A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Érdemes elnézni ide

Ebben a fórumban: Hova érdemes Hozzászólás

  • , Hozzászólás ID: #69117
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    No? 🙂

    Én a Vörös oroszlánt ajánlanám talán. Ja és a Snaps-ot, a király utcában. Ott jókat tömtek anno. 🙂

    , Hozzászólás ID: #108430
    cisco
    Felhasználó
    Cisco
    • Hozzászólás: 372

    1000 Tea Háza

    Szombat esti kezdjünk magunkkal valamit akció keretében, én és párom plusz nővére felkerekedtünk az 1000 Tea Házába egy kis teázásos vízipipázásra. Előre egyeztettünk, hogy lehet-e saját dohányt vinni, mert nekik csak Nakhlájuk van, és abból is csak néhány íz. Lehetett, így elindultunk. A hely hangulata kellemes, csatolok pár képet is, bár a honlapjukon mindent elértek. Innentől úgy folytatnám a beszámolómat, hogy mi volt ami tetszett, és mi az ami nem.

    https://kep.ivpicture.hu/38344.jpg

    https://kep.ivpicture.hu/38343.jpg

    Igen:

    – rengeteg különleges tea, és különlegesen is felszolgálva.

    – Érdekes pitás ételek / pitában sült sajt és szilva (kipróbálva! :super: )/

    – Családias a kiszolgálás, és előzékeny…mintha mindenki be lenne állva… 🙂

    – Hangulat kiváló

    Nem :

    – A vízipipákat nem takarítják el rendesen… AM citromot vittem, és még a tömés felénél sem éreztem igazán a citromot, leginkább Nakhla almát talán…

    – kaptunk szipkákat, de ki volt bontva a zacskója… / egyesévelt csomagoltról volt szó/

    – Kissé drágák a teák. 650Ft-950Ft

    Nem igazán vízipipázásra van kitalálva a hely, bár ha viszel sajátot / megengedik, csak ki kell fizetni ugyanúgy…/ akkor kiváló hely lehet összejövetelekre, a rengeteg hangulatos tea miatt.

    10/7

    Ajánlott, ha nem vízipipázni akarsz első sorban, hanem teázni.

    / Nem merek még nagyon értékelgetni így, hogy ez volt az első hely amit láttam…/ 😀

    , Hozzászólás ID: #108431
    rusee
    Felhasználó
    Rusee
    • Hozzászólás: 556

    Én a mozaik teaházban voltam közepes élményekkel gazdagodva

    nagyon kis hangulatos hely az tuti rengeteg tea nem olyan drágán

    s persze lehet ott pipázni!

    valószínű coco val mert 3 órán keresztül bírta bár utolsó órában kevesebb füssttel

    4-5 ízből lehetett választani az epres fini volt (ízt szívtuk)

    , Hozzászólás ID: #108432
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825

    Én a következő helyeket ajánlom:

    Mozaik – Viszonylag gyors és kedves a kiszolgálás, a pipák jók, a teák és ételek is finomak. Ételek alatt főleg szendvicseket értek. Hangulatos a hely, a pipa elég sokáig bírja.

    Shiraz – Itt is gyors a kiszolgálás, a hely nagyon szép, de minden nagyon drága. A teák és kávék isteni finomak (perzsa kávé, rózsás feketetea). Érdemes ide elnézni, de sokba fog kerülni :). A pipák itt is jól sikerülnek általában.

    Kahwa el Salam – A Belgrád rakpart 19-es szám alatt található kis kávézó tényleg kicsi, galériás, de nagyon hangulatos. A kiszolgálás nagyon gyors és kedves. A zene nem mindig jó, de mindig megkérjük, hogy valamilyen keleti zenét nyomjanak be, és már szól is :). Nagyon szép, kultúrált és kényelmes hely. A pipa talán itt a legjobb, általában 8-10 féle dohányból lehet választani, a kávék és teák isteniek. Új szenet téritésmentesen hoznak, amennyit kérsz, szipkát is annyit adnak, ahányan vagyunk.

