A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Viselkedési kódex

Ebben a fórumban: Minden egyéb Hozzászólás

  • , Hozzászólás ID: #69377
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Reméltem, hogy nem lesz szükség rá, azonban ahogy nő a fórum és egyre több friss fórumtag van egyre nőnek a némiképp nem teljesen kívánt hozzászólások is. Ezért, szeretnék leszögezni pár pontot, amit ha nem vesznek figyelembe az új tagok, vacillálás nélkül büntetni fogok.

      Pár dolog amit gondolj át, mielőtt hozzászólást írsz:

      [*:3nhjyc3f]Legfontosabb: Tisztelet! A fórumtagok mind emberi személyek, így egy bizonyos tisztelet illeti őket.

      [*:3nhjyc3f]Használd a kereső! Rengeteg kérdést rossz témába tesztek fel. Keresésnél be lehet állítani, hogy a téma címek között keressen.

      Például ha a füst színezésével, színével kapcsolatos mondanivalód van akkor beírod a keresőbe, hogy 'füst' vagy 'szín' és beállítod, hogy témacímek között keressen. Utána már ki is dobja a megfelelő témát.

      [*:3nhjyc3f]Ne legyél lusta visszaolvasni! A kérdések 40-50%-a átlagosan meg van válaszolva az adott témában 1-2 oldallal hátrébb a régebbi hozzászólásoknál.

      [*:3nhjyc3f]Légy türelmes! Az itt lévő tagok szabadidejüket áldozzák fel, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket megválaszolják. Azért jár ide a tagok többsége, mert jól érzi itt magát, nem azért, hogy számon kérjenek rajtuk bármit is.

      [*:3nhjyc3f]Légy elnéző másokkal szemben. előfordulhat, hogy valaki épp fáradt, könnyen ingerelhető. Nézd el, neked is vannak rossz napjaid.

    Egyenlőre ennyi. Remélem ezen alap viselkedési módokat elvárhatom az újonnan regisztrált tagoktól. Természetesen aki nem képes ezeket betartani és tudomásul venni, azokat vita nélkül kitiltom. NEM fogom hagyni, hogy a felhasználók mennyisége a minőség és a rendezettség rovására menjen!

    Hajrá! :perv:

1 / 1 bejegyzés megtekintése

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.