A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vélemények (Sultan Center)

Ebben a fórumban: Sultan Center Hozzászólás

 • , Hozzászólás ID: #114152
  qayqay
  Felhasználó
  qayqay
  • Hozzászólás: 127

  Hello nekem sincsenek valami jó tapasztalataim a boltról 2 szer voltam elég is volt.Bementem az eladónak mondtam mit kérek pl rám se figyelt aztán mondja hogy mondjam még egyszer.Meg elöször mást hozott ki mint amit kértem.

  , Hozzászólás ID: #114153
  nightrain
  Felhasználó
  Nightrain
  • Hozzászólás: 1208

  Ez ugye Pesten volt? Mert ha ott akkor egyenes ágon a felsőbb szerveknek be kellene jelenteni a dolgot. 🙂

  , Hozzászólás ID: #114154
  bryce
  Felhasználó
  bryce
  • Hozzászólás: 740

  Én legutóbb 4 hónapja, decemberben neten keresztül rendeltem tőlük elég sokmindent (+barátommal) 2 kg dohányt és 2*1 kg CB-t. Minden rendben ment, ajándék szipkát is kaptunk, időben kihozták. :super: Lassan megint kéne rendelni, de mivel neten keresztül nem lehet dohányt vásárolni innen, így máshonnan fogok vásárolni..

  , Hozzászólás ID: #114155
  hookah
  Felhasználó
  Hookah
  • Hozzászólás: 1615
  krampi írta korábban:
  Mondjuk legalább a Vortexekről az eredeti kép van fent, amit ők árulnak, bár akkor sem értem, hogy miért nem lehet valami egyedi nevet kitalálni, miért kell valami más terméknek a nevét használni. Gondolom a boltban biztosan nincs idézőjelbe téve.

  A Razannál már nem voltak képesek arról a konkrét csőről feltenni a képet, amelyet ők is forgalmaznak, e helyett kiteszik az eredetit (ami amúgy Nammor, de tökmindegy ). Gondolom a boltban ebben az esetben is elmarad az idézőjel, valamint a szöveg is elég undorító hozzá, hogy “Magyarországon ezen az áron csak náluk kapható”. Igen, mivel más az eredetit forgalmazza, nyilván drágábban

  Nem lenne ezekkel a termékekkel gond, hiszen egy olcsóbb alternatívát kívánnak nyújtani, én mindenesetre csak azt nem értem, hogy mire jó, hogyha ilyen gusztustalanul rájátszik egy bolt a vásárlók tudatlanságára. Igyekeznek kihasználni azt, hogy valaki esetlegesen hallott a fent említett termékekről, de nincsen tisztában a pontos specifikumokkal, így beruház majd az övékre …

  Szomorú …

  Az a baj, hogy ebben a boltban mindig is ez ment. Talán a kezdet kezdetén még nem, vagy nem tűnt fel. Most már minden szinten megfigyelhető, kezdve a kiszolgálástól a pipák áráig és minőségéig, a lejárt dohányokon át, a szívócsövekig, a kerámiák és még ráadásul a szén is ahogy írtátok. (és ki tudja még mi minden) Minden esetre én már nem gondolom, hogy valaha is megyek vásásrolni ebbe az üzletbe, mert nem idegesítem fel magam azzal, hogy drágán veszek sz**t. Egyébként ez is egy undorító marketing fogás, hogy nem elég hogy lenyúlják a “köztudatba” épült márkanevet illegálisan, még az árakra érzékeny magyar fogyasztókat is arra sarkalják, hogy ez “Vortex”, ill. “Razan” ilyen olcsón vásároljanak. Én még lehetséges alternatívának sem fogadom el ezt, mert itthon szinte mindenhol ez megy a “gagyizás”, természetesen respect a kivételnek. Lehet, hogy olcsóbb és működik 2 hétig, az nem alternatíva, és most még lehet hogy túl is becsültem.

  , Hozzászólás ID: #114156
  dieddevil
  Felhasználó
  Dieddevil
  • Hozzászólás: 109

  Én régen oda jártam ,amíg nem ismertem a szultán kincseit. Általában amikor ott vettem dohányt mindig lejárt volt. Aki teheti az menjen SZK-ba.

