A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Széntartó edény

  • , Hozzászólás ID: #108702
    wodka121
    Felhasználó
    malu
    • Hozzászólás: 51

    Illetve… Az alkatrészeket, szükséges eszközöket keresgetve rájöttem arra hogy ha nem benne hagyjuk leégni a szenet, akkor tulajdon képpen letevésnél elég ha fejjel lefele kicsit odébb rakjuk, ahol már nem nagyon mászkálunk, szabadban hamut (hogy ne olyan helyre menjen ahova nem kéne) kirázzuk belőle oda ahova mehet, ha pedig nem szabadban vagyunk egyszerűen megy a kukába 😉 Há nem? Há de!

    , Hozzászólás ID: #108703
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Nektek nem szokott a szén majdnem kialudni, ha széntartóba/hordozóba teszitek? Én gyakran izzítok több szenet, főleg a videók rögzítésénél. Ami szén nem a kerámián van, annak az alja kialszik, hiszen nem kap levegőt és a sík fém felület teljesen elvezeti a hőt.

    Ezért fogtam egy számítógép ventilátor hűtőrácsot, letörtem a rögzítő lábait és beletettem a szén hordozómba. Így kap levegőt a szén alja is és nem alszik ki ott sem. 🙂 Hamuzásnál is elég praktikus, mivel a hamu leesik a rácson.

    Mutatom képen. A króm-nikkel réteget persze leégettem róla, mielőtt használni kezdtem volna.

     

    , Hozzászólás ID: #108704
    volm
    Felhasználó
    Sheldon
    • Hozzászólás: 205

    nekem elég sűrűn akkor is kialszik hogy ha a kerámián van, nálam a szenek nem csak körbe-körbe mennek hanem forgatni is kell őket mert ha sokáig vannak egy oldalukon akkor az a rész kialszik (bamboocháról van szó)

3 bejegyzés megtekintése - 31-33 / 33

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.