A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Esplexis.com

Ebben a fórumban: Egyéb webshop-ok Hozzászólás

 • , Hozzászólás ID: #70065
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311

  Imént találtam: _https://www.esplexis.com

  Valakinek tapasztalat, vélemény?

  , Hozzászólás ID: #156633
  rongycsomo
  Felhasználó
  rongycsomo
  • Hozzászólás: 90

  Tapasztalatom nincs, véleményem pedig az, hogy ahol árulnak informatikai termékeket és ezek mellett foglalkoznak vízipipás dolgok értékesítésével az az oldal nem valami biztató. Viszont itt a lehetőség, hogy erre rácáfoljon ez a webshop.

  , Hozzászólás ID: #156634
  nojba
  Felhasználó
  Becks
  • Hozzászólás: 6

  Én pont ismerem, mert már rendeltem tőlük vízipipát meg shiazot meg szenet és nagyon korrektek voltak! Debrecenben ingyen szállítanak ki és éppen mamámnál voltam Debrecenben! Azóta is tőlük rendelem a vízipipás dolgokat és a futárjukkal is nagyon megvagyok elégedve! Az, hogy rossz hogy ennyit árulnak én nem veszem észre, mivel rendeltem már tőlük pc-s terméket is és ezt a bulis terméket is házibulikra, de eddig nem volt baj tényleg nagyon korrektek én csak ajánlani tudom őket!!!

  , Hozzászólás ID: #156635
  zoli78
  Felhasználó
  zoli78
  • Hozzászólás: 377

  Hát így első ránézésre, még akármilyenek is lehetnek.Viszont a világítós cuccok nagyon állatok :super: ,jó kis világítós, és dizájnos pipákat lehetne a segítségükkel csinálni.

  , Hozzászólás ID: #156636
  nojba
  Felhasználó
  Becks
  • Hozzászólás: 6

  Igen a világító cuccaik is nagyon ütnek!:) nekem nem múlik úgy el egy házibulim , hogy ne rendeljek valamilyen buli kelléket tőlük!:) én csak ajánlani tudom őket!:)

  , Hozzászólás ID: #156637
  nojba
  Felhasználó
  Becks
  • Hozzászólás: 6

  Szerintem elég jó akciókat tartanak, főleg most az Elements dohányízesítőkre gondolok! Csak 1300 Ft/db-ja és Debrecenen kívülre csak 920 Ft a szállítás, ha előreutalással fizetünk! Debrecenben ingyenes!

  , Hozzászólás ID: #156638
  lortnok
  Felhasználó
  Sándor
  • Hozzászólás: 13

  Üdv!

  Egy “szívás érzékeny” ledet szeretnék készíteni ami az üvegtartály megvilágítására szolgálna. A lényeg az lenne, hogy ha gyengén szívom a pipát akkor a led is gyengébben világít, a erősebben akkor a led is erősebben világítana. Csak az a baj, hogy nem tudom milyen szabályzó kéne. Conrádéknál sem találtam még meg a megfelelőt.

  Előre is köszi a segítséget!

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.