A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Szabadtéri élmények

  • , Hozzászólás ID: #69250
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

    Nektek is van szabadtéri élményetek?

    Itt az én legújabb élményem:

    Na hál istennek volt időnk egyik haverral kimenni pipával a szabadba. Szombaton ezt is tettük. Az első igazi tavaszi pipázás volt idén.A Széchenyi kilátónál (Ez a hely a fogaskerekű felső végállomásának környékén van). Kiwis dohányt tömtünk a pipába, az se volt baj , hogy nem vittünk lyukasztó alkalmatosságot a fóliához, mert csomó tűlevelű fenyő volt ott. :hehe: És eléggé meleg is volt, úgyhogy nem fáztunk halálra. Jó ez a hely, csak kicsit nehéz megközelíteni.

    Ui.: Ja és hőtartó sapkát vagy szélfogót ne felejtsétek otthon.

    , Hozzászólás ID: #116367
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426

    Képzeld el. ahogy este van, ülsz a monitor előtt, és megöl az unalom. Kinézel az ablakon, és csak a csillagokat látod.

    Akkor felkelsz a kényelmes fotel öleléséből, és megtöltöd a vízipipád dohánytölcsérét egy szép adag Masah Banana split dohánnyal. hideg vízzel. és nincs kedved cocobricohoz, ezért three kingset gyújtassz.

    Kimész az udvarra félmeztelen. Néhány órája még a meleg ölt meg, most pedig kellemes szellő futja végig a tested. Sötét van. Csak az utcai lámpák fénye szűrődik az udvar homályára. Leülsz a fal mellé. A magma színben izzó szened ráhelyezed az alufóliára. Egy halk bugyogás, és már hófehér füstfelhőket árasztasz magadból. Érzed, ez most bejött, ez most jó lesz.Berakod a kedvenc lassú zenéd. És. felnézel az égre. Látsz több ezer fényes csillagot. Olyan borzasztóan kicsinynek érzed magad. Ránézel egy csillagra. Elmélyülsz azon, hogy talán Apáink is ezt látták, és még a Honfoglaló Magyar törzsek is ezt látták. Ugyanezt a csodálatos égboltot. És talán valaki egy másik városban ugyanezt a csillagot nézi most, amit te. Aztán. valahol a fűben, egy kis zörejt hallasz, ami megzavarja a gondolataid. A telefon vakuját bekapcsolod, és odanézel. Meglátsz egy kis sünit. Ő most éhes. Pedig szivesen lennél most vele, de fél tőled. Sok szerencsét kívánsz neki, és elköszön tőled. Újra az égre tekintessz, miközben valami lassú Bob Marley szól. Másfél óra után a szén már csak hamu. az élmény pedig felejthetetlen. Az ilyenekért érdemes tízezreseket a Sultanban hagyni, és órákat fórumozni. Csodálatos volt.

    , Hozzászólás ID: #116368
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

    Mázlista, nálam fél perc alatt szét esznek a szúnyogok…..

    egyébként szép írás, írhatnál novellát……legyen benne sötét tópart , pipázás , meztelen hastáncoló barátnő , félig eltakart hold… 😀

    , Hozzászólás ID: #116369
    drinkifly
    Felhasználó
    drinkifly
    • Hozzászólás: 8

    Velem most történ meg életem 2. szabadtéri pipázása de a legdurvább .

    Idióta haverokkal kiültünk a város kellős közepére pipázni 😀

    Egyikőjük be volt zsongva hogy ha jönnek a kékek ő hozzájuk vágja a pipát és fut.De furcsa Nem kötöttek belénk odajöttek:kérdés.Nem fű van benne ugye?

    Dehogy is. Akk jó 😀 Másik haver erősködött hogy neki van jó szene otthon és hoz öngyulladósat (cb-vel nyomom tehát ritkán van 3kings-em) persze hogy ő is cb-t hozott. Köv kérdés. Hogy a ló**sz-ba gyujtsuk be? Mindenki némán ül.

