A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Nargilem Vízipipák

 • , Hozzászólás ID: #149060
  adamboy
  Felhasználó
  Adamboy
  • Hozzászólás: 212

  Az enyém is pont ilyen ferde, de semmit sem befolyásol 🙂

  , Hozzászólás ID: #149061
  flash
  Felhasználó
  flash
  • Hozzászólás: 207

  Nekem is van ideiglenesen egy NP450-em, most egyúttal megnyugodtam hogy nem kivétel az enyém azzal hogy “Ő” is ferde :happy1:

  , Hozzászólás ID: #149062
  skinbyrd
  Felhasználó
  Skinbyrd
  • Hozzászólás: 67

  Köszönöm a megerősítést!;) Enyém is ferde,csak hogy tisztázzuk!:D

  , Hozzászólás ID: #149063
  eggyolk
  Felhasználó
  john.self
  • Hozzászólás: 14

  Időközben eladó lett a Nargilem NP 610-esem, link : https://vizipipaforum…post__p__298884 vagy https://www.vizipipaa…nte-uj-ajandek/

  , Hozzászólás ID: #149064
  lamas
  Felhasználó
  Lamas
  • Hozzászólás: 11

  Sziasztok. kis segítséget szeretnék kérni. a nargilem oldalán találtam narikela pipát

  https://shishasun.eshop.t-online.de/epages/Store4_Shop37996.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Shop37996/Products/narikela-shisha-dark-blue-np-620

  ez valami hamisítvány lenne, vagy eredeti nargilem?

  , Hozzászólás ID: #149065
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311

  A webshopban a Nargilem alá van helyezve, tehát Nargilem-en belül van. Így erre tudnék én is tippelni, bár még nem láttam róla bővebb információt.

  , Hozzászólás ID: #149066
  vpsmatyi
  Felhasználó
  vpsmatyi
  • Hozzászólás: 36

  A nargilem narikelak azok nem hamisitványok! Hanem csak olcsósítottak könnyebb a test! nem kristály üveg a tartály stb.

  , Hozzászólás ID: #149067
  lamas
  Felhasználó
  Lamas
  • Hozzászólás: 11

  Nah megérkezett Németországból a pipám. A shishasun.de-ről rendeltem. Nargilem Professional NP-560 Blue Ice (nem Narikela, hanem eredeti) A pipa gyönyörű, masszív(4,5-5kg), stabil. Kiegészítőket nem kaptam hozzá, kivéve a tölcsért, amit külön vettem hozzá. Van egy kis története is. Eredetileg Narikela tn610-est rendeltem, mondták hogy becsomagolták (gondolom automatikus e-mail), aztán küldtek egy emailt, hogy nincs tn 610es, ezért a kellemetlenségek elnézéseképp egy eredeti Nargilemet tudnak küldeni. Mondtam hogy rendben. Természetesen az árbeli különbséget nem kellett kifizetnem, így maximális tisztelet jár nekik! 50 Eurós pipa helyett kaptam egy 90 Eurósat. A kristályüveg gyönyörű, és nagyon erős. A kerámia anyagát leginkább az El Nefes mini phunnelhez tudnám hasonlítani, annyi különbséggel, hogy ez matt (máz van rajta, de nem fényes). csövet nem kaptam hozzá, de mivel átlátszó ugy gondoltam h egy sima átlátszó benzincső minimalista stílusban pont illeni fog a pipához. 14mm-es belő átmérőlyű csövet vettem, ami a szívócsonk csatlakozásba pont belefér minden macera nélkül, így mondhatom hogy elég könnyű szívni :)) Tesztelni még nem teszteltem, de holnap fel lesz avatva a kicsike egy Serbetli Tuti frutti, és a személyes kedvencem Nakhla kétalmával.

  [attachment=1347:Nargilem.jpg]

  , Hozzászólás ID: #149068
  zoli78
  Felhasználó
  zoli78
  • Hozzászólás: 377

  Gratulálok!Nagyon szép pipa, és a webshop is nagyon korrekt,h a különbözet kifizetése nélkül is kiküldte a pipát.Mennyibe volt szállítással??Persze, csak ha nem vagyok indiszkrét,mert nem szeretnék a pénztárcádban turkálni.

  Bő füstöt hozzá:), a személyes kedvencedhez pedig gratula:) kiváló ízlésről tanúskodik.

