Kivi + Fahéj

A fórum bezárt és archívumként funkcionál!
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
  • #69213
    youri
    Felhasználó

      Waha kivi + Masah fahéj 🙂

      Újabb beteg találmány és csak azoknak ajánlom akik szeretik a kicsit extrémebb édeskés ízeket.

      A pipa a szír pipám volt 60cm-funkciója.

      Belga szén Waha kivi + Masah fahéj.

      A tömőre 4 réteg aluf, külön – külön kiszaggatva és szén a szélére rakva.

      Ami jött, meglepő:

      Elején bóbiskol kicsit. 150sec amire jött nagyobb füst. Íz az néha váltakozott, de ez gondolom a szívások időközei miatt.

      A füst így is 10/8-9 között volt ami igen csak meglepő a masah alma + fakher méz kis felhőcskéi után. Amíg nincs megégetve addig tökéletesen finom édes.

      Kb 45-50 percig égett (kis huzat volt a szobámban)

      Megéri egyszer. Nem lett kedvenc, de jó kis relaxáló íz 🙂

      Egstre! :alcool1:

      #113626
      Riccio
      Felhasználó

        elképzelem ahogy ülsz a kis pipácskád mellett és stopperrel nyomod, hogy mikor jön a füst :happy1:

        #113627
        gerago
        Felhasználó

          Kólás kiwi se lehet rossz. :intello:

          #113628
          youri
          Felhasználó
            Riccio írta korábban:
            elképzelem ahogy ülsz a kis pipácskád mellett és stopperrel nyomod, hogy mikor jön a füst :happy1:

            Simán, amúgy telefon 😀

            #113629
            moldy007
            Felhasználó

              Ilyen mixeknél jó lenne leírni a keverést:dohányt apróra szedni és keverni , vagy alsó rétegre jön a másik ízű, esetleg más …… én a lédúsabbat teszem fölülre hogy ne égjen hamar meg, a lefolyó lé dúsítja az alsó dohányt. És érdekes hogy a felső íz dominál elein, aztán átalakul és az alsó érződik jobban.Ha nagy a különbség az íz erősségében , az erősebb kerül a kerámia aljára.

              #113630
              youri
              Felhasználó
                moldy007 írta korábban:
                Ilyen mixeknél jó lenne leírni a keverést:dohányt apróra szedni és keverni , vagy alsó rétegre jön a másik ízű, esetleg más …… én a lédúsabbat teszem fölülre hogy ne égjen hamar meg, a lefolyó lé dúsítja az alsó dohányt. És érdekes hogy a felső íz dominál elein, aztán átalakul és az alsó érződik jobban.Ha nagy a különbség az íz erősségében , az erősebb kerül a kerámia aljára.

                Legközelebbibe majd akkor bele veszem.

                Amúgy úgy szoktam csinálni, hogy szét szedem darabokra egy pohárba és jól összekeverem. Általában nem kell + glicerin, de nakhlánál néha nem árt.

              6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6