    Erre felpattant a bezsongott barát hogy vigyük be az étterembe és ott begyujtják. 1 próbát megér -feleltem. Egy 4*-os hotelhez tartozó étterembe mentünk be. Onnan amilyen gyorsasággal mentünk azzal is küldtek ki :cote:

    Akkor menjünk a Kínai büfébe. Bementem és szóltam a eléggé kinai kinézetü eladónak hogy had gyújtsam már be a szenem. Ő nagyon kedves volt és igy szolt : Menj le a konyhába és szolj (nem tom a nevét kiejteni se leirni)-nak

    és ő segit. Igy is volt.Egy kis sárga 150 centis emberke fogadott kezembe nyomott 1 csipeszt és odaállitott a tüzhely mellé és bekapcsolta azt.Majd hozott majdnem 15 réteg alufóliát hogy véletlenül se égesse meg a kezem .

    Végül megköszöntem és elmentem. Szerencsére egyik havernak volt bicaja és azzal gyorsabban oda tudtam érni és még fujni se kellet a szenet az izzitáshoz 😀 majd a kerámiába a cherry-s dohány a tartályba viz és cherry likőr keveréke.Végül mikor a tömésnek vége rá a szén és a város közepén pipáztunk.

    , Hozzászólás ID: #116370
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

    Tegnap este szomszédommal átmentünk 1 barátjához kis pipás összeröfenésre.

    Én vittem 3at, ő az övét… fél óra alatt már több mint 20 ismerős forgolódott, előkerült a Tennessee üveg , pár liter bor,sok dobozos sör, nagy tüzet raktak, szalonna sütés stb….

    Jó kis éjjeli pipázás lett, éjfél után lett vége……. :super:

    A Coco coal nagyon hamar gyulladt meg, (kb 30-40 mp) ráhelyezve a tűz szélén levő parázsra.Szétosztottam szipkákat, ment is a kóstolgatás……egy idő után az asztalon levő csöveket szét kellett bogozni , az adogatástól teljesen összetekeredtek….

    közvélemény kutatásom eredménye

    1hely – a saját kávé -kapucsínó-menta -csoki (6 dohánymárkából) keverékem -pedig már kezd régi lenni , csökkent az erőssége.

    Ugyan akkora sikert aratott a Serbetli alma-mizo alma -massah alma keverékem, finom házi borral a tartályba :amen:

    2ik- Mizó megy

    3ik-Waha citrom-PrinceM citrom -Al Fakher citrom keverék

    fotókat az elején csináltam mikor még nyugis volt a hangulat és nem volt nagy tülekedés……

    hookah15.jpg

    hookah16.jpg

    , Hozzászólás ID: #116371
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

    Nagyon jó lehetett a buli!

    Nem csodálom, hogy a kávés csokis capuccinos keverék vitte a pálmát, az nagyon finom,

    Az asztal közepén lévő kék tartályos pipa nagyon szép.

    , Hozzászólás ID: #116372
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Jó buli lehetett, bár kicsit hidegnek néz ki az időjárás. Örömmel látom ismét a Metal Lady-t. 😀 😉

    , Hozzászólás ID: #116373
    shaam
    Felhasználó
    ShaaM
    • Hozzászólás: 787

    Úgy látom eléggé le van halva ez a topic, ezért ráfrissítek picit. :cote:

    Szolnokon lakok, és itt van egy holtág, a Holt-Tisza. Haveréknak van egy kisebb házikójuk a vízpartnál, stéggel. Szombaton kimentünk, és hát mi más is következhetett volna… pipázzunk. Én tömtem egy Nakhla Csokismenta-AM Szeder keveréket, Ő pedig egy AM Banán Splitet. Egész meleg volt, csak a végén fáztunk picit. Szép tiszta, sima volt a víztükör, és a lemenő nap látványa… áhh :]

    🙂 Néhány kép:

    , Hozzászólás ID: #116374
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

    A hetedik kép baromi jól néz ki, nagyon hasonlít a füst a felhőre! 🙂

    , Hozzászólás ID: #116375
    kdavid
    Felhasználó
    kdavid
    • Hozzászólás: 22

    Ha már szabadtéri élmények…Nekem csak azok vannak, mivel édesanyám (még) nem engedi, hogy a házban pipázzak :cote:. Úgyhogy marad a terasz, vagy a kert. Eddigi legjobb élményem volt, amikor kerti bulit rendeztem haveroknak  😀 és persze, hogy nem maradhatott ki a pipa sem :).

