A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Fejér megyeiek

  • , Hozzászólás ID: #99649
    rightclick
    Felhasználó
    MaCrocy
    • Hozzászólás: 49

    Szerintem jobb hejre nem iagzán írhattál volna : )

    A budai úton van egy bolt! 🙂 Kapható El Hannavy dohány rengeteg ízben, Al-Masah rengeteg ízben és Sokféle Nakla dohány is (Mizo is)

    Itt találsz a boltról egy leirást:

    És magát a Fejerhookah oldalát is érdemes majd nézegetned mert az volna a Fejér megyei pipás oldal 😛

    Mennek majd tesztek is(már van is egy). Jó olvasgatást és pipázást! Ha bármi info kellene még csak írj és segitek : )

    , Hozzászólás ID: #99650
    rifle02
    Felhasználó
    rifle02
    • Hozzászólás: 43

    Köszönöm válaszod, valószínűleg holnap be is térek az üzletbe . 🙂

    , Hozzászólás ID: #99651
    rightclick
    Felhasználó
    MaCrocy
    • Hozzászólás: 49

    Sziasztok örömmel jelentem hogy a fejerhookah oldala sikeresen átköltözött külföldi oldalra. Immáron elérhető a https://fejerhookah.co.cc/ címen és van is fent egy új videó egy nem mosható vízipipa szívócső szétbontásáról. Remélem tetszeni fog majd nektek a videó, illetve fejér megyeiek előszeretettel fognak járni információgyűjtés végett az oldalra. Jó olvasgatást!

    , Hozzászólás ID: #99652
    sleek
    Felhasználó
    Sleek
    • Hozzászólás: 1

    Halihó látom már vannak azért rajtam kívül is fejér-megyeiek 🙂

    , Hozzászólás ID: #99653
    vejzi
    Felhasználó
    Vejzi
    • Hozzászólás: 14

    Hello arra lennék kiváncsi hogy itt a megyébe nem tud-e valaki valami jópipázót?

    Vagy valami pipa klubbot?

    , Hozzászólás ID: #99654
    kokokka
    Felhasználó
    Hookahdestiny
    • Hozzászólás: 132

    Sziasztok!

    Most vettem meg első pipámat, holnap kapom meg. Székesfehérváron lévő bolt érdekelne, ami vízipipázással kapcsolato (bármilyen téren). Köszi előre is!

    , Hozzászólás ID: #99655
    mou
    Felhasználó
    mou
    • Hozzászólás: 99
    , Hozzászólás ID: #99656
    kokokka
    Felhasználó
    Hookahdestiny
    • Hozzászólás: 132

    Köszi a választ! Ezt én is megtaláltam, de nem tudtam, hogy léteznek-e még, mert az online címére csak egy hiba üzenetes oldal jön be. Pénteken megyen Fehérvárra, tuti, hogy megnézem 🙂 Te szoktál vásárolni itt?

    , Hozzászólás ID: #99657
    mou
    Felhasználó
    mou
    • Hozzászólás: 99

    Nekem se jött be az oldal, nem tudom miért, de biztos hogy léteznek. Én másról nem tudok Fehérváron. Szénből vannak öngyulladósok, de mivel azt nem szoktam használni, nem jártam utána pontosan milyenek, viszont természetes szénből legutóbbi infóm szerint csak coco-coal van, ami jó, csak jóval drágább mint pl. az SZK-ban Pesten. Dohányból Mizo, Nakhla, Al Sultan szokott lenni mindig, meg egy-egy Serbetli, Al-Fakher, Nakhla mix íz is befigyel néha. Shiazo is van dögivel.

    Mondjuk már kb. két-három hónapja nem voltam ott, szóval lehet azóta más a dohánykínálat, mindenesetre érdemes benézni 🙂

    , Hozzászólás ID: #99658
    kokokka
    Felhasználó
    Hookahdestiny
    • Hozzászólás: 132

    Köszi a választ!

