A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Shisha Blog

Ebben a fórumban: Blogok Hozzászólás

  • , Hozzászólás ID: #69906
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Ez az én saját blogom. Akit érdekel a vízipipázás az nézze meg a blogomat, bár nem olyan szervezett mint sYska blogja, de igyekszem a maximumot kihozni a blogból és új témákkal bővíteni a blogomat. Ez a Shisha Blog amely a következő címen érhető el:

    https://shishablog01.blogspot.com

    Ez régebben a Nightrain Blogja volt, de rájöttem ez nem az éeltemről szól, így új címet kapott, és új feedet,

    ennek a címe pedig a következő:

    https://feeds.feedburner.com/blogspot/ODDVd

    Ezzel a feddel felvehetitek a kedvenceitekbe, bloglistára. 1.gif

    , Hozzászólás ID: #152106
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Írjátok meg mi a véleményetek a blogról, valamint mi hiányzik belőle.

    , Hozzászólás ID: #152107
    sheeshamaster
    Felhasználó
    sheeshamaster
    • Hozzászólás: 819
    Nightrain írta korábban:
    Írjátok meg mi a véleményetek a blogról, valamint mi hiányzik belőle.

    Nagyon sok a drogokkal foglalkozó cikk, nagyon nem előnyös, ha a vízipipás blogokon cikkek jelennek meg az ausztrál füvesek új krumplis technikájáról és a rengeteg legalizálós cikket sem értem a marihuánáról 84.gif Továbbá nagyon csúnyán kevered a vízipipát és a bongot, a 11 hónapos kisbaba semmi esetre sem vízipipát pöfékel, az egy egyszerű mezei bong! 30.gif Vagy csinálj egy WeedBlogot vagy törölj le minden nem a vízipipával kapcsolatos cikket. Ha meg nem tudsz miről írni minőségi, átolvasott és átgondolt cikket, ne írj blogot!

    Tudom, bunkó vagyok hogy így leszólom a munkádat, de sajnos az ilyen vegyesfelvágott-blogokból táplálkozik az összes mocskos újság és média, a hasonló oldalak miatt keverik még mindig össze a könnyűdrogok fogyasztására kitalált crackpipát és bongot a vízipipával.

    , Hozzászólás ID: #152108
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

    igen az nekem is feltünt hogy eléggé fü centrikus :S

    , Hozzászólás ID: #152109
    milordaz
    Felhasználó
    Milordaz
    • Hozzászólás: 256
    Nightrain írta korábban:
    Írjátok meg mi a véleményetek a blogról, valamint mi hiányzik belőle.

    Nekem nagyon tetszik a blogod, de igaza van SheeshaMasternek, sok a drogos cikked, inkább csinálj teszteket kerámiáról, dohányokról minden egyébről, bármi újdonságot csinálsz, vezesd le a blogon.

    ÉS mindegyik dohányteszted ugyanarra a Sablonra épül fel, csak éppen pár dolgot kicserélsz benne.

    Legyen mindegyik egyedi, írd le mindig, azt amit gondolsz, ne használj sablont, ne légy lusta 🙂

    , Hozzászólás ID: #152110
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

    Ráadásul ha legalizációról írsz, akkor miért címke oda a vízipipa egyáltalán…?

    , Hozzászólás ID: #152111
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208
    sheeshamaster írta korábban:
    Továbbá nagyon csúnyán kevered a vízipipát és a bongot, a 11 hónapos kisbaba semmi esetre sem vízipipát pöfékel, az egy egyszerű mezei bong! 30.gif Vagy csinálj egy WeedBlogot vagy törölj le minden nem a vízipipával kapcsolatos cikket. Ha meg nem tudsz miről írni minőségi, átolvasott és átgondolt cikket, ne írj blogot!

    Tudom, bunkó vagyok hogy így leszólom a munkádat, de sajnos az ilyen vegyesfelvágott-blogokból táplálkozik az összes mocskos újság és média, a hasonló oldalak miatt keverik még mindig össze a könnyűdrogok fogyasztására kitalált crackpipát és bongot a vízipipával.