    Csendes – honlapja nincs a helynek, googleban “csendes étterem” címszó alatt lehet rákeresni. Nem étterem, csak az volt. Ennél jobb helyet még nem találtam pipázásra. Ugyan ők nem adnak pipát, de akárki viheti a sajátját. Barátaimmal pipás törzshellyé avattuk, ugyanis a saját pipánál sosincs jobb. Hatalmas hely, jó a kiszolgálás. Nem túl különleges az itallap, de van kávé, tea, alkohol. Sajnos kaja az nincs. A Múzeum krt. sarkán van. Elindulsz az Astoria Mekitől a Kálvin tér felé, és az első sarkon befordulsz jobbra, ott már látni fogod (egyébként Ferenczy u.)

    Mélypont – közel a Csendeshez van ez a hely a Magyar u-ban. Azért tudom ajánalni, mert elég olcsó, ha nincsenek sokan, akkor kényelmes, és lehet vinni saját pipát. A kiszolgálás sajnos nagyon lassú, de ha van kéznél pipa, akkor érdemes betérni ide.

    , Hozzászólás ID: #108433
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825

    Miután Csendesben már tilalom van vízipipára, úgy kellett keresni haverokkal egy új helyet a belváros környékén. A Kálvin térnél sikerült megtalálnunk a Monyó Café nevezetű kávézó-sörözőt (1091 Budapest, Kálvin tér 7.). A Lónyai u. sarkához közel van, a kálvin téri templom mellett. Érdemes elnézni, mert itt megengedik, hogy saját pipát használj, egyébként rendelni nem lehet pipát. Az árak barátiak.

    Ja egyébként néztünk még a Blaha és Astoria közt a Rákóczi úton pár kávézót, de valamelyik túl flancos, ezért nem is próbálkoztunk, valahol meg ugyan egy db vendég sem volt, de a kérdésre, hogy lehet-e vízipipázni, a pultoslány mosolyogvan mondta, hogy neeem és semmi ilyesmit. Mondom milyesmit?? Kissé feszült lettem tőle, de fórumon nem káromkodok :happy1: .

    , Hozzászólás ID: #108434
    pipamester
    Felhasználó
    Pipamester
    • Hozzászólás: 38

    Minden pipával rendelkező embernek ajánlanám a Szimpla Kertet.

    Ez egy kertmozi Kazinczy utcában, de sok más része is van.

    Van benne egy teázó, koktélbár, szabadtéri rész(ami most be van fedve), és emelet, ahol isteni melegszendvicseket készítenek. És ami a legfontosabb, megtűrik a vizipipát, ezért bárhova le lehet vele ülni(a teázóban egyenesen imádják). Az árak egy pöppet magasak, de ezt a hely hangulatosságával próbálják ellensúlyozni.

    U.i: Aki először menne, ne aggódjon, van bejárat, csak elég furán oldották meg.(gondolom, hogy a zajt és egyéb dolgokat kiszűrjenek)

    Mindenképpen érdemes elmenni!

    , Hozzászólás ID: #108435
    jezebeth
    Felhasználó
    Jezebeth
    • Hozzászólás: 37

    Az én kedvenc helyem az Ázsia Teaház.

    Ennek a helynek nagyon sok különlegessége van,pár kedvenc:-nagyon finom teákat lehet inni,nagyon kedves kiszolgálók(bármilyen egyéni kéréssel lehet hozzájuk fordulni),jól elkülönített helyek (nagyon szép függönyökkel vannak elválasztva a részek),minden egyes rész különböző kultúrát mutat be),Hatalmas ízválaszték,kellemes hangulatvilágítás,megnyugtató zene.

    Az ár lehetne alacsonyabb,de egyszer mindenképp érdemes elmenni.

    Mindenképpen ajánlom akár egyedüli mész,akár barátokkal. :super: 😉

    , Hozzászólás ID: #108436
    cyben
    Felhasználó
    CyBeN
    • Hozzászólás: 85

    Café Kara

    Már régebben is voltam itt, de tegnap is elmentünk ide két barátommal.

    Kint eléggé fújt a szél, ezért úgy döntöttünk bemegyünk és leültünk a pipasarokba. Két szokványos beülő rész van, hangulatosan, párnák, pár pipa miegymás.

    Kissé bizonytalanul megkérdeztem, hogy milyen márkájú a dohány, mivel úgy tapasztaltam az ott dolgozók nem igazán vannak otthon márkák és egyebek terén. Szerencsére rögtön rávágta, hogy Nakhla,de van Al Fakher is, aminek nagyon megörültem.

