisco

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.