A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Nakhla Mizo Őszibarack

  • , Hozzászólás ID: #70560
    kobree
    Felhasználó
    kobree
    • Hozzászólás: 25

    Sziasztok, Kobre vagyok!

    Mai nap folyamán a Nakhla Mizo őszibarack ízesítésű dohányát teszteltem. Mikor a csomagot kibontottam, akkor egy erős őszibarack szag csapott meg hirtelen! Először a natúr őszibarackhoz hasonlítottam, de mikor szívtam, akkor már egy kis édesebb beütést is éreztem! Nem csalódtam ebben a dohányban, egész jó volt!! Eddig ez volt a legjobb dohány, amit szívtam! 🙂

    A teszt körülményei:

    – Aladin Zebra 50cm-es pipa

    – Vortex Kerámia

    – Hookah Pro Classic Long nevezetű szívócső

    – 2 db Carbopol Ring nevezetű öngyulladós szén

    A csomagolás egész jó, szép doboza van, csak azok a külső egészségügyi feliratok rondítják el! 🙁 Két műanyagfóliában volt benne a dohány!

    Aprítottság:

    Nos….. hol is kezdjem…… az aprítottsága egész jó volt, tocsogott rendesen a melaszban. Amivel nem nagyon voltam megelégedve,az volt, hogy ragadt a dohány, némi sikerrel sikerült szétaprítanom (műanyagvillás módszer)! Glicerin helyett mézben volt áztatva, mint minden Nakhla Mizo dohány, ezért is volt ilyen ragadós!

    Tehát az aprítottsága hát… hogy is mondjam…. elment egy jó aprítottságnak! 🙂

    Íze:

    Egészen kellemes benyomást éreztem elsőre! Azért, mert igazából a natúr baracknak az ízét adta vissza, mikor szívtam, de később egy kis édes barackot is éreztem! Mivel ez volt az első barackos dohány, amit eddig szívtam, határozottan kijelenthetem, hogy ez volt az eddigi legjobb gyümölcsös dohány, amit szívtam. Ízben, illatban, hibátlan ez a dohány! Le a kalappal a Nakhla Mizo termék előtt!! 🙂 Ezt valahogy a készítők nagyon eltalálták! Ráadásul semmi mellékízt nem éreztem, csak azt a kellemesen jó barack ízt.

    Összesítésben ez volt az első gyümölcsös dohány, amit szívtam, egy prémium kategóriás márkából! Úgy néz ki, eddig ez a kedvenc dohányom a Nakhlaból!

    A buzz'o'métere a dohánynak, eléggé nagy, mivel ez nem mosott dohány! Épp ezért is tartalmaz 0.5% nikotint. Kátránytartalma 0.0%. Szívások közben szüneteket tartottam, hogy ne szédüljek be, mondjuk az elején be is szédültem egy kicsit. Ezt a dohányt kezdőknek nem ajánlom a magas buzz'o'métere miatt, ezért kezdőknek csak társaságban ajánlom, hogy kipróbálják!

    Beszerezhetőségéről annyit szeretnék mondani, hogy ezt a dohányt szinte minden dohány trafikban meg lehet vásárolni, mivel ez a Nakhkla Mizo egy eléggé népszerű dohány hazánkban!

    Én ezt a csomagolást Nyíregyházán a Galéria Vizipipa szaküzletben vettem 1250Ft-ért!

    Pontozás:

    Íz: 10/9

    Illat: 10/8,5-9

    Csomagolás: 10/7,5

    Minőség: 10/9

    Márka: 10/10

    Buzz'o'meter: 10/8,5

    Pontozás 5-ös skálán:

    Íz: 5/4,5

    Illat: 5/4,5

    Csomagolás: 5/3,5

    Minőség: 5/4,5

    Márka: 5/5

    Buzz'o'meter: 5/4,5

    Köszi, hogy elolvastad! 🙂

    Kobre

    Kép a dohány csomagolásáról:

    Nakhla Mizo őszibarack

1 / 1 bejegyzés megtekintése

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.