    Nem volt konkrét elképzelésem mi is esne jól, így végül a kolléga ajánlására AF görögdinnyés lett.

    Nem kellet csalódnom, nagyon finom volt, dús füst, semmi kaparás, tökéletes tömés stb..

    Két egész Cocobrico került egy elég nagy kerámiára, szóval bőven bírta volna 1,5-2 óráig is akár, sajnos csak 1 órát tudtunk időzni.

    Az volt az érzésem, hogy előtte ugyanazzal a szívócsővel sárgadinnyét is szívtak, mert lehetett érezni annak az ízét is, de nagyon jó volt.

    Az Al fakher pipa 1700, a Nakhla 1300 Forint.

    Ételekről, italokról nem tudok nyilatkkozni, de akit érdekel a https://cafekara.hu/ oldalon mindent megtalál.

    A hely egyébként a Hősök tere mellett van és nálam 9,5/10-et megér, bár talán egy kicsit drága, de tényleg fantasztikusan jóminőségű volt a pipa és a dohány is.

    , Hozzászólás ID: #108437
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825
    CyBeN írta korábban:
    Café Kara

    A hely egyébként a Hősök tere mellett van és nálam 9,5/10-et megér, bár talán egy kicsit drága, de tényleg fantasztikusan jóminőségű volt a pipa és a dohány is.

    Azt hiszem, ide tényleg érdemes elnézni. Lehet, hogy már írtam, de hasonlóan jó tapasztalataim vannak a Kahwa el Salam nevezetű hellyel kapcsolatban, ahol jó pipákat adnak és viszonylag reális árak vannak. A hely a Belgrád rakparton van (http://www.kahwa.hu). Emellett – mivel már jó idő van – mindeképpen érdemes szabadtéri pipáshelyeket felfedezni. A Városliget és a Margitsziget mellett ajánlanám még a Gödör Klub (Deák tér) melletti füves területet és parkot. Talán a többi parkba is érdemes pipával menni. Mivel sokáig a Károlyi Kert előtt laktam, ezért szeretem és ajánlom ezt a prakot, mely Budapest egyik legszebbike (Az ELTE jogi kara előtt, a Petőfi Irodalmi Múzeum háta mögött található.). Pipára fel!

    , Hozzászólás ID: #108438
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    CyBeN írta korábban:
    Café Kara

    …nálam 9,5/10-et megér, bár talán egy kicsit drága, de tényleg fantasztikusan jóminőségű volt a pipa és a dohány is.

    Tegnap voltunk itt kicsit ünnepelni a negyedszázadot. 😀 Vízipipás élményeim egyik csúcspontja volt ez a hely, egyszerűen szerintem is fantasztikus a hangulat és a légkör ami a falakból és a helyből árad, a pipa fenomenális. Fel kell hívjam a figyelmeteket, hogy itt tömnek pl.: AF-et is (görögdinnye, gránátalma és egyéb itthon nem kapható ízekben)! 😛

    A pipák maguk egyenként is nagyon szépek, kidolgozottak, a tömések meg csodálatosak voltak. Először AF görögdinnyét kértünk (olyan görögdinnye volt amit vártam, nem pedig valami dinnyehéjra emlékeztető cukros valami, mint más márkáknál) két és fél óráig tartott és még akkor is jó volt az íze. Tudni kell, hogy itt láttam először olyat, hogy Cocobricoval tömnek, és mint Törökországban, fél óránként megjelenik egy srác frissen izzó egész kocka szenekkel és megkérdezi, hogy kell e új szén. (amúgy bármikor lehet kérni új szenet még rá)

    A második tömés gránátalma volt, nekem nagyon ízlett, szeretem az ízét. 🙂

    A hely nagyon kulturált, igényes egy kis Isztambulhoz hasonlítanám. Van fent kiülős rész is, és van pince rész is nagyon hangulatosan igényesen berendezve. Minden első osztályú volt, sőt…jaa és tudni kell, hogy péntek-szombat este hastánc műsor van, egy igen kellemes táncosnővel! 😉

    Az ételek finomak, az italok is jók, kapható mindenféle tradicionális török étel-ital, ezen kívül nagyon bő az étel-ital választék. Azt hozzá kell tenni, hogy valóban kicsit drága, de az élmény magáért beszél! 😛

    , Hozzászólás ID: #108439
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042
    Quote:
    gas: Budapesten, a Cafe Kara-ba tömnek AF görögdinnyét és AF gránátalmát is. 1700 Ft egy tömés, cocobrico szénnel.

    gobbler3: Fú jó ára van!