    Tegnap voltam a boltban. Kicsit viszontagságos volt, mert negyed kilenckor az ajtó előtt állva láttam, hogy 10:00-kor nyit, így volt pár felesleges köröm. De megvártam és nem bántam meg! Nem túl nagy, de nagyon kúltúrált üzlet, sokféle dohánnyal a vízipipázók számára is. Vettem egy Shysha áfonyás követ és egy sárgadinnye szirupot, amivel már be is ízesítettem az általam otthon mosott dohányt. Továbbá vettem még egy doboz Serbetli-t és egy doboz Al Sultant-t is. Este tömtem is egy áfonyás követ és azt kell mondanom, hogy a Shiazo citrom-mentája jobb volt. Nem is csak az íze miatt, inkább a határozottabb, jobban érezhető ízerőssége miatt. A füstje nagyon jó édes volt, de az íz erőssége elmaradt az általam várttól. Persze ha megjön a phunnel-em (talán a hét közepére) akkor abba is tömök egyet, mert sajnos most csak a pipával kapott hagyományos kerámiámmal tudtam kipróbálni. A dohány alá tettem egy alufóliát megfelelően kilyukasztva, mert e nélkül már az első kanál kavicsnál folyt a melasz a kerámia aljából. Mára az egyik dohányt tervezem tömni, csak azt nem tudom, hogy hagyományos kerámiában nem számít e pazarlásnak ez? Sajnos még kevés a gyakorlati tapaszalatom, de rajta vagyok a témán 🙂

    , Hozzászólás ID: #99659
    kokokka
    Felhasználó
    Hookahdestiny
    • Hozzászólás: 132

    Megkóstoltam az általam mosott és sárgadinnyés sziruppal ízesített dohányt. Igaz nem most, hanem az elkészítés utáni 3.napon. Nagyon finom sárgadinnye íze volt, de csak először. Ez hamar elmúlt csak valahol a háttérben maradt meg és egyre erősebben előjött a dohány íze. Tudom, hogy keveset vártam vele, de türelmetlen voltam. A baj azonban mégsem ez volt igazából hanem az, hogy besokalltam a dohánnyal az aromához képest. Az alja tocsog a teteje viszont elég száraz. Persze keverem minde nap azóta is de mostmár tudom, hogy túl sok volt a dohány a 100ml aromához. Úgyhogy hozatok mégegyet a fiammal a Habanosból, abból még teszek hozzá aztán meglátjuk. Senki más nem kever otthon dohányt rajtam kívül? 🙂

    Jut eszembe! A NET-en kutakodva találtam egy másik dohányboltot Fehérváron a Balatoni úton. Ismeri ezt közületek valaki, vagy esetleg van aki már járt is ott?

    , Hozzászólás ID: #99660
    kokokka
    Felhasználó
    Hookahdestiny
    • Hozzászólás: 132

    Fejér megyeiek közül tudja valaki, hogy mi lesz a Budai úti szivarbolt sorsa? Sajnos elit trafik létére nem nyert a pályázaton (pfúj!), így kérdés, hogy hogyan tovább. Nekem sajnos nincs infóm róla….

    , Hozzászólás ID: #99661
    mou
    Felhasználó
    mou
    • Hozzászólás: 99

    A bolt elé az van kiírva, hogy 'Itt hamarosan nemzeti dohánybolt nyílik!'

    Na de hogy ők nyerték-e, vagy valaki más kapja meg a helyet, meg hogy lesznek-e pipás cuccok az már jó kérdés. De vaószínűnek tartom, hogy ők maradnak ott, különben nem a saját táblájukra ínák ki a fent említett mondatot (legalábbis szerintem).

    , Hozzászólás ID: #99662
    kokokka
    Felhasználó
    Hookahdestiny
    • Hozzászólás: 132

    Ez jó hír, köszönöm! Viszont az ügy sokkal szövevényesebb attól, mithogy a tábla miatt kijelenthessük, hogy Ők is maradnak az üzemeltetők sajnos 🙁

    , Hozzászólás ID: #99663
    joshua96
    Felhasználó
    Joshua96
    • Hozzászólás: 6

    Ki milyen dohányt/ásványt szív így este? Én Nakhla Mizo málnát

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 45

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.