A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vizipipas.info: Érdekes vízipipa dohány és használati forma, valaki tud erről valamit?

Ebben a fórumban: Friss kérdések Hozzászólás

  • , Hozzászólás ID: #70269
    rssrobot
    Felhasználó
    RssRobot
    • Hozzászólás: 672

    Sziasztok!

    Napokban voltam egy ismerősömnél és egy elég érdekes dolgot láttam, érdekelne ki tud esetleg erről valami bővebb infót adni nekem.
    A történet annyi, hogy mesélte Jordániából egy ismerőse aki kint él, hozott neki vízipipát. Amikor megmutatta kb. leesett az állam, mert használat utáni állapotban láttam a pipát, és a faszén rá volt rakva simán a dohányra fólia nélkül, úgy szívták.
    Egyből azt kérdeztem nem kapart nem volt kellemetlen, azt mondta nem ,kellemese volt. Aztán megmutatta a Jordániából származó dohányt ami csont száraz volt semmi melaszt illatot se nagyon éreztem, bár kóstolni nem volt szerencsém így nem tudom azt se mondani, hogy natúr dohány lenne. Sajnos eddig nem volt lehetőségem kipróbálni nála, de érdekelne valaki valamit tud az ilyen típusú dohányokról, h mire lehet számítani esetleg valami keveredés lenne és sima dohányt töltöttek volna a pipába. Bár ezt nem tartom valószínűnek, mert aki hozta a pipát azt mondta h kint mindenki így szívja. Meg ha már vízipipát vett gondolom a dohányt is ott vette hozzá az árus meg csak nem ad másfajta dohányt.
    Kíváncsi lennék létezik az, hogy mi itt szórakozunk a fóliával meg a melasszal, kint meg simának tűnő dohányokra rápakolt szénnel fólia nélkül pipáznak?
    Esetleg ha valaki valamit tud erről a dohányról vagy használati formáról arra kíváncsi lennék, hogy nagyjából mire számíthatok, ha sikerül kipróbálni. Sajnos márkát nem tudok mondani mert nem tudtam leolvasni a márkát mivel arab betűkkel volt felcímkézve.

    A kérdésre ha választ adnál, akkor ide kattints.

1 / 1 bejegyzés megtekintése

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

‘Friss kérdések’ fórum lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.