    , Hozzászólás ID: #116376
    qayqay
    Felhasználó
    qayqay
    • Hozzászólás: 127

    Ha szabadtéri élménynek lehet mondani a templom tetőn való pipázást akkor nekem az volt:)

    , Hozzászólás ID: #116377
    milordaz
    Felhasználó
    Milordaz
    • Hozzászólás: 256
    qayqay írta korábban:
    Ha szabadtéri élménynek lehet mondani a templom tetőn való pipázást akkor nekem az volt:)

    Még a pap is feljött egy Slukkra xD

    Nekem első pipázásom:

    haver felcsörög reggel h az első óránk az lyukas találkozzunk 20 perc múlva, elpipázunk egy 3Kings-et egy padon aztán megyünk órára. Mondok ok. találkozunk elővesz egy 24cm-is pipát megcsinálja és szívjük egy padon ücsörögve. (poénból a végére hagyom, hogy -10 C fok , Február eleje, hóbafagyott Padon reszketve szívom a barackos Mizo-t :D) De akkor is jó volt, és Elég sokáig így csináltuk, hogy Reggel vagy délután a parkban.

    , Hozzászólás ID: #116378
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Ma voltunk a barátnőmmel kirándulni és persze a pipát is vittük magunkkal. Előtte jól bevásároltunk dohányt meg szenet. Nagyon jó volt ez a kis füstös kirándulás.

    , Hozzászólás ID: #116379
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Tegnap (2010.június 20-án) egy spontán ötlet jutott az eszünkbe. Átjöttek a haverok, voltunk 5-en. Akkor pipázzunk egy jót. Kivittem az Aladin Basha pipámat, mondom betesztelem kint is. Jó volt az idő, egy ideig. Már előre megtöltöttem a kerámiát dohánnyal, El Basha Szőlőt és El Nakhla Colát töltöttem. Levittem az udvarra a pipát amíg a többiek előkészítették a terpet a pipázáshoz. Összeraktam a pipát, beízzítottam a szenet. Mindenki helyet foglalt és elkezdtem beindítani a tömést. 3 videó készült összesen 30 perc lett körülbelül. Ebből egy videót töltöttem eddig fel a youtube-ra, ami majd ide a blogba is felkerül.Mindent egybe vetve egy jó hangulatú összejövetelt csináltunk. Volt jó hangulat, vízipipa. Mi kell még? Egy idő után elkezdett esni az eső és be kellett menekülnünk a házba.

    , Hozzászólás ID: #116380
    shaam
    Felhasználó
    ShaaM
    • Hozzászólás: 787

    Igaz nem most volt, de az osztálykirándulásra is vittünk pipát, és egész jól fogadta a nép… 🙂 [Volt egy 26 centis Tugra, egy TopMark, és az én Habibi pipám (a 68 centis)]

    , Hozzászólás ID: #116381
    dice
    Felhasználó
    Dice
    • Hozzászólás: 631
    ShaaM írta korábban:
    Igaz nem most volt, de az osztálykirándulásra is vittünk pipát, és egész jól fogadta a nép… 🙂 [Volt egy 26 centis Tugra, egy TopMark, és az én Habibi pipám (a 68 centis)]

    ez hatalmas nagy volt.. 😀

    ha vannak még ilyesmi képeid küldhetnél msn-en

    , Hozzászólás ID: #116382
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Az ember unalmában mit tehet? Tegnap (2010. június 24-én csütörtökön) vége lett az aznapi meccsnek. Unatkoztam, mert Beu a barátnőm szóbelizi volt, átmentem táskával Bercihez a haverhoz. A táskában a kis vízipipám volt. Gondoltam egyet és átmentem hozzá, hogy akkor töltsünk egy jó dohányt. Töltöttem egy adag El Basha szőlőt és megbolondítottam egy kicsi Sheherazade Marguerita dohánnyal. Jókat röhögtünk közben, beszélgettünk, majd hazajött Csabi, Berci tesója, ő is szívott egy kicsit velünk. Csináltunk videót, ami felkerül a blogba is. Nem volt teljes mértékben az igazi, mert nem adott annyi füstöt a kicsi pipa, mint az Aladin Basha pipám. Máskor biztosan kettővel vagy hárommal fogunk partit csinálni