    De nagyon megéri. Hookah is dícséri a helyet, és én sem tudok rosszat mondani. Kihozzák a szép díszes pipát, már megtömve, szenek rajta (Cocobrico!), be is van izzítva, így első szívásra dől a füst. Ahány fő, annyi szipkát adnak. Bent a kávézóban, nagyon keleties a hangulat, szépen meg van csinálva a hely, és kedvesek az emberek is. Van két kis elkerített rész, ahol a földön puffok, matracok vannak, kényelmesen el lehet helyezkedni a pipázáshoz. Kint van egy terasz, ott is lehet pipázni, de szerintem az már kevésbé hangulatos. AF tömés ára 1700 Ft, Nakhla tömés ára pedig 1300 Ft. Érdemes elnézni ide legalább egyszer. Én még biztos megfogom látogatni párszor. 😀

    , Hozzászólás ID: #108440
    sada1988
    Felhasználó
    Sada1988
    • Hozzászólás: 334
    gas írta korábban:
    Quote:
    gas: Budapesten, a Cafe Kara-ba tömnek AF görögdinnyét és AF gránátalmát is. 1700 Ft egy tömés, cocobrico szénnel.

    gobbler3: Fú jó ára van!

    De nagyon megéri. Hookah is dícséri a helyet, és én sem tudok rosszat mondani. Kihozzák a szép díszes pipát, már megtömve, szenek rajta (Cocobrico!), be is van izzítva, így első szívásra dől a füst. Ahány fő, annyi szipkát adnak. Bent a kávézóban, nagyon keleties a hangulat, szépen meg van csinálva a hely, és kedvesek az emberek is. Van két kis elkerített rész, ahol a földön puffok, matracok vannak, kényelmesen el lehet helyezkedni a pipázáshoz. Kint van egy terasz, ott is lehet pipázni, de szerintem az már kevésbé hangulatos. AF tömés ára 1700 Ft, Nakhla tömés ára pedig 1300 Ft. Érdemes elnézni ide legalább egyszer. Én még biztos megfogom látogatni párszor. 😀

    de gondolom nem vortex kerámia szóval belemegy max 10-15gramm ergo mennyi is a haszonkulcs ? 500%?

    , Hozzászólás ID: #108441
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Sada1988 írta korábban:

    De nagyon megéri. Hookah is dícséri a helyet, és én sem tudok rosszat mondani. Kihozzák a szép díszes pipát, már megtömve, szenek rajta (Cocobrico!), be is van izzítva, így első szívásra dől a füst. Ahány fő, annyi szipkát adnak. Bent a kávézóban, nagyon keleties a hangulat, szépen meg van csinálva a hely, és kedvesek az emberek is. Van két kis elkerített rész, ahol a földön puffok, matracok vannak, kényelmesen el lehet helyezkedni a pipázáshoz. Kint van egy terasz, ott is lehet pipázni, de szerintem az már kevésbé hangulatos. AF tömés ára 1700 Ft, Nakhla tömés ára pedig 1300 Ft. Érdemes elnézni ide legalább egyszer. Én még biztos megfogom látogatni párszor. 😀

    de gondolom nem vortex kerámia szóval belemegy max 10-15gramm ergo mennyi is a haszonkulcs ? 500%?[/quote]

    Én is csak dícsérni tudom a helyet, mivel nagyon profi, nagyon jó a hangulat, igazi keleties stílusú török kávéház.

    A haszonkulcshoz hozzá kell adni, hogy az Andrássy úton van, és a Hősök teréhez nagyon közel, arra nincsenek 2Ft-os helyek sajnos. A másik meg, hogy a legtöbb tea és kávéházban nem úszod meg olcsóbban a tömést, mivel 800-1300 között tömnek El Nakhla-ból, kevés íz választék, és öngyulladós szén függvényében. Itt AF dohányról beszélünk, ráadásul olyanokról, ami vagy nem kapható, vagy csak nagy kiszerelésben kis hazánkban. Arról nem is beszélve, hogy CB-vel tömnek, új szipkákat adnak bontatlanul, és hozznak új szenet is, amikor kérsz, meg amúgy is fél óránként jön ki egy srác és aki kér kaphat frissen beizzított CB-ből. Szóval nálam 10/10 a hangulat, kb 2 és fél órás szokott lenni, egy AF tömés, viszont az árak 10/5, de hát ez van. Egyszer érdemes kipróbálni, én a rabja lettem a helynek, és a hangulatnak, hogy a hastáncról ne is beszéljünk. :winner:

