A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Top Mark – Juarez21 Összeállítása

  • , Hozzászólás ID: #70904
    juarez21
    Felhasználó
    juarez21
    • Hozzászólás: 98

    Én 2014 december végén kaptam életem első pipáját. Viszonylag kezdőnek számítok, de az elmúlt hónapok alatt szerintem elég sokat megtudtam a témával kapcsolatban. A kiegészítőim legjavát a vizipipafan oldalon olvasottak/hallottak alapján vásároltam és az ezzel kapcsolatos dolgokkal mind megvagyok elégedve. A dohánytesztekről már másabb véleményen vagyok, de hát mindenkinek más ízlik. 🙂

    .

    • Pipa: 55cm-es Top Mark amivel nagyon jól indultam, ugyanis még használat előtt eltörtem az üvegét. Mivel ajándékba kaptam, kibontás és szemle után visszaraktam a dobozába, de aztán úgy alakult az este, hogy ha itt van, akkor már próbáljuk ki. Nyúlok a dobozért és elfelejtettem, hogy már nincs leragasztva a doboz, így mikor fel akartam emelni, alul szépen kicsúszott az üveg és kb 5-10cm magasságból a járólapra esett. Hát így indultunk. (1 héten belül lett másik 2 üveg a biztonság kedvéért) Egyébként attól függetlenül, hogy egy nagyon alap pipa, én szeretem, semmi gondom vele. A szelepgolyót műanyagra cseréltem, azon kívül számomra egy nagyon jó kis pipa.
    • Kerámia: amit kaptam hozzá, az gyakorlatilag semmihez sem jó, mert annyira kicsi, ezért rendeltem egy sahlar mini phunnel moddert. Mit ad isten, nagy örömmel bontom a csomagot, majd a kerámiát és basszus totál el van törve a teteje körbe. Bolt felhív, fénykép küld, 2 napon belül már küldték is a másikat épségben. Végre használni is tudtam. Azóta is a kedvenc kerámiám. Ezen kívül van sima egyiptomi aladin, egy el nefes agyag és egy vortex.
    • Szívócső: Nammor és egy El Nefes szilikon üveg végű. Hogy itt se legyen probléma mentes, a nammor csövemen első mosáskor levált a pipába dugható vége a csőről, amit meg kellett ragasztanom. Egyébként a szilikon cső jobban bejön, még tisztább ízt ad dohánynál mint a nammor.
    • Csipesz: gyári top mark csipesz, én nagyon szeretem és egy gebe giga kb 35 cm-es. A gebe végeit kicsit be kellett hajlítanom, mert nem fogta stabilan a szeneket, meg az az igazság hogy rá kell érezni a használatára, ami 3-4 alkalom után jött meg nálam. Azóta inkább ezt használom, de szerintem a top mark csipesz is nagyon jól használható.
    • Egyéb: egyre jobban szemezgetek egy khalil mamoon quadmetal  86 cm-es pipával. Fólia páncél, szilikon filtert is használok legtöbbször. Minden pipázás után takarítom a pipát, mindig friss vizet rakok az üvegbe. Kedvenc dohányom a serbetli, eddig nem volt olyan íz ami ne ízlett volna. Heti 1-2 alkalommal izzítom be a témát. A jövőben mindenképpen szeretnék egy komoly pipát (előbb írtat) egy sahlar medium modder kerámiát, valami szénkonzolt, hookah flame vagy elephant szén izzítót és minél több ízt kipróbálni. Holnap csinálok képeket, és megmutatom azt is, hogy milyen a dohány készletem 🙂
    , Hozzászólás ID: #157543
    juarez21
    Felhasználó
    juarez21
    • Hozzászólás: 98

    Mára ígértem képeket, íme:

     

     

    , Hozzászólás ID: #157544
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Nem rossz kis összeállítás! 🙂

    A gyári kerámia valóban nem túl mély.  😐

    , Hozzászólás ID: #157545
    juarez21
    Felhasználó
    juarez21
    • Hozzászólás: 98

    Köszi! 🙂

    Igen, kb 0,5-0,6 cm mély csak.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.