  , Hozzászólás ID: #114157
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311
  Hookah írta korábban:

  Az a baj, hogy ebben a boltban mindig is ez ment. Talán a kezdet kezdetén még nem, vagy nem tűnt fel. Most már minden szinten megfigyelhető, kezdve a kiszolgálástól a pipák áráig és minőségéig, a lejárt dohányokon át, a szívócsövekig, a kerámiák és még ráadásul a szén is ahogy írtátok……

  Hookah, én ismerem a boltot. A nyitás előtt 3x vásároltam ott, hála M. Dahhan-nak. Dobozokból válogathattunk, még a polcra sem volt kipakolva. Tudomásom szerint mi (haverjaimmal) voltunk csak akik így nyitás előtt vásároltak ott. Jó fej, készséges és barátias volt a hangulat bent mindig. Az elején…

  Balról jobbra:

  M. Dahhan, a régi tulaj . Ő most a Sultan Szeráj éttermet vezeti. Ő volt az aki naggyá tette ezt a boltot. Amíg Ő volt a tulaj mindig volt ajándék a vásárlások mellé és lehetett alkudni is nála.

  Szűcs Judit: Ezt a képet találtam, Ő csak vendég. 😀

  Pénztáros leányzó: Ő a tulajváltáskor került be.

  Sötétebb bőrű fazon: Ő is a tulajváltáskor került be. Ő csak kiszolgál és mindenről mondja, hogy nagyon jó.

  Fiatalabb srác: A bolt nyitásától volt, a tulajváltás óta viszont nem láttam bent. (Bár nem is sűrűn járok be.)

  Gugolós fazon: Az új tulaj. Amióta Ő vezeti a boltot nincs ajándék, nem lehet alkudni és az egésznek olyan pénzéhes kapzsi beütése van. Sokan elpártoltak emiatt az új főnök miatt és meg is értem.

  Visszatérve kicsit a bolt nyitásához, nagyon kedves és jó fej volt mind Dahhan, mint a fiatal srác. Akciók voltak, jó áron TopMark pipák (és nem kínai másolatok mint most..) és más kiegészítők. Rendszeresen jártam oda haverokkal együtt. Ha kevés pénz hiányzott egy dohányhoz akkor elvihettük, kaptunk azon régi SZC-s mixekből, amik az akkor még friss Al Fakher adagokból készültek és csak tisztán AF-ekből, mennyeiek voltak és nem is drágák. Ezek miatt lett ez a bolt olyan népszerű. Aztán jött a zűr a Német rendőrséggel és új tulaja lett a boltnak. (Gugolós fazon) Azóta csak panaszok vannak. Átverik a vásárolókat és ami nagyon gáz szerintem, a kisker kereskedőket is átverik. Ezt nem fejteném ki bizonyos okok miatt, de nem csak az egyszerű kis vásárló járhat rosszul.

  Egyszóval az új tulaj rosszul vezeti a boltot, aminek a forgalom és bevétel látja kárát. Nehéz lesz ha helyre akarják állítani a becsületüket és hírnevüket… Főleg ha az ilyesmi akciókkal még inkább csökkentik a meglévő becsületük és hírnevük…..

  Ezt gondoltam leírom, hogy többen tisztában legyenek azzal, hogy régebben teljesen más volt ez a bolt.

  , Hozzászólás ID: #114158
  feca
  Felhasználó
  Feca
  • Hozzászólás: 267

  Amikor én voltam benn, senki nem volt ott s képen szereplők kötül, hanem egy lepukkant ősz alkesz volt a pénztárban. Egy sima csövet vettem, és húzta a száját, hogy ennyi? Amikor kérdeztem, hogy 250-es citrom-mentájuk van-e, mondta, hogy van, és nézett… mondtam, hogy akkor kérnék, erre nagy nehezen hozott egyet…

  Pedig azért mentem be, mert egy pesti ismerősöm mesélte, hogy az arab faszi, aki ott van (nyilván az még a régi tulaj volt) nagyon rendes, mindig ad neki ajándék szipkát, de ilyen “markolj bele” alapon, meg lehet alkudozni…

  Kicsit csalódás volt…

  , Hozzászólás ID: #114159
  szultankincsei
  Felhasználó
  SzultánKincsei
  • Hozzászólás: 736

  nem szoktam más boltokról véleményt írni most se azért írok. csak valamit rosszul tudtok nem volt tulaj váltás. Dahhan és Yaser (a képen guggolós) együtt kezdtek és megmindig tulajdonostársak.