    Nem baj a negatív vélemény is vélemény. A babás cikket meg nem én írtam a netről szedtem. De ha elolvastátok volna a megjegyzéseket is akkor….. Na mindegy hagyjuk. Engem a média nem érdekel, letojom mit mondanak a vízipipásokról, mindeki azt gondol amit akar. A bong nem egyenlő a vízipipával, de ezt sem én kevertem össze, hanem az újságírók. Ha legközelebb ilyen cikket teszek föl akkor a forrást is megjelölöm, így a cikk íróját b*szogassátok, így jó lesz?

    Akkor a legalizációs cikkeket hanyagolni fogom, bár a cikkek csak információs jellegűek, mint minden más bejegyzésem. A cimke meg nem lényeges, valami címkét írni kell, de majd megváltoztatom, őket. De amúgy minden cikk címkéje maga a címe, tehát , ez már nálam így megy egy jó ideje. Amúgy meg az utolsó volt a legalizációs cikkekből, már több nem is lesz, csak a vízipipával fog foglalkozni a blog, lesznek vízipipás kávéházakról bemutatók, dohány tesztek….stb.

    , Hozzászólás ID: #152112
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

    Örülök, hogy tökre leszarod a médiát, de lehet, hogy rajtad kívül sok más vízipipás embert érdekli, hogy mit gondolnak róla, vagy az, hogy az emberek 90%-a kapásból a drogfogyasztással kapcsolja össze ezt a dohányzási formát.

    Természetesen szíved joga azt rakni a saját blogodra amit akarsz, de ezzel akkor is azt segíted elő, amit fentebb leírtam.

    Én amúgy a copy paste-elést sem értem igazán, ha nekem blogom lenne, oda azt raknám ki amit én írok, nem más emberek cikkeit, ha meg már egyszer kirakom akkor meggyőződök róla, hogy nem halmozzák-e egymás hátára a hülyeségeket. Lehet, hogy szar cikk, elfogadom, de akkor meg minek rakod ki?

    , Hozzászólás ID: #152113
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    A vízipipások érdekelnek, de a média nem. Az egész drogos mizéria a dohány gyártók kezdték el terjeszteni. És ez nem az én blogomon múlik már hogy a média mit gondol. De leírtam ez volt az utolsó ilyen”drogos “cikk a blogban. De nem is volt olyan sok, talán 3 vagy 4. A blog fenn állása óta. De mindenkinek meg van a véleménye és ezt tiszteletben tartom. Csak annyit erről, hogy vannak olyan blogok ebben a blogspot rendszerben akik csak ilyen drogos ikkeket írna, vagy szednek össze, csak annyi különbséggel, hogy angolul. 35.gif

    , Hozzászólás ID: #152114
    sheeshamaster
    Felhasználó
    sheeshamaster
    • Hozzászólás: 819
    Nightrain írta korábban:
    Csak annyit erről, hogy vannak olyan blogok ebben a blogspot rendszerben akik csak ilyen drogos ikkeket írna, vagy szednek össze, csak annyi különbséggel, hogy angolul. 35.gif

    Ez így nagyon szép meg nagyon jó, csak ezek az oldalak nem shishablognak hívják magukat! Ez a név egyértelműen a vízipipázásra utal, pont ezért nem értem, miért vannak “legalizálták itt – legalizálással doplázódik a fogyasztás ott” és “Narancs Viktor kiáll a keménydrogokért” című és témájú cikkek a blogodban. Továbbá a belinkelt videók nagy része nagyon régi (Lukjani a víván) és külső forrásból származik (lásd: vízipipablog.com oktatóvideók), a dohánytesztek pedig jóval a megszokott minőség alá esnek (az sem javít ezen, hogyha gerago vagy más szorgalmas Vpf tag videós tesztjeit linkeled be!).

    Én megértem, hogy mindenkit elkap egyszer a blogolási hullám, de lássuk be, nem ért mindenki hozzá, ha pedig a blogoddal a hazai vízipipás közösség vérrel-verítékkel és legfőképpen sYska/!/ kemény munkájával felépített képét rontod, nincs sok értelme a folytatásnak.