  , Hozzászólás ID: #149069
  lamas
  Felhasználó
  Lamas
  • Hozzászólás: 11

  Köszönöm szépen a jókívánságod! Összesen 68€-t fizettem a kerámiával és szállítással (a keramiat szinte ingyen kaptam, mivel a postaköltsegből pont kijött).

  , Hozzászólás ID: #149070
  giago
  Felhasználó
  GiAgO
  • Hozzászólás: 13

  Sziasztok!

  Néhány hete elhatároztam, hogy beszerzek egy Nargilem NPS-t. Sajnos azt tapasztaltam, hogy nincs készleten egyik itthoni webshopban sem, sőt a németekben sem tolongnak az árukészletek, ráadásul az a néhány darab, amit német webshopokban láttam a szállítással együtt nagyon megdrágítaná, az amúgy is kicsit borsos árú pipát.

  Érdeklődtem tehát az itthoni webshopoknál, de nagy a bizonytalanság. Elvileg már egy jó éve Európa-szerte készlet hiány van. Nem nagyon tudtak semmit ígérni, hogy mikor lesz, vagy lesz-e egyáltalán még.

  Nem tudjátok esetleg, hogy itthon kaphatok-e még NPS-t, vagy a jövőben érkeznek-e még?

  Köszi,

  GiAgO

  , Hozzászólás ID: #149071
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311

  Trafikmutyi most megkavarja a dolgokat. A kérdés, a választ pedig nem tudjuk. 144.gif

  , Hozzászólás ID: #149072
  giago
  Felhasználó
  GiAgO
  • Hozzászólás: 13

  Sziasztok!

  Örömteli nap nekem ez a mai. Végre, majd 3 hónap keresgélés, e-mailezés után sikerült beszereznem egy Nargilem NPS Chrome Marble pipát!

  Már füstöl is, mint a gyárkémény!

  Tényleg fantasztikus minőségű, mindenkinek csak ajánlani tudom. 🙂 :alcool1:

  Dobok egy képet is róla 🙂

  11b54rj6s504tdqv4wa1.jpg

  , Hozzászólás ID: #149073
  bongobong
  Felhasználó
  Bongobong
  • Hozzászólás: 1

  Sziasztok!

  Engem az érdekelne, hogy egy Nargilem NP450 és egy (Nargilem) Narikela TN610 között mi a különbség minőség tekintetében? Számít az, hogy utóbbi “csak” egy Narikela? Utóbbi nagyon tetszik, főleg a Black Spin kiadás, és nagyobb is mint az NP450, de vajon egyazon minőségűek? Esetleg valaki tudna bővebben írni a TN610-ről?

  Köszi a válaszokat, üdv:

  Bongobong

  , Hozzászólás ID: #149074
  roli079
  Felhasználó
  Roli079
  • Hozzászólás: 1

  Sziasztok! Van egy nagy problémám.Van egy nargilem mp300-as pipám és ki takaritotam a meneteket ecetel.És azota nem jó a menet az üvegen jó de a testen nem.Azota szilikon szalagal tudom össze csavarni.Valami jó ötlet valakinek? Vagy alkatrész hozá valekinek?

  , Hozzászólás ID: #149075
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311

  NP300, nem mp3. 🙂

  Mit értesz az alatt, hogy nem volt jó utána? Laza maradt?

  Az ecet csak a vízkövet tünteti el, a test korábban is akkora volt elvileg. Legalább is, a háztartási ecet nem oldja az acélt. 🙂

  , Hozzászólás ID: #149076
  osyking
  Felhasználó
  osy
  • Hozzászólás: 2

  Üdv!

  Megtudná valaki mondani van-e, illetve mi a különbség a Nargilem np450 és a Nargilem eco450 pipák közt?

  Valamint szívesen fogadnék javaslatot is, hogy melyik a jobb.

  Köszi előre is!

  , Hozzászólás ID: #149077
  davidka59
  Felhasználó
  Dave
  • Hozzászólás: 105

  Nos szerény véleményem szerint semmi nekem eco 300-as nargilem pipám van és hát nem sporoltak az anyaggal belőle van súlya rendesen.:)

  , Hozzászólás ID: #149078
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311

  A fotó alapján jól látható a különbség:

  Nargilem NP 300:

  [attachment=1423:Nargilem-np300-kek.jpg]

  Nargilem Eco 300:

  [attachment=1422:Nargilem-ECO-300-Purple-Bubbles.jpg]

  A szívócső adapterénél és a szelepnél van eltérés. Ennyi, meg egy bambi. 🙂

  , Hozzászólás ID: #149079
  osyking
  Felhasználó
  osy
  • Hozzászólás: 2

  Köszi.