  , Hozzászólás ID: #114160
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311
  SzultánKincsei írta korábban:
  nem szoktam más boltokról véleményt írni most se azért írok. csak valamit rosszul tudtok nem volt tulaj váltás. Dahhan és Yaser (a képen guggolós) együtt kezdtek és megmindig tulajdonostársak.

  Köszi az infót, akkor rosszul írtam és csak vezető váltás volt. 🙂 Tulaj és a vezető más, össze kevertem.

  , Hozzászólás ID: #114161
  doma
  Felhasználó
  Doma
  • Hozzászólás: 14

  Megkaptam a Sultan Center-től életem első vízipipáját. Szép is, jó is, meg vagyok vele elégedve. 🙂

  , Hozzászólás ID: #114162
  akoska60
  Felhasználó
  Akoska60
  • Hozzászólás: 4255
  Doma írta korábban:
  Megkaptam a Sultan Center-től életem első vízipipáját. Szép is, jó is, meg vagyok vele elégedve. 🙂

  Remélhetőleg tartós is lesz! Használd egészséggel. lehetőség szerint igyekezz mindig szárazon tartani!

  , Hozzászólás ID: #114163
  SteadyMan
  Felhasználó
  SteadyMan
  • Hozzászólás: 508
  sYska/!/ írta korábban:
  …Ezt gondoltam leírom, hogy többen tisztában legyenek azzal, hogy régebben teljesen más volt ez a bolt….

  Húúú sYska/!/. Ezt nagyon jól összefoglatad. Tisztára nosztalgiám lett a régi SC-s jó dolgokkal kapcsolatban, főleg az Al Fakher dohányok terén. Sajnos az említett változások miatt már nem vásárolok náluk és nagyon sajnálom, hogy látnom kellett egy bolt ilyen szintű leépülését.

  , Hozzászólás ID: #114164
  jimclark
  Felhasználó
  JimClark
  • Hozzászólás: 214

  Tény, hogy lehet őket szidni bizonyos dolgok miatt, de az biztos, hogy eddig még sehol máshol nem tudtam 600 forintért 1kg CocoBrico-t venni.

  Eddig csak pozitív tapasztalatom volt velük. Anno rendeltem tőlük egy 85cm-es pipát. Sajnos hibás volt, mert szelelt a forrasztásoknál. Írtam nekik e-mailt a helyzetről. Még aznap este válaszoltak, és írták, hogy azonnal kicserélik. Igaz nem küldtem vissza a pipát mert maszek úton “megjavítottam”.

  A “Razan botrány”-ról meg annyit, hogy valóban nem tisztességes átverni a fogyasztót, DE internetes vásárlásnál, ha nem azt kaptad amit vártál akkor visszaküldöd és kötelesek visszafizetni az árát. Személyes vásárlásnál meg nyilván látod, hogy nem Razan. Aki meg nem veszi a fáradtságot arra, hogy utánanézzen egy adott dolognak mielőtt vásárol, az így járt, megérdemli. (én speciel kb. 1 napig fórumokat olvasgatok a témában mielőtt megveszek valamit)

  Ergo szerintem ez egy viszonylag jó bolt, alacsony árakkal, jó akciókkal. Ami meg nem tetszik azt ne vedd meg, nem kötelező.

  Jim

  , Hozzászólás ID: #114165
  kismiki
  Felhasználó
  kismiki
  • Hozzászólás: 304
  JimClark írta korábban:
  Eddig csak pozitív tapasztalatom volt velük. Anno rendeltem tőlük egy 85cm-es pipát. Sajnos hibás volt, mert szelelt a forrasztásoknál. Írtam nekik e-mailt a helyzetről. Még aznap este válaszoltak, és írták, hogy azonnal kicserélik. Igaz nem küldtem vissza a pipát mert maszek úton “megjavítottam”.

