A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Póker

  • , Hozzászólás ID: #69686
    wad
    Felhasználó
    wad
    • Hozzászólás: 284

    Sziasztok!

    Mivel nem láttam még konkrétan ilyen topikot, csak olyasmit, hogy pókerezzünk online, ami az itteni közönségnek szervezett baráti pókermeccseket, ezért gondoltam nyitok egy ilyen témát.

    Aki kicsit jártasabb a témában annál, amit a filmekben a pókerről látott, és amit az átlagemberek gondolnak, az tudhatja, hogy a póker nem szerencsejáték. Persze azt nem befolyásolhatod, hogy pl. Hold-Em-ben milyen két lapot kapsz a kiosztásnál, viszont azt igen, hogy ezeket hogyan játszod meg. Tehát ez színtiszta stratégiai játék.

    Pár hete merültem el jobban benne, persze előtte már sokszor mentem fel oldalakra, játékpénzzel, illetve pár dollárt befizetve kis téten játszani, viszont nem sok sikerrel jártam.

    Amiért ezt megosztom veletek, az az, hogy rengeteg ember játszik már online pókert a világon, és még kicsiben is játszva, ha napi pár órát játszunk, okosan, akkor egy kis zsebpénz-kiegészítésnek sem rossz. Nekem van olyan közvetett ismerősöm, aki havi 5-600ezreket szed ki havonta, másik ismerősöm mamája(!) kezdett el játszani, havi 30-40ezer megvan neki.

    Egy oldalt szeretnék nektek ajánlani, amit ezen az oldalon érhettek el: .

    Ez az oldal a PokerStrategy nemzetközi online póker-oktató oldal teljesen magyar nyelvű, magyar supporttal rendelkező oldala. Ha regisztráltok, tegyétek meg a kedvemért, hogy a “ki ajánlotta” mezőbe beírjátok azt a nevet, hogy “waccamar” . A regisztráció után én még semmit nem kapok, de bizonyos utána összegyűjtött pont után pár dollár bónusz üti a markom.

    Hogy is működik?

    -Regisztráltok, megadjátok az adataitokat (fontos hogy VALÓS adatokat adj meg, és hogy SZIGORÚAN 18 ÉV FELETTINEK KELL LENNED), ezután lehet egy e-mailben megerősítést kérnek a személyazonosságodról, egy személyi igazolvány beszkennelve, stb. Ez teljesen biztonságos, én is megadtam, több ismerősöm is, tényleg a legjobb oldal, ami nem engedheti meg magának hogy ilyenekkel visszaéljen.

    – Ez után elkezdhetitek olvasgatni a stratégiai cikkeket. Választhattok, hogy No-limitet, Fix-limitet, Omaha-t, SnG-t, vagy a többi felsorolt típus valamelyikét választjátok.

    Én kezdőként a Fix-limitet ajánlom. Kicsivel kevesebb a nyeremény, és lassabban jön, mint a No-Limitnél, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a NL-el kezdők hamarabb elbukják a pénzüket az indokolatlan All-in-ek miatt.

    Fontos, hogy tényleg olvassátok el a cikkeket, még az is, aki azt hiszi hogy ért a pókerhez. Teljesen más megközelítésből állnak neki, nagyon hasznos!

    – Ezután, a kvízen a sor! A kvíz 20 kérdésből áll, amire 120 percetek van, és meg lehet nyitva mellette új ablak, ahonnan a válaszoknak utána tudtok nézni!

    – Ha ez megvan, ki kell választani egy pókertermet. Én a FullTilt termet javaslom. Gyors a rendszer, egyszerű, és 27%-os rakeback van, ami azt jelenti, hogy a megtermelt rakeből (ez az a díj, amit a megnyert potból von le a terem használati díj címen), visszakapsz minden héten 27%-ot!

    Ha ezzel is megvagy, akkor jön a dolog legszebb része, és amiért mindenkinek ajánlom az oldalt! Kapsz 50$ kezdőtőkét a pókerszámládra! Átverésnek hittem, de én is most azzal játszok, és mindenki megkapja aki sikeresen kitölti a kvízt valós adataival, és az oldalon leírt módon tölti le a pókerszoftvert, és az ott megadott bónuszkóddal regisztrál!