    , Hozzászólás ID: #152115
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453

    A dohánygyárak megint, persze. Igazándiból az előttem szólók már nagyon szépen leírták, hogy voltaképpen mi a gond ezzel, de azért én is leírom a véleményem. Amikor így eszembe jutódik(valahol látom a linket), felnézek a blogodra, csak a kíváncsiság szintjén, hogy mi változott, mi a helyzet. A design egész jó lett, sőt, mondjuk azt, hogy tetszik. De tényleg. Azonban a tartalommal van némi gond, főként tényleg a legalizációs cikkekkel. Oké, hogy más a forrás, stb., azonban ezt a témát igencsak óvatosan kell kezelni. Egy vízipipáról érdeklődő ember kétféle lehet: az első kategória, akit tényleg érdekel a pipázás, nyitott minden válaszra, és elfogad mindent, amit olvas, vagy ha valahol sántít érzése szerint valami leírás, akkor utánanéz, szóval műveli magát a témában-kötetlenül. A másik kategória az, amikor pl. egy apuka, célzattal keres fel ilyen oldalakat, s lelkét egyetlen szó fogja bizsergetni:igen, a drogozásra gondolok. A tiltás, és a miért tiltás okaira ez egy tökéletes alternatíva. “Itt-ott olvastam…”kezdetű dolgokat szerintem bőven hallottunk, és manapság sokan az idősebb korosztályból még lazán elhiszik, hogy minden, ami a neten van, terjeng, az csak igaz lehet. A magyar társadalommal pedig különösen vigyázni kell. Ez azért itt nem az USA(Hál’ Istennek), ahol ezekről a dolgokról nyíltan lehetne beszélni. A társadalom konzervatívabb, nehezebben befogadó, gyanakvó(Ezeket a tulajdonságokat egyébként én kedvelem, persze egy bizonyos szinten káros, de egy nemzet fennmaradásához ez az analizáló viszonyulásmód szerintem elengedhetetlen), és nem várhatod el, hogy a Te blogodtól bármi változzék…Azért persze, sokan olvassák, de nem elegen. Ahogy a fórummal is így van. Hatalmas dolgo egy ilyet üzemeltetni és életben tartani itthon, hiszen a buta tömeg(aki sajnos saját akaratából buta, hiszen a tanuás lehetősége az internet révén mindenki számára adott), mindig mindent támad, ami nem tetszik neki. A drog senkinek sem tetszik, ha valaki kimondja, elég rossz érzés jelenik meg az emberekben, pl. bennem is. Furcsa dolog ez, hiszen a drog szó elég széles spektrumot fed le, s bizonyos mértékben a pipázás is drogozásnak számít(könnyű drogok), de pl. a kávézás is. De hah!, használtam a drog szót, és egy apukának, aki csak ezt az egy szót keresi egy vízipipázással foglalkozó oldalon, ez több, mint elég, hogy egy véleményt alakítson ki magában, mégpedig extrém negatívat.

    Mondod, hogy leszarod a médiát, pedig a médiát pontosan a keblünkön kell melengetni, mint a bármikor támadni képes kígyót, hiszen, ha jól üljük meg a lovat, akkor több haszon, mint kár ér minket. Ez van. A világ a médián keresztül kommunikál, tapasztal, él meg dolgokat, értesül bizonyos dolgokról, a riporter, a tőke, illetve bármilyen más érdek által úgymond eltorzítva. Igen, ezért én sem szeretem a médiát, de a média a továbblépés kulcsa, a vízipipázás széleskörü megismeréséhez vezető út. Pl.: A Barátok köztöt hány ezren, millióan nézik szerte az országban?Nagyon sokan. Mi van ,ha az egyik szereplő “drogot szív” vízipipából-botrány, de persze csak úgy, hogy igen, mindenki ezt csinálja a pipázás során, ez rossz, tiltani kell. Nagyon nagy ereje van a médiának, de ez kétélű fegyver, a segítségével kialakítható egy vízipipaszeretőbb, megértőbb társadalmi forma, egy olyan közhangulat, ami alapvetően pozitívan áll a pipázáshoz.