  A “Razan botrány”-ról meg annyit, hogy valóban nem tisztességes átverni a fogyasztót, DE internetes vásárlásnál, ha nem azt kaptad amit vártál akkor visszaküldöd és kötelesek visszafizetni az árát. Személyes vásárlásnál meg nyilván látod, hogy nem Razan. Aki meg nem veszi a fáradtságot arra, hogy utánanézzen egy adott dolognak mielőtt vásárol, az így járt, megérdemli. (én speciel kb. 1 napig fórumokat olvasgatok a témában mielőtt megveszek valamit)

  Ergo szerintem ez egy viszonylag jó bolt, alacsony árakkal, jó akciókkal. Ami meg nem tetszik azt ne vedd meg, nem kötelező.

  Jim

  Csak 1 napig? Én hetekig, hónapokig és nagyon élvezem a dolgot. 🙂

  + vízipipa túra, szemrevételezés:

  Alibaba Boltja

  Zenubia

  Szultán Center

  Leielina

  Szultán Kincsei

  Oyia

  + alkuszom, mint “ördög”, mert érdemes. 😉

  , Hozzászólás ID: #114166
  bogaras
  Felhasználó
  bogaras
  • Hozzászólás: 302

  Vásároltam pár dolgot SzC-ből. Tegnap délután 2-kor rendeltem meg a csomagot és ma reggel itt is volt. A csomagolásra szintén nem volt panasz.

  A “Razan botrány” után a javukra kell írni, hogy felhívtak a rendelés után 10 perccel, hogy a fekete Phunnel elfogyott, van helyette zöld és rózsaszín, áll-e még a rendelés, vagy hagyjuk az egészet?

  Ez igen korrekt volt részükről, úgy érzem, ugyanis jártam már úgy webshoppal (nem vízipipás), hogy küldtek mást, mert elfogyott, gondolták nekem az is jó… Na akkor elszakadt a cérna. 🙂

  , Hozzászólás ID: #114167
  sumi
  Felhasználó
  Sumi
  • Hozzászólás: 72

  Régen tényleg sokkal jobb volt az egész bolt, most már én is csak a Feca által említett ősz alkesz fazonnal találkoztam, akinek már a látványa is elveszi az életkedvemet, annyira kedvtelenül csinálja az egészet, olyan lekezelően, hogy komolyan alig vártam, hogy távozzak (nyár közepén voltam ott). Akkor vettem egy vortex utánzatot, ami annyira nem volt rossz, de mivel nem mázas volt, így hamar beleégett a melasz… valamint ekkor szereztem be a “razan” csövemet, ami inkább nammor utánzat, azzal viszont semmi bajom nincs, eddig jól szuperál, kíváncsi vagyok meddig bírja…

  Pedig mikor először vitt el oda egy haverom, olyan három- négy évvel ezelőtt ekkor vettem az első pipámat, ekkor még a régi vezető volt, a kiszolgálás nagyon jó volt, segített mindenben, a sötét bőrű fazon volt akkor mellette, ő is nagyon rendes volt. Mivel haverom is vásárolt, így elég sok minden vittünk, több, mint egy huszast ott hagytunk, kaptunk ajándékba szipkát, akkor ilyen tartályba rakható villogó dekoratív elemet, valamint két, vagy háromezer forintot elengedtek nekünk. Akkor nagyon megszerettem a boltot, és fáj is a szívem, hogy ezt a minőség béli romlást, mit romlást, zuhanást, kell tapasztalnom. Viszont nagyon örülök, hogy a napokban a régi SC színvonalához hasonló, sőt még azt talán meg is haladó helyet találtam az SzK-ben.

  Én még bízok benne, hogy méltó lehet régi nagy híréhez az SC, de ahhoz komoly változásra lesz szükség.

  , Hozzászólás ID: #114168
  tomka
  Felhasználó
  Tomka
  • Hozzászólás: 563

  Hát néha látom hogy vesznek például egy szenet egy gumitömítést meg 2 dohányt és akkor a gumitömítést ingyen adták…

  Áraik szén ügyileg nagyon jók de a dohányok ára már nagyon kezd felmenni. 🙁

  De az eladók kedvesek és jó fejek, bár én nem ismerem a 2-3-4 évvel ezelőtti színvonalat. :$

  , Hozzászólás ID: #114169
  nightrain
  Felhasználó
  Nightrain
  • Hozzászólás: 1208

  Nem lenne rossz bolt, ha nem hazudnák tele a világot. Itt a Razan ügyre gondolok.