    Ezért szükséges az oldalnak szúrópróbaszerűen leellenőrizni a beregisztrált tagot személyazonosságát, mivel régebben ezzel visszaéltek, és sokszor kikérték az 50$-t különböző nevekkel.

    Innentől VALÓDI pénzes asztalon játszhatsz, mindenféle kockázat nélkül, mivel nem a saját pénzed van bent. FONTOS: ezt a pénzt, habár rendes pénzes asztalokon játszhatsz vele, még nem veheted ki azonnal, először bizonyos bónuszfeltételeket teljesíteni kell, a FullTilt-nél pl. 1000FullTiltPoint-ot össze kell gyűjtened. Ez körülbelül átlagos napi 1-2 óra játékidővel számítva 1-2 hónap. De itt figyelembe kell venni, hogy ettől függetlenül a pénzed nőni fog ha jól játszol, tehát jó esetben egy két hónap elteltével 100-120 dollárt vehetnél ki. Egyik haverom eljutott ide, de ahelyett hogy játszott volna tovább, elrulettezte 🙂

    Én szombaton kaptam meg az 50$-t, azóta játszok vele pár órában 0,10/0,20 limiteken. Tegnap 43$ körülre lementem, ma viszont már 59 dollárom van, tehát egy nap alatt 13 dollárt nyertem, ami ilyen kis téten nézve szerintem elég jó.

    Ezt a postot, és topikot nem reklámnak szánom, én csupán egy olyan lehetőségről szeretnék nektek szólni, ami szerintem hasznos, és szórakoztató, méginkább azért, mert elkezdhetitek a “pókerkarriereteket” saját pénz nélkül! Az említett oldalnak azóta számos profi tagja van, akik az 50$-os tőkéből 2-3 év alatt felküzdötték magukat a világ élvonalában!

    Bármilyen kérdésetek van akár a pókerről, akár az oldallal kapcsolatban, írjatok bátran! Bár egyáltalán nem vagyok profi, hátha valamit tudok segíteni 🙂

    , Hozzászólás ID: #149997
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj
    • Hozzászólás: 363

    Mi haverokkal pókerezés közben szoktunk vízipipázni, de az online játékból kiszálltam már egy jó ideje mert megőrjített.. Végigvittem én is a pokerstrategy-t, a pokersavvy-t, a pokerstation-t és elég szép összeg gyűlt össze, amit ki is utaltam magamnak még tavaly nyáron. Próbáltam újra kezdeni, mert NL50-ig is eljutottam sőt volt, hogy már a magasabb szintek felé is bekacsintottam megfelelő bankroll stratégia mellett, de már nem megy.. Mindenesetre akinek van elég ideje, stratégiai érzéke és türelme (ami NAGYON fontos, hogy sikeres legyen) annak bátran ajánlom a dolgot. Kis ízelítő – augusztusban megtanultam játszani – gyakoroltam komolyan majd januárban befizettem 4-5 E Ft-ot – nyár közepén már bőven 150E Ft felett jártam és végül +115 E Ft-al lettem gazdagabb. Persze ez hosszú távon érte volna meg amikor már csatlakozott volna hozzá még egy nulla is, de nekem nem ment.. :/ Sok sikert hozzá Nektek! 🙂 GL!

    , Hozzászólás ID: #149998
    p3pito
    Felhasználó
    p3pito
    • Hozzászólás: 92

    Lesz vizipipafan póker valamikor? Mert akkor nagyon szívesen részt vennék benne!

    , Hozzászólás ID: #149999
    wad
    Felhasználó
    wad
    • Hozzászólás: 284

    Úgy látom kicsit meghalt ez a téma, viszont jópáran beregeltek már a PokerStrategy-re innen, és elég szép eredményeket értek el 🙂 Ki az aki regelt? 🙂

    , Hozzászólás ID: #150000
    pekelka
    Felhasználó
    pekelka
    • Hozzászólás: 8

    Én 3 éve játszom a Poker Stars on,és a Full Tilt Pokerende az sajnos megszünt.

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.