A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Ajánlások

, Hozzászólás ID: #98278
sYska
Adminisztrátor
sYska
  • Hozzászólás: 10312
repcsi írta korábban:
sYska/!/.Arra gondoltam, hogy a regisztrált felhasználók feltölthetnének pipájukról(pipáikról) egy képet. Gondolom ez azért elég sokat levenne a szabad tárhelyből, de nem hiszem, hogy mind a 100 felhasználó töltene 1-1 képet, szóval gondolom nem lenne akkora probléma, ha mégis, max nyitok egy fórumot, ahová be lehet linkelni a képeket. Ha nem tartod hülyeségnek akkor felső menüsorba is be lehetne rakni, vagy a felhasználó vezérlőpultban a profilnál, esetleg nyissak egy ilyen témájú topicot?

Ez megoldható lenne, hiszen van egy 3 gigás extra.hu-s tárhelyem még a club-os címmel. (Igen 3 gigás, nem pedig 2, megoldottam még régen, hogy +1 giga legyen.)

Tehát a hellyel nem lenne gond.

A gond ott van, hogy ehhez spéci módokat kéne keresni/találni. És ezeket beépíteni aztán. A phpBB-nél nehezebb a módok telepítése mint egy cms-nél. Ide jó php szakértelem is el kell (főleg 1-2 módnál nagyon) + angol.

Na most php-ből és angolból vagyok gyenge. 🙂

Amúgy az ötlet jó, lehet egy új témát megér. Így nem a profilban hanem témaként lehet majd a képeket látni. Bár nem olyan jó megoldás, de néha nem lehet elérni a maximumot. 🙂