    , Hozzászólás ID: #116383
    shaam
    Felhasználó
    ShaaM
    • Hozzászólás: 787

    Hétfőn pipáztunk Magichorse-szal, itt volt Szolnokon, és végre ráértem. Egész jól elvoltunk, bár sok időnk nem volt sajnos, meg sár mindenfelé… 🙁

    , Hozzászólás ID: #116384
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

    Na itt az egyik legfrissebb, és eddigi legemlékezetesebb pipázásom:

    Ma jöttem haza a Balatonról, 1 hetet töltöttem ott. Nincs most túl sok időm, szóval annyira nem részletezném ha nem baj. A lényeg: egyik délután megfogtuk 3 barátommal a kis Mya QT-t, pár törülközőt, pár üveg sört és kiúsztunk az egyik stéghez. Körbeültünk napoztunk, söröztünk, tömtünk egy Mizo narancsot és rágót és jól elvoltunk. 🙂

    , Hozzászólás ID: #116385
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

    Hétvégén Nyíradonyban voltam motoros bulin,(Ábrányi lovagok rendezésében ) .A főnők jó ismerősöm ,lánya Biborka profi hastáncosnő.Fia Vajk (én csináltam belőle vízipipást….) a színpad bal oldalán pipázott és kamerázott ,a Biborka középen táncolt , én meg a színpadon jobb oldalán pipáztam ,(felértem egy füstgéppel ,a kifújt füst szépen színeződött a reflektorok megvilágításában) .Biborka barátja és egy ismerősöm kérték a szívócsövet (lelógattam a színpadról),nagyon ízlett nekik a finom füst  😛

    pipa : kofferes King hookah pink szinü (szétszerelhető -MYA QT méretü)

    szén : 2x 3kings 33mm

    kerámia :eredeti, kicsi 5cm

    dohány:Waha kávé-Serbetli + AF kapucsínó- csoki +menta 😛

    4 réteg alufólia

    alovag10.jpg

    alovag11.jpg

    , Hozzászólás ID: #116386
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

    Megint voltam hétvégén motoros találkozón, Hajdúnánáson, beszélgettem kis vízipipás rajongókkal .Kis pipát hoztak ki, de mondták hogy otthon van nagyobb,meg vortex is, és már futólag jártak a fórumon, de lehet regisztrálnak……. dohányból volt jó felhozatal,sőt még valami ritka iráni Extra márkájú dohány is (mentás)

    Kezdésnek Nakhla vegyigyümi volt……eleinte kevés füsttel, de javasoltam m1 cseréljék le a kis öngyulladóst a nagyobbikra ,meg több lukat (csak a szén alatt volt,elég kevés…) és beindult 1.gif

    rebels10.jpg rebels11.jpg

    , Hozzászólás ID: #116387
    lillush11
    Felhasználó
    Lillush11
    • Hozzászólás: 3
    moldy007 írta korábban:
    Megint voltam hétvégén motoros találkozón, Hajdúnánáson, beszélgettem kis vízipipás rajongókkal .Kis pipát hoztak ki, de mondták hogy otthon van nagyobb,meg vortex is, és már futólag jártak a fórumon, de lehet regisztrálnak……. dohányból volt jó felhozatal,sőt még valami ritka iráni Extra márkájú dohány is (mentás)

    Kezdésnek Nakhla vegyigyümi volt……eleinte kevés füsttel, de javasoltam m1 cseréljék le a kis öngyulladóst a nagyobbikra ,meg több lukat (csak a szén alatt volt,elég kevés…) és beindult 1.gif

    rebels10.jpg rebels11.jpg

    Köszönjük a tanácsokat!Megfogadtuk és tényleg sokkal jobb.Még mécsest is szereztünk és azzal is megpróbáltuk hogy a kerámiára tesszük.Jó volt ez is csak kicsi volt a mécses tartójának az átmérője,a szénhez képest…de majd megcsináljuk alumíniumból.A nagy pipát lehozták másnap és a vázája össze is tört:S Az a pipa olyan 80centi méter körül van vagy több…

    Szeretnénk majd még tanácsot kérni dohány ügyben, esetleg hogy honnan tudnánk jó dohányt rendelni…

