A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Fahéjas

  • , Hozzászólás ID: #156059
    bacon
    Felhasználó
    bacon
    • Hozzászólás: 106
    Molnár írta korábban:
    ….

    A Nakhla fahéj szerintem túl erős keverve se volt jó :nono:

    Én eddig csak keverve mertem megkóstolni , és az első pár sikertelen próbálkozás után ráéreztem, hogyan kell keverni, különböző dohányokkal. Legtöbbször valóban csak mutatóba kell a fahéjból a mixbe. Érdemes próbálkozni a (nakhla) fahéj keverésével. Megéri. :super: 🙂

    , Hozzászólás ID: #156060
    radish
    Felhasználó
    Radish
    • Hozzászólás: 415

    Nakhla fahéj… Imádom! := Az már más kérdés, hogy annyira erős íze van, hogy csak töredéke szokott lenni a keverékeimnek… Próbáltam egyszer-kétszer tisztán Nakhla fahéjat tömni… Hát, elképesztő finom fahéjas íz, ugyanakkor fullasztóan erős. Azt kell, hogy mondjam, hogy már-már szívhatatlanul erős volt, de más dohányok ízesítésére az egyik kedvencem!

    , Hozzászólás ID: #156061
    jimclark
    Felhasználó
    JimClark
    • Hozzászólás: 214

    Fahéjból a Nakhla a legjobb. Kis tölcsérben lehet “tisztán” szívni, nagyobb tölcsérekből ajánlott keverni valamivel, mert keverés nélkül túlságosan intenzív íze lesz.

    Jim

    , Hozzászólás ID: #156062
    keishor
    Felhasználó
    Keishor
    • Hozzászólás: 63

    Az összes dohány közül ez volt a legszörnyűbb amit szívtam,vetekedik a cardamommal is! Az eladó erőszakolta ki hogy megvegyük,mert szerinte nagyon “flash” dohány. Illatra eleinte tényleg finomnak tűnt,de amikor arra került a sor hogy kipróbáljuk,egyből megváltozott a véleményem. Tömény,erős,és iszonyatosan édeskés íze volt. Próbáltuk keverni más dohányokkal,de még az se segített. Ráadásul alig lehetett kimosni az ízét a pipából. Én nagyon nem ajánlom hogy kipróbáljátok a Nakhla fahéjas dohányát,nem éri meg!

    , Hozzászólás ID: #156063
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    A fahéjat jól lehet almás vagy más gyümölcsös dohányokkal keverni. Én egymagába is szeretem. 🙂

    , Hozzászólás ID: #156064
    brumi
    Felhasználó
    brumi
    • Hozzászólás: 291

    Nekem is van a tulajdonomban egy 50g-os csomag a Seherezade fahéjból. Rettenetesen erős az íze. Első próbálkozásra PM Almával kevertem de annyira a fahéj dominált, hogy nem bírtam végigszívni a tömést.

    Legutóbb már bölcsebben csak egy csipetnyit raktam az almához és így sokkal jobban harmonizáltak az ízek. Bár önmagában nekem túl erős és meglehetősen édes, de megéri gyümölcsös dohányokhoz keverni.

    , Hozzászólás ID: #156065
    tamasalmasah
    Felhasználó
    TamásAlMasah
    • Hozzászólás: 209

    Fahéj a kedvencem mindenben.Palacsinta. Na de térjünk a dohányra,én is kiszeretném próbálni,ha valahol látok ilyesfajta dohányt biztos hogy veszek 😀

    , Hozzászólás ID: #156066
    mou
    Felhasználó
    mou
    • Hozzászólás: 99

    Nakhla fahéjat próbáltam tisztán, nagyon finom édes, de szinte nem is volt füstje, csak nagyon erős íze… így önmagában nem tudtuk elszívni.

    Viszont most AM bahreini almával kevertem be és nagyon fincsi. Bár a tömés elején elég erős volt, de így a közepe/vége fele nagyon jó. 🙂

    (bahreini almát sem tudom önmagában pusztítani… lehet az én dobozom rossz, de semmi almát nem érzek, hanem csak egy zavaró, kaparó valamit).

    , Hozzászólás ID: #156067
    protolisk
    Felhasználó
    Protolisk
    • Hozzászólás: 57

    A Nakhla fahéj hihetetlen finom dohány szerintem, és egy élmény. Lehet, hogy csak nekem van így, de én most nem rég vettem 50 gr – osat zárjegyeset, ezúttal Vortex kerámiába tömtem, és teljesen máshol éreztem az ízét mint a többi dohánynak, kb a torkom hátuljában enyhén égetett picit, mint az igazi fahéj és ott éreztem, hogy édes. 😀 Nagyon finom 3 nap alatt elfogyott az 50 gr. ^^

    , Hozzászólás ID: #156068
    zoli78
    Felhasználó
    zoli78
    • Hozzászólás: 377

    Szerintem is nagyon jó a Nakhla fahéj.Mint fűszert nem nagyon szeretem,de dohányban nagyon jó.Bár magában nem szívtam,de Nakhla kávéval, és Masah vaníliával keverve nagyon nagyon finom dohány lett a végeredmény.Aki nem hiszi kérdezze meg Dózer kollégát :langue2: Barátomnak is ez a kedvence.Amikor megyek hozzá, mindig kiköti, h kávés-fahéjjas cucc nélkül el se induljak,mert rám uszítja a kutyát :happy1: .

    , Hozzászólás ID: #156069
    ricsike
    Felhasználó
    Ricsi
    • Hozzászólás: 64

    Nekem nagyon bejön! :alcool1:

    Főleg amikor egyher happyből.. Prince Molasess 3 alma/Nakhla Fahéj 50-50 arányban volt…

    Az valami álom volt :winner:

11 bejegyzés megtekintése - 61-71 / 71

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.