A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Fumari

  • , Hozzászólás ID: #70014
    protolisk
    Felhasználó
    Protolisk
    • Hozzászólás: 57

    Remélem még nincs ilyen téma és jól csináltam mert először nyitok új témát a fórumon, ha nem akkor bocsánat! 🙂

    Kis bevezetés a márkával kapcsolatban: Frissességéről híres ez a dohány márka Amerikában ezzel is hirdetik magukat: “Strikingly Fresh!”. 1997 – ban jelent meg a márka, szóval Amerikai léptékben már jóval régebbi, mint a Starbuzz. San Diego – ban egy vízipipás kávézóban lehetett először kapni, azóta már Amerikában nagyon elterjedt.

    Ambrosia (avagy az istenek eledele):

    Nos, sikerült szert tennem Amerikából pár doboz dohányra, és volt közte egy csomag 100g – os Fumari Ambrosia dohányom, ízesítésű. Az Ambrosia, itt egy: Sárgadinnyés (erősen dominál) narancsos és mályvacukros? keverék. Nos a dohány csomagolásáról, csatolni fogok egy képet ott megnézhetitek, de egy visszazárható tasakos dohányt kell elképzelni, ami visszazárható és van rajta egy kis átlátszó ablak rész ahol megnézheted magadnak a dohányt mielőtt kibontanád. Maga a dohány jó nedves, arany színű, és Al fakher -hez hasonló aprítottságú. Illata fenomenális, sokkal jobb mint pl. a Nakhla sárga dinnyéé.

    Teszt:

    A tesztet 81 cm -es egyiptomi pipával végeztem, Razzan szívócsővel, vortex kerámiával és 3 bamboocha szénnel… (és még két önkéntessel 😀 ).

    Füst: Nagyon gyorsan beindult, ráraktam a hőtartót, és 1 perc után már az Al fakher/Al masah – val vetekedő füstöt adott.

    Íz: Nagyon kellemes és meglehetősen erőteljes íz. Ellenben nem olyan unható, mint a Nakhla sárga dinnye ami bár nagyon-nagyon finom de 1 nél több tömést nem tudnék elszívni belőle egy héten :D.

    Íz tartósága: Az íz 1,5 óra után se gyengült lehet, hogy még egy kör szenet elbírt volna nem próbálkoztam.

    , Hozzászólás ID: #156523
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Köszönjük a tesztet! Talán majd egyszer én is ki tudom próbálni, kedvelem a sárgadinnyés dohányokat. 🙂 főleg a narancsos keveréssel. Mennyire volt jól kivehető a narancs?

    , Hozzászólás ID: #156524
    saiid
    Felhasználó
    Saiid
    • Hozzászólás: 488

    Nagyon jó kis teszt lett! Még én annyit hozzátennék ehhez a márkához hogy nagyon élethű ízei vannak.Ha minden igaz hamarosan én is fogok megint szívni ebből a nagyon jó dohánymárkából 🙄

    , Hozzászólás ID: #156525
    protolisk
    Felhasználó
    Protolisk
    • Hozzászólás: 57
    'sYska/!/' írta korábban:

    Köszönjük a tesztet! Talán majd egyszer én is ki tudom próbálni, kedvelem a sárgadinnyés dohányokat. 🙂 főleg a narancsos keveréssel. Mennyire volt jól kivehető a narancs?

    A narancsot csak nagyon enyhén a háttérben lehetett érezni, nem volt tőle savanyú inkább csak az aromája volt ott, inkább édeskés sárgadinnyének mondanám, amiben a sárgadinnye nagyon jól kivehető és nagyon finom.

    Egyébként felraktam egy videót youtube – ra erről a dohány-ról : a kamera elég gagyi de, ha kíváncsiak vagytok akkor itt van : https://www.youtube.com/watch?v=HLLCrjfKqzc&feature=youtube_gdata . ^^

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.