  , Hozzászólás ID: #114170
  tomka
  Felhasználó
  Tomka
  • Hozzászólás: 563

  Hát igen…

  Meg mindenre rá adják a márkanevet…

  Mit ír? Vortex kerámia!!!!! Nem azt hogy Vortex tipusú kerámia vagy valami.:S

  Aki meg nem ért hozzá az meg szív… (de nem a VP-t)

  , Hozzászólás ID: #114171
  nightrain
  Felhasználó
  Nightrain
  • Hozzászólás: 1208

  Ja, ezzel is találkoztam már Miskolcon a sultan Centerben. Mondtam is nekik, hogy eredetit csak Pesten a Szultán Kincseiben kapni. A boltos csaj meg azt állította, eredeti. Hát akkor ki tudja jobban én vagy ő? 35.gif

  , Hozzászólás ID: #114172
  csuszka
  Felhasználó
  Csuszka
  • Hozzászólás: 348

  Hello!

  Én az első pipámat onnan vettem hát azt hittem hogy jó vétel de egy nagy ***(székletet)

  Ereszt a csonknál,nem megy rendesen a helyére a test,rosszak a tömítések!

  Az a lényeg hogy szerintem nem éri meg onnan venni semmit esetleg szenet!

  , Hozzászólás ID: #114173
  faby
  Felhasználó
  Faby
  • Hozzászólás: 71

  nekem is vannak kételyeim a SultanCenterrel kapcsolatban…

  Láttátok a weboldalon a videót?

  Az a csávó az ki?

  Mert nagyon készen van 😀

  , Hozzászólás ID: #114174
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311
  Faby írta korábban:
  nekem is vannak kételyeim a SultanCenterrel kapcsolatban…

  Láttátok a weboldalon a videót?

  Az a csávó az ki?

  Mert nagyon készen van 😀

  Régen Ő volt a fő tulajdonos, most is tulajdonos elvileg.

  , Hozzászólás ID: #114175
  nightrain
  Felhasználó
  Nightrain
  • Hozzászólás: 1208

  Ő a csendestárs, de ez alapján a videó alapján aligha csendes.

  , Hozzászólás ID: #114176
  swix
  Felhasználó
  SwIX
  • Hozzászólás: 213

  Szégyentelen népség valóban. Ha le van járva az al fakher legalább adhatnák olcsobban nem az eredeti áron :pascontent2: De a szén nagyon megéri (600ft egy kilo Cocobrico)

  , Hozzászólás ID: #114177
  tomka
  Felhasználó
  Tomka
  • Hozzászólás: 563

  Egyáltalán van ott valami pipa ami eredeti vagy mindegyik valami olcsó másolat? 🙂

  , Hozzászólás ID: #114178
  nightrain
  Felhasználó
  Nightrain
  • Hozzászólás: 1208

  Szerintem csak másolat. Bár eredeti pipáik is vannak csak azok mind egyiptomi top markok.

  , Hozzászólás ID: #114179
  csuszka
  Felhasználó
  Csuszka
  • Hozzászólás: 348

  A múltkor mikor voltam bent (a Miskolciba) nagy megdöbbenésemre egy ruhásbolttal van egybe a Sultan Center és egy olyan nő van ott hogy azt se tudja szerintem melyik rendezvényen van,mondtam neki hogy én Al Masah dohányt szeretnék erre elővesz egy nakhla 2almát,hú mondom garatulálok!

  , Hozzászólás ID: #114180
  nightrain
  Felhasználó
  Nightrain
  • Hozzászólás: 1208

  Akkor bemész és kiválasztod magadnak, de amúgy az öregebb eladónő rendes. Bár tényleg azt sem tudják mi fán terem a vízipipa.

  , Hozzászólás ID: #114181
  vkond00
  Felhasználó
  vkond00
  • Hozzászólás: 206

  a pipák tényleg selejtek.vagy silányak.van egy két jobb darab,de a többség…

  de egy valamiben nagyon jók:a szén…cocobricoból is,és bamboocha-ból is eddig minden árnál alacsonyabb volt az övék,amit eddig láttam.a többit nem néztem,illetve 1-3 kg-os kiszerelésig néztem szeneket,és nagyjából passzolt…250-500 forinttal kevesebbért adják kilóját(kb)

30 bejegyzés megtekintése - 121-150 / 175

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.