    A másik dolog, amiről megemlékeznék, azok a cikkeid formai, illetőleg tartalmi dolgai. Mivel már egy ideje írkálsz a fórumra, elmondhatom ,sokat fejlődtél, de még mindig nem az igazi, főként a hozzászólásaid tartalmi részével van a gond, nevesen, hogy keveset írsz. Egy, esetleg két mondatból nem sok derül ki a számunkra, főként, ha dohányról beszél az ember. A fórumon az embert a hozzászólásain keresztül ismerik meg, hiszen az itt író embereket ez a kapocs, illetőleg a vízipipázás szenvedélye köti össze csupán(az egész közösségre értem, most az egy településen élőket nyilván más, több is, de az már nem felel meg az általánosság kritériumainak). Fontos lenne, hogy többet írj-elsősorban akkor legalább a blogodba. Még mindig kevésnek érzem a cikkeket, nem túl kiveséző, felületes irományok sajnos, ennél több kellene, és úgy gondolom, hogy van már annyi tapasztalatod, hogy többet adj nekünk, pipásoknak. A Fakhfarina tesztet is befejezted, hogy picit csalósás a számodra, mást vártál, és hasonlók. De mi az a más? Erre lennék kíváncsi, legalább két mondatban. Aztán egy csomó központozási, és írásjelhiba. Picit kell csak odafigyelni és jobb lesz. Ha szívvel-lélekkel csinálod, akkor ez maximálisan megtehető.

    Asszem mára ennyi voltam, remélem elég részletes lett a véleményem, illetőleg nem akartalak megbántani, csak egy-két tényt leírtam, a saját számíze szerint.

    , Hozzászólás ID: #152116
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    köszi a véleményeket még ha fikázó jellegűek is.

    Nem baj ezek miatt azért még nem hagyom abba a blog írását, de tanulok hibáimból és nemszállok vitába az okosabb fórumos tagokkal. Köszi még 1x a válaszokat, próbálok a hibákból tanulni.

    Teszteket meg nem azért írok mert könyvbe szánom, hanem magamnak, csak közzé teszem őket. Nem baj a negatív vélemény sőt, ebből lehet a legjobban tanulni. A következőkben már nem lesznek olyan cikkek, hanem megpróbálok magamtól írni, még több tapasztalatomat megosztani a pipásokkal. kicsit rosszul esnek az ilyen fikázó írások, mert a szívemet is beleteszem a saját írásaimba, valamint rengeteg időt töltök azzal, hogy csak a jó cikkeket találjam meg a neten. Rengeteg időm elmegy a szerkesztéssel, a kép keresgéléssel. Sajátom ez a blog, én szerkesztem nem más, nem a blog népszerűsége a fontos, hanem, hogy minőségi cikkek kerüljenek ki. Sajna a keresés sokszor nem könnyű. Annyi tapaszatlatom pedig még nincs, hogy olyan szintű teszteket s cikkeket gyártsak mint sYskáék. De próbálok, tanulok folyton, sok cikket végig olvastam már és amiket olvasok próbálom hasznosítani a blogom írása közben is. De nem haragszom a negatív vélemények miatt, nem vagyok haragtartó, ezért kérem segítségeteket, hogy mit tegyek a blogban, segítsetek cikkeket írni..stb 1.gif

    , Hozzászólás ID: #152117
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

    Oké, akkor szvsz. kezdhetnéd azzal, hogy kitörlöd az oda nem illő dolgokat..

    , Hozzászólás ID: #152118
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Kitöröltem a drogos cikkeket, de a bongos az marad. Azt nem törlöm ki. Köszi a választ.

    , Hozzászólás ID: #152119
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    A csecsemős dolgot én kifogásolom. Plusz a cikkek végén a link gyakran hiányzik. 🙂

    , Hozzászólás ID: #152120
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Megfogadtam a tanácsaitokat, mostantól csak saját írományok lesznek, meg lesz majd egy pár új cikk is. Ezen a héten, valamint a múlthéten már elég sok cuccot kidolgoztam.

    , Hozzászólás ID: #152121
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Hála az istennek sikerült összehozni a saját módon készített írásaimat, ami tényleg saját írás, és sikerült ahogy sikerült. De remélem tetszeni fog a blog mindenkinek. 1.gif

    Eltűntek a drogos cuccok, mármint a canabisos cuccok és csak a vízipipákkal foglalkozik a blog.

    , Hozzászólás ID: #152122
    mea
    Felhasználó
    mea
    • Hozzászólás: 8

    jól szerkesztett blog, a füves dolgok tényleg nem illetek ide, látom van Facebookos oldala is. 1.gif

    , Hozzászólás ID: #152123
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Igen sokat segítettek a fórumosok a válaszaikkal.

19 bejegyzés megtekintése - 1-19 / 19

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.