    Üdv.: “A kis vízipipás rajongók” 🙂

    , Hozzászólás ID: #116388
    del007
    Felhasználó
    del007
    • Hozzászólás: 2

    köszi a tanácsokat már el is készült az alumínium gyűrű ami kiemeli az alufóliát. Amikor mondtad hogy miből csinálsz pipákat kedvet kaptam egy új próbálkozáshoz ha sikerül majd feltöltöm a képeket. remélem majd jössz még Hajdúnánásra és pipázunk még együtt és ha lehet kapunk egy töltést a saját “hungaricum” dohányodból. Szeretettel Várnak: “A kis vízipipás rajongók”

    , Hozzászólás ID: #116389
    dice
    Felhasználó
    Dice
    • Hozzászólás: 631

    haverral beszélünk msn-en hogy ki kéne menni bringázni..

    mondom milenne ha vinnénk a pipát is? egyből beleegyezett, és elindultunk itt a faluban pipás körútra 😀

    először kimentünk a határba, de túl sok volt a szúnyog

    szóval visszamentünk a faluba és kiültünk a suli elé..

    hát nagyon jól esett, ajánlom mindenkinek az iylen bringás-pipás összejöveteleket 😀

    , Hozzászólás ID: #116390
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491

    Holnap megyünk margitszigetre egy kicsit füstölögni, bemutatom majd a nagyérdeműnek az alient :D. aztán képek itt hamarosan 😀

    , Hozzászólás ID: #116391
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

    Tegnap este tóparton sátoroztam a barátnőmell ,kaja pia (szex) után előkészítettem a Tunisz pipámat (tömör vörösréz ,ezüstözve…. 59.gif )

    Tartályba 1/3 víz , 1/3 vörösbor, 1/3 almalé

    Shi-sham kerámia rajta 2 réteg alufólia, rajta 8mm alugyűrű (1mm falvastagságú ,6cm átmérőjű , esztergán levágva ) rajta még 2 réteg alufólia.Mizó alma, kerámián keresztbe ,élére álitva egybe 1rúd Bamboocha.Fóliából enyhe félkör alakú hősapka.

    Hatalmas füstöket eregettünk hosszú ideig, szétfüstölve a szomszédokat arra fújt a szél , de nem gond ,úgyis veszekedtünk velük korábbiakban hogy miért parkoltam oda az autót…..

    Nekem nagyon bejön a Shi-sham 136.gif jobban sikerül a tömés mint Vortexbe…..

    , Hozzászólás ID: #116392
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Összehoztunk egy kis pipa partyt nálam, kivittük először a ház el, az udvarra, de annyira fújt a szél, hogy inkább behúzodtunk a házba és ott vízipipáztunk. Sajna nem lehetett a szabadban pipázni, és ez elszomorított, a társaság felvidított. 24.gif 1.gif

    , Hozzászólás ID: #116393
    octopus21
    Felhasználó
    Octopus21
    • Hozzászólás: 173

    Sziasztok.

    Tegnap este páran elmentünk egy hozzánk közeli üdülővárosba egy szülinap alkalmából, hogy együnk egyet meg igyunk, aztán bedobtam a táskámba a pipámat is, hátha találunk helyet, ahol be tudjuk gyújtani. Nagy nehezen sikerült. Egy parkban, egy szálloda bejárata előtt:) Egyszer sem jött ki a biztonsági őr szólni, pedig sokszor hangosan röhögtünk:)

    , Hozzászólás ID: #116394
    dice
    Felhasználó
    Dice
    • Hozzászólás: 631

    Tegnap voltam OSG-n 2 haverral, és persze vittük a pipát. 😀

    Megérkeztünk.Egy tömés.Elkezdtük unni.Egy tömés.

    De a lényeg hogy hazafelé szándékosan dohányzó vagonba szálltun kfel, és iylen 8személyes zárt kabinos vagy milyen volt. Begyújtottuk a pipát, 3unkból 2en szívtuk Pesten, mire Szolnokra értünk már nem fértünk el a kabinban… 😀

    Szóval ez a pipa azért összehozza az embereket

    , Hozzászólás ID: #116395
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

    mi is kinn voltunk osgn vittem magammal 30 szipkát de éppen csak elég volt… bár nem az én világom de szerintem nem volt rossz

30 bejegyzés megtekintése - 1-30 / 36

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.