  Azért kérdeztem, mert ha nincs az említett adapter eltéréseken kívül más minőségbeli különbség, akkor megrendelném ezt is egy webáruházból(vizipipawebaruhaz) a többi kiegészítővel együtt, hogy egyszerűbb legyen.

  Ja és a webáruházban azt írják az ecokhoz, hogy vortex kerámiákkal jön. Ez jobb mint a sima?

  , Hozzászólás ID: #149080
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311
  'osy' írta korábban:

  …. azt írják az ecokhoz, hogy vortex kerámiákkal jön. Ez jobb mint a sima?

  Az eredetinél nem hinném. A gyári tartozékok egyik márkának sem erőssége. 🙂 Azért próbáld ki, nyilván használható.

  , Hozzászólás ID: #149081
  volm
  Felhasználó
  Sheldon
  • Hozzászólás: 205

  Üdv mindenkinek!

  Nem rég én is beruháztam egy nargilemre egészen pontosan a nargilem eco 450-es modellt céloztam meg. Annyi sok jót hallottam róla így emellett döntöttem. Nem bántam meg nagyon szép és jó nehéz minden menetes, a menetektövében kis gumigyűrűk vannak, ha szét szedi az ember nagyon mobil tud lenni és még stabil is. Egyedül a az üveggel nem vagyok megelégedve találtam benne pár buborékot és jobban megnézve van pár kis miliméteres foltocska amik mintha üveg csomók lennének valamint a szelep egy kicsit lötyög de nem zavaró és a funkcióját maradéktalanul ellátja. Kezdetben a gyári csipesztől tartottam kicsit, mert sok helyen olvastam hogy hamar össze roppantja a szeneket ha nem vigyázunk de én ilyet nem tapasztaltam csak egyszer esett ki belőle de az azért volt mert nem fogtam erősen mert nem akartam szétzúzni.

  Talán a tálca lehetne még egy kicsit szélesebb kb 20-25centi. Ezeken kívül semmi kivetni valót nem találtam benne, megérte. Nagyon bírom benne, hogy minden fém alkatrésze olyan mitha tükörből lenne. Alapatartozékok…hmmm A gyári szívócső nekem nem tetszett Hookah Pro classic long-ot terveztem hozzá, de hát a pénz nagy úr így leárazott Hookah Pro grip lett belőle. Természetesen kerámiét is vettem hozzá újat egy sahlar minit azóta már sahlar mediumot is. Nem bántam meg a gyári vortexet egy alapos mustra után kipróbáltam. Nagyon nem jött be. Csak a páncélfóliát pocsékoltam. Maga a kerámia vékony volt valamint magasságra is kissebb mint az amerikai vortex kb 1-1,5centivel. Az egyik lyuk kicsit lejjebb is volt. Pipázás végén kiderült, hogy jóval lejjebb van mint kéne mert lefolyt a dohány a testbe és nem is kevés, mintha nem is vortexet használtam volna. Egyébként kb 35percig tartott és meg is égett a dohány már nagyon rossz íze volt. Szummázva nagyon bejött kivétel ami a kerámiát illeti de hát semmi sem tökéletes, ami biztos hogy a közösen vásárolt Aladin evo bell után hatalmas ugrás. Nem bántam meg.

  , Hozzászólás ID: #149082
  hucker norbert
  Felhasználó
  Huki
  • Hozzászólás: 1

   

  Sziasztok!

  Sajnos tönkrement az Aladin Arabica pipám, így úgy döntöttem beruházok egy komolyabbra. Az lenne a kérdésem, hogy a Nargilem Eco 620 miben különbözik a NP620-tól? Már ha van ilyen, mert eddig csak Ecot találtam, de a 300-asnak és 420-asnak NP a széria neve. Vennék egy ilyet csak erről a típusról senki sem írt és kicsit aggaszt nehogy csalódás legyen.

  Köszi előre is a válaszokat!  🙂  

   

  , Hozzászólás ID: #149083
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311

  Az Eco kicsit anyag spórolósabb, eltérnek a szelepek, adapterek kialakítása.

24 bejegyzés megtekintése - 211-234 / 234

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.