A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Topmark – Hiperx Összeállítása

  • , Hozzászólás ID: #70907
    hiperx
    Felhasználó
    hiperx
    • Hozzászólás: 52

    Az első pipámat 2012 nyarán kaptam. Akkoriban volt egy kis kihagyásom aztán megkaptam 2013 elején a jelenlegi vizipipámat és nagyon megszerettem.Azóta aktívan vizipipázok hetente 3-4szer.

    Pipa: Egy 71cmes TopMark vizipipa. Az üvege törés miatt cserélve lett, illetve a szelepgolyót lecserélem műanyagra.Egy nagyon könnyen tisztítható pipa és viszonylag könnyen hordozható is , amellett hogy alap pipák közé sorolható.

    .

    Kerámia: Az alap kerámia egyenesen a polc tetején landolt mert nagyon kicsi volt. A jelenlegi repertoárban két agyag kerámia (az egyik phunnel a másik a hagyományos kerámia),egy vortex és egy sahlar mini phunnel teljesít szolgálatot.

    .

    Szívócső: Egy Hookah Pro Grippel és egy Törökországból hozott egyszerű mosható csővel rendelkezek.A Törökországból hozott csővel egy kis tuningot eszközöltem mivel gyárilag nem lehet kivenni a szívófejet így azt egy ügyes ismerősömmel leszereltem így könnyebben takarítható.

    .

    Csipesz.:A pipáhozz kapott érdekes kinézetű csipszet használok.Tervben van egy Gebe csipesz, de nem kapható sajnos egyenlőre szóval várok rá.

    Kiegészítők :.Páncél fóliát használok vagy széntartó konzolt.Két széntartó konzolt használok: Egy Hasan Pashát és egy Aladin HeatReaktort.

    .

    Szén és dohány: Dohányból a Nakhla Mizo és az Al Fakher dohányt használom a legtöbbet.A többi dohányhoz még nem volt szerencsém sajnos, gondolok itt Serbetlire.Szénből Babylont és Tom Cococha Premium Goldot használok.A begyújtásról itthon egy 1000W-os elektromos grill gondoskodik,a szabadban egy nem rég vásárolt Hookah Flame gondoskodik .

    , Hozzászólás ID: #157548
    hiperx
    Felhasználó
    hiperx
    • Hozzászólás: 52

    Sikerült egy pár képet találnom az egyik tárhelyemen. Az első képen a fél kész faldekorációét bocsi egy picit régi a kép 😀

     

    [attachment=1620:c764459a8b933b5b9aac37c38c1d91b5.jpg] [attachment=1621:9f2e626488068a918d574a623c800d18.jpg] [attachment=1622:c49bf0e26b68da0a4741156c378bc4ef.jpg]

    , Hozzászólás ID: #157549
    volm
    Felhasználó
    Sheldon
    • Hozzászólás: 205

    én is kiragasztgatom a dohányos dobozokat de sajnos nagyon kevésről jön le úgy a “juj meghalsz” matrica mint ahogy azt én szeretném, neked hogy sikerült leszedni róla ilyen szépen?

    , Hozzászólás ID: #157550
    hiperx
    Felhasználó
    hiperx
    • Hozzászólás: 52

    én is kiragasztgatom a dohányos dobozokat de sajnos nagyon kevésről jön le úgy a “juj meghalsz” matrica mint ahogy azt én szeretném, neked hogy sikerült leszedni róla ilyen szépen?

    Ahonnan veszem a dohányt oda viszonylag frissen ragasztott “juj meghalsz” matricát raknak fel szóval egyszerűen lehúzom róluk egy határozott mozdulattal, ha nem jön be akkor marad az enyhén nedves szivacs és felpuhítom és szépen lekaparom róla aztán megszárítom a dobozt 😀

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.