A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Irish Cream

  • , Hozzászólás ID: #69619
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

    Bisanból szívtam ilyent házilag csinálva. Nagyon kellemes csokis, kávés íze van. Nagyon krémes érzetű ez a dohány.Nagyon kellemes pihentető hatása van. 🙂

    , Hozzászólás ID: #148267
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Más márkából van ilyen dohány?

    , Hozzászólás ID: #148268
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    Nightrain írta korábban:
    Más márkából van ilyen dohány?

    Nem tudom, majd utánanézek.

    , Hozzászólás ID: #148269
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Ez volt krampinál?

    Akkor nagyon finom volt! Krémes, lágy íz, ami jól érezhető. Én benevezek majd 1re. 🙂

    , Hozzászólás ID: #148270
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    sYska/!/ írta korábban:
    Ez volt krampinál?

    Akkor nagyon finom volt! Krémes, lágy íz, ami jól érezhető. Én benevezek majd 1re. 🙂

    Igen ez volt. Ez mostantól az egyik kedvencem. :super:

    , Hozzászólás ID: #148271
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

    Én is próbáltam a Gergő által házilag készített verziót és alátámaszthatom, hogy valami eszméletlen finom volt. Ami a poén az egészben, hogy ha jól tudom, akkor nem is vízipipadohányt, hanem sima cigidohányt használtál az elkészítéséhez. Ha esetlegesen van kedved, akkor szerintem többen megköszönnénk, ha megosztanád a tapasztalataidat a megfelelő témában.

    , Hozzászólás ID: #148272
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

    Igen, én is kérem a tapasztalatokat! Viszont, gondolom sokan kóstolták a Baileys nevezetű italt, amit ‘ír kávé’-nak is neveznek, nos egy az egyben olyan íze volt, és nagyon finom.

    , Hozzászólás ID: #148273
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615

    Ír kávé az nem igazán a Baileys, mivel az ír kávé az kávé és whiskey, néhol tejszínhabot is tesznek a tetejére, minden esetre jó erős, kiváló a másnaposság ellen. Gergő Irish cream-je, mennyei volt, én csak gratulálni tudok, és ezen felbuzdulva hasonlóképpen fogok próbálkozni! 🙂

    , Hozzászólás ID: #148274
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

    Ezt hallottam, hogy az írek szinte ezt isszák reggelente a kevés alkoholtartalom végett, de bocsánat tapasztalatlanságom miatt. :ange: Viszont ugye Gergő adott hozzá őrölt kávét is, nekem az nem igazán érződött. Lehet egyébként olyan szerepe is, hogy miután kimosod a dohányt, kinyomkodod, akkor elszívja a maradék nedvességet? Mert tényleg én az ízét annyira nem éreztem.

    , Hozzászólás ID: #148275
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

    Sikerült átugranom tegnap este  a haveromhoz és amit nála hagytam utolsó tömést elpipáztuk, most is hihetetlen finom volt. 🙂 Hétfőn meg Hookah által gyártottat kóstoltam meg. Az is mesteri lett. :super:

    , Hozzászólás ID: #148276
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

    Megcsináltam én is, nekem nem jött be. Raktam én is hozzá 3 vagy 4 kávéskanál őrölt kávét, nagyon nem érződik.

    Számomra túl édes, nem számítottam rá, hogy ilyen édes lesz.

    Esetleg mit keverjek hozzá, hátha egy mixbe jó alapanyag lesz 🙂

    , Hozzászólás ID: #148277
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Esetleg egy kis kauccsinós dohányt.

    , Hozzászólás ID: #148278
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

    40g cigidohányhoz 1egész flakon szükséges?

    , Hozzászólás ID: #148279
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    dózer23 írta korábban:
    40g cigidohányhoz 1egész flakon szükséges?

    Igen, és az eljárás ugyanaz, mint az elementsnél. Meleg vízbe áztatod a dohányt 4-5 percig, majd kinyomkodod rá törlőkendőre. Ezt megismételheted még 1x , 2x , hogy a kívánt erősségűre mosd a dohányt. Majd zacsi vagy doboz, dohány bele, és az ízesítő hozzá. Többször át kell forgatni a 40g dohány pontosan beissza az ízesítőt. Gergővel azt a trükköt alkalmaztuk, hogy kb másfél mokkás kannál instant kávéport, úgy mint ha sót szórnál porítva hozzáadtunk, jól elkevertük az egészet. 3 napig állt az egész, és tökéletes lett. Lehet még alkalmazni moldy mester trükkjeit, ha nincs simítózáras zacskó a közelben amibe beletedd, akkor folpack (nem alufólia!) és lágyan belemasszírozod az ízesítőt a dohányba, és így hagyod érni.

    , Hozzászólás ID: #148280
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

    köszönöm:) már száradnak a dohányok de még akkor átmosom:)

    , Hozzászólás ID: #148281
    metalgun
    Felhasználó
    MetalGun
    • Hozzászólás: 141

    Még nem szívtam ilyen dohányt (semmiféle kávésat semm), de ki szeretném próbálni.

    Olvastam,hogy édes, most elbizonytalanodtam, nem szeretem az édes dohányt.

    Nekem mi édes?:

    Al Waha – Eper (irtőzatosan édes számomra, nakhla eper még elment)

    Al Waha – Kiwi (ez is nagyon édes és eléggé sz… dohány)

    Nakhla Mizo-Görögdinnye (annyira nem, de édes, ezt még el birom szívni 😀 )

    Hirtelen ennyi, ezekhez viszonyítva mennyire édes? Keverjek be én is ilyen ír kávés dohányt?

    , Hozzászólás ID: #148282
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

    az irish cream nem kávé

    , Hozzászólás ID: #148283
    metalgun
    Felhasználó
    MetalGun
    • Hozzászólás: 141

    Akkor valamit félre értettem, teljesen azt hittem, hogy valami lágy kávé 😀 😀 😀

    , Hozzászólás ID: #148284
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    MetalGun írta korábban:
    Akkor valamit félre értettem, teljesen azt hittem, hogy valami lágy kávé 😀 😀 😀
19 bejegyzés megtekintése - 1-19 / 19

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.