    , Hozzászólás ID: #108442
    sada1988
    Felhasználó
    Sada1988
    • Hozzászólás: 334

    és ha saját pipát viszel kizavarnak ? 🙂

    de RAZAN csövük nicsen 😉 rendes csővel meg a AF is igen fura ízű sztem.

    , Hozzászólás ID: #108443
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Sada1988 írta korábban:
    és ha saját pipát viszel kizavarnak ? 🙂

    de RAZAN csövük nicsen 😉 rendes csővel meg a AF is igen fura ízű sztem.

    Nem hiszem, hogy örülnének, mert igen kevés helyen lehet saját pipát használni, és így úgymond rontanánk az üzletet. 🙂

    Razan cső nincs, viszont nagyon szép török csöveik vannak, és vannak más csövek is, nagyon könnyedén lehet szívni őket, és ki is van takarítva rendesen, nem jönnek széndarabkák, mint általában.

    , Hozzászólás ID: #108444
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    Hookah írta korábban:
    Sada1988 írta korábban:
    és ha saját pipát viszel kizavarnak ? 🙂

    de RAZAN csövük nicsen 😉 rendes csővel meg a AF is igen fura ízű sztem.

    Nem hiszem, hogy örülnének, mert igen kevés helyen lehet saját pipát használni, és így úgymond rontanánk az üzletet. 🙂

    Razan cső nincs, viszont nagyon szép török csöveik vannak, és vannak más csövek is, nagyon könnyedén lehet szívni őket, és ki is van takarítva rendesen, nem jönnek széndarabkák, mint általában.

    Szerintem sada ha van razanod és elviszed, megengedik hogy rátedd az ittani pipákra…. :amen:

    , Hozzászólás ID: #108445
    sada1988
    Felhasználó
    Sada1988
    • Hozzászólás: 334
    Hookah írta korábban:
    Sada1988 írta korábban:
    és ha saját pipát viszel kizavarnak ? 🙂

    de RAZAN csövük nicsen 😉 rendes csővel meg a AF is igen fura ízű sztem.

    Nem hiszem, hogy örülnének, mert igen kevés helyen lehet saját pipát használni, és így úgymond rontanánk az üzletet. 🙂

    Razan cső nincs, viszont nagyon szép török csöveik vannak, és vannak más csövek is, nagyon könnyedén lehet szívni őket, és ki is van takarítva rendesen, nem jönnek széndarabkák, mint általában.

    az még mindig a fém spirál darabkái 😉 a szén hamu lesz a hamu nem megy át a vizen …

    de sztem ilyen helyeknek ilyen haszon mellett nem ártana a mosható cső .

    Szegeden is van pár ilyen hely de ott ilyen 8-900 de only nakhla az is csont száraz 😀

    , Hozzászólás ID: #108446
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Sada1988 írta korábban:

    az még mindig a fém spirál darabkái 😉 a szén hamu lesz a hamu nem megy át a vizen …

    de sztem ilyen helyeknek ilyen haszon mellett nem ártana a mosható cső .

    Szegeden is van pár ilyen hely de ott ilyen 8-900 de only nakhla az is csont száraz 😀

    Tényleg nincsenek darabkák, mert gyakran cserélik a csöveket. A mosható csövekkel Magyarországon még csak a kiváltságosak ismerkedtek meg, ide értve jó pár vpf. fórum lakót. 🙂

    Kint Törökországban és Egyiptomban sem szoktak mosható csövekkel kiszolgálni, viszont azt el kell, hogy mondjam, itt a Nakhla is nagyon jó volt, talán életem egyik legjobb 2 almáját szívtam itt el egy hónapja. 😛

    Igazad van az árak magasak, de nem lehet ellene mit tenni, egyszer érdemes kipróbálni, kéne már valami milliomos meló. 😀

