A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Tropicana – ahogy mi csináljuk

  • , Hozzászólás ID: #69313
    p3pito
    Felhasználó
    p3pito
    • Hozzászólás: 92

    :)Egyik este a Prince Molasses tropicanás ízét tömtük meg a srácokkal, mindannyiótoknak csak ajánlani tudom a következő kis összeállításunkat:

    mixelés:

    – kerámia –> szokásosan tömjétek meg tropiccal + alugyűrű

    – tartály –> 2/3 CinZano Cherry + 1/3 szuperjeges víz + néhány darab cseresznye a fáról ( kimagozva, szétcsipkedve )

    az eredmény:

    – szuper aroma és illat

    – nagy szmókja volt ( még úgyis, hogy a szabadban voltunk )

    – kellemes utóíz marad a szádban

    – nem ütött: sem a dohi, sem az alkohol

    Összhatás:

    :amen: A cherry eszméletlenül bepasszolt ehhez a tropicanahoz, csináltuk már többféleképpen ezelőtt, de ennyire még egyszer sem találtuk el. Nagyon finom, kellemes utóíz érezhető a füst kifújása után, ami mindaddig érezhető, míg a dohány tart – ez az amiért mi nagyon kedveljük!

    Értékelésünk: 10/10

    Hozzávalók:

    – tropicana dohi

    – CinZano Cherry

    – néhány cseresznye

    A tömést egy viszonylag szélcsendes, nyári estén toltuk el a teraszon( szélsapka mindvégig rajta volt ) egy sima 36 cm es, egyiptomi pipával.

    Remélem kedvet kaptatok hozzá és kipróbáljátok.

    Le merném fogadni, hogy kellemes lesz! :alcool1:

    , Hozzászólás ID: #129590
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10311

    Jó ötlet, én leegyszerűsítem, hogy cseresznyés dohányt mixelek hozzá. 🙂

    , Hozzászólás ID: #129591
    p3pito
    Felhasználó
    p3pito
    • Hozzászólás: 92
    sYska/!/ írta korábban:
    Jó ötlet, én leegyszerűsítem, hogy cseresznyés dohányt mixelek hozzá. 🙂

    🙂 mi bonyolultan szeretjük, de kifogjuk próbálni aztis!

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.