    , Hozzászólás ID: #108447
    p3pito
    Felhasználó
    p3pito
    • Hozzászólás: 92

    ha debrecenbe jártok, mindenképp ugorjatok be a Carpe Diem Teaház -ba! Hatalmas teaválaszték és 2 csajszi akik elég jol tömik a pipát ( azért itt sem tömnek olyat, mint amit otthon tudtok, de hát van egyáltalán ilyen hely??? )

    pacsi

    , Hozzászólás ID: #108448
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825

    Rotana Cafébe érdemes elnézni, A Bartók Béla út és Fadrusz utca sarkán van. 49-es villamossal kell elmenni Mórizc Zs. körtérre és tovább sétálni kicsit. 1500-ért Al Fakhert tömnek a kerámiába, ami első fél órában jó, de utána megég. Feltételezem, hogy amiatt, mert spórolnak kicsit a dohánnyal. Mindenesetre eddig itt szívtam a legjobb pipát, amit teázótól várni lehet (lehetne várni jobbat is, de ahhoz még idő kell).

    , Hozzászólás ID: #108449
    radish
    Felhasználó
    Radish
    • Hozzászólás: 415
    anegytech írta korábban:
    Rotana Cafébe érdemes elnézni, A Bartók Béla út és Fadrusz utca sarkán van. 49-es villamossal kell elmenni Mórizc Zs. körtérre és tovább sétálni kicsit. 1500-ért Al Fakhert tömnek a kerámiába, ami első fél órában jó, de utána megég. Feltételezem, hogy amiatt, mert spórolnak kicsit a dohánnyal. Mindenesetre eddig itt szívtam a legjobb pipát, amit teázótól várni lehet (lehetne várni jobbat is, de ahhoz még idő kell).

    Üdv!

    Szombaton barátokkal jártunk a Rotana Café-ban. A hely kialakítása nagyon jó, szép a dekoráció és nem volt tele. Ja és fel vannak sorakoztatva a szebbnél szebb vízipipák. A tea egészen olcsó, sör már egy fokkal drágább. Hosszas nézelődés után végül egy Fakher Cherryt szívtunk. Két egész coco-val tömnek, rendesen beizzítva. Fejenként jár egy szipka és kihozzák a széncsipeszt is, hogy tudd kezelni a szenet. A füst mennyisége egész jó volt, az ízével viszont már kevésbé vagyok elégedett. Elég fáradt íze volt, helyenként a Nakhla kétalmára hasonlított. Gondolom már nem volt éppen friss a dohány, és lehet, hogy a pipa sem volt rendesen takarítva… Végül is elszívtuk, nem volt olyan rossz. Nagyon jó a hely, de a tömésen még lenne mit javítani.

    , Hozzászólás ID: #108450
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825

    Rotana Caféban én a szőlőt és a görögdinnyét merem ajánlani, mert ez a két íz eddig mindig jó volt. Sajnos egyre több helyen tapasztalom a lejárt dohányokat. Kahwában is mondták, hogy sajnos már elég régiek a dohányok, de most friss áru jött, ami érezhető is az ízeken :).

    , Hozzászólás ID: #108451
    bogaras
    Felhasználó
    bogaras
    • Hozzászólás: 302
    p3pito írta korábban:
    ha debrecenbe jártok, mindenképp ugorjatok be a Carpe Diem Teaház -ba! Hatalmas teaválaszték és 2 csajszi akik elég jol tömik a pipát ( azért itt sem tömnek olyat, mint amit otthon tudtok, de hát van egyáltalán ilyen hely??? )

    pacsi

    Mennyibe kerül egy tömés? Valami 900-ra emlékszek. Voltál mostanában? Megszűnt a terasz rész. 🙁

    , Hozzászólás ID: #108452
    fender06
    Felhasználó
    fender06
    • Hozzászólás: 2

    Ha valaki fehérváron jár/él mindenképp nézzen el abba a bizonyos török étterembe ami a fekvő katona szobránál van, azthiszem valami török szultán a neve, vagy valami ilyesmi. Sajnos házi tea nem kapható, de nagyon jó a kávé és rengeteg kaja közül is lehet válogatni. Nagyon hangulatos a hely, egy tömés 1000 forint, ami egész jó ár(nem csak a tömést fizeted ki hanem a hely hangulatát is). Dohányból 8-10 féle íz van, kb 60 centis szép, talán Aladin pipából tömnek alufóliával és egy 40 milis öngyulladóssal adják. Szipkát, csipeszt kapunk. Nem rontják el a tömést, nem kapar, nincs mellék íz se(!), és sok füst is van. Meg voltam velük elégedve. Ajánlani tudom! Pl négyen elmentek barátokkal akkor már csak 250 Ft lesz ha elosztjátok.

    , Hozzászólás ID: #108453
    james
    Felhasználó
    James
    • Hozzászólás: 712

    Nyíregyházán az Ázsia Teaházat én is tudom ajánlani. Tavaly azt hallottam eléggé drága volt, de idén mondták, hogy csökkentették az árakat. Igaz már két éve jártam ott utoljára, mert azóta saját pipám van, de én megvoltam elégedve vele, hangulatos a hely, a pipa is nagyon jó volt. Vegyigyümit és barackosat szívtam ott ha jól emlékszem, és mind a kettőnek nagyon tiszta íze volt, és a csövekből sem jött semmi oda nem illő cucc. 🙂 Hogy azóta mennyire változott a színvonal azt nem tudom. Viszont ismerősöktől rossz visszajelzést még nem kaptam akik mostanában jártak ott.

    , Hozzászólás ID: #108454
    balasss95
    Felhasználó
    balasss95
    • Hozzászólás: 17

    Sziasztok!

    Budapesten XI.kerület: Kosztolányi Dezső téren, a Fadrusz utcában van egy vízipipabár. Bátran ajánlom mindenki figyelmébe, aki teheti menjen el. Bent nagyon jó hangulat van, arab zene szól, arab díszítések mindenütt,kiválóan tömik a pipát, sőt mi több, Al Fakher dohányokból is lehet jócskán válogatni. Nekem ez a törzshelyem.

    , Hozzászólás ID: #108455
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

    Áruld el légyszíves, mennyibe kerül egy tömés Al Fakherből, milyen pipák vannak, milyen csövekkel, és mit lehet még mellé fogyasztani?

    , Hozzászólás ID: #108456
    balasss95
    Felhasználó
    balasss95
    • Hozzászólás: 17
    'akoska60' írta korábban:

    Áruld el légyszíves, mennyibe kerül egy tömés Al Fakherből, milyen pipák vannak, milyen csövekkel, és mit lehet még mellé fogyasztani?

    Al Fakher dohányból 1300ft egy tömés.Kezdésnek 2 cocobrico szenet tesznek rá, ami aztán ha kezd elfogyni, jönnek és kínálgatják a frissen beizzított szeneket. Azt nem tudom pontosan milyen típusú pipák azok, de a rajtuk lévő rengeteg díszből kiindulva, 125cm-es szír pipák lehetnek. Gyönyörű szépek. Razan, illetve Nammor csövet adnak hozzá, és mikor én ott vagyok általában teát iszok, azokból elég nagy a választék, forrón hozzák ki fél literes kannákban, (Meglehetősen finomak egyébként a teák) de természetesen lehet mást is inni, koktélok, kv, frissítők.

    , Hozzászólás ID: #108457
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    'balasss95' írta korábban:

    Al Fakher dohányból 1300ft egy tömés.Kezdésnek 2 cocobrico szenet tesznek rá, ami aztán ha kezd elfogyni, jönnek és kínálgatják a frissen beizzított szeneket. Azt nem tudom pontosan milyen típusú pipák azok, de a rajtuk lévő rengeteg díszből kiindulva, 125cm-es szír pipák lehetnek. Gyönyörű szépek. Razan, illetve Nammor csövet adnak hozzá, és mikor én ott vagyok általában teát iszok, azokból elég nagy a választék, forrón hozzák ki fél literes kannákban, (Meglehetősen finomak egyébként a teák) de természetesen lehet mást is inni, koktélok, kv, frissítők.

    Ez nagyon csábító! Meg is fogom látogatni fiastól, lányostól, ha Pesten leszek!

    Kösz az infot!

    , Hozzászólás ID: #108458
    balasss95
    Felhasználó
    balasss95
    • Hozzászólás: 17
    'akoska60' írta korábban:

    Ez nagyon csábító! Meg is fogom látogatni fiastól, lányostól, ha Pesten leszek!

    Kösz az infot!

    Jól teszitek! Kíváncsi vagyok a véleményedre, majd légy szíves írd meg nekem.

30 bejegyzés megtekintése - 1-30 / 31

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.