A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Al Fakher dohányok

, Hozzászólás ID: #75638
sheeshamaster
Felhasználó
sheeshamaster
  • Hozzászólás: 819
Cisco írta korábban:
Golden Al Fakher – Eskandarani Apple

Vettem ebből az ízből 1 kis 50 grammos csomagot, de nem csalódtam. A csomagolása is prémium, ami abból áll, hogy a dohány egy pici elegáns műanyagos, aluminiumos tasakban van, ami elég massziv, nem szakad könnyen. Ez a szokásos papir dobozban. 100%-os erős zöldalma illat csapott meg a bontásnál, ami szinte nem is volt érezhető, amig ki nem bontottam az alutasakot. A papir doboz kívülről bordó, és arany feliratokat tartalmaz.

Állagra kiválóan apróra vágott, még a szokásos Al Fakhernél is jobb, nagyon apró, megfelelően lucskos, de csak amennyire kell. Kinézetre olyan, mintha megbarnult apróalma darabka lenne az egész…

Ize kb az ötödik szivásnál jelentkezett, amit úgy tudnék leirni, hogy egy erőteljes közepesen/erősen édes almaiz, ami átmegy egy lágyabb almaizbe. Kifújás után is marad a szádban egy iz amit nem tudok semmilyen alma izhez hasonlitani, lehet ez az eskandarani. 1 csomag volt 1000Ft, ami kb 3-4 tömésnek felel meg. Abszolút favorit volt mindenkinél. Tényleg megéri az árát.

Időtartamra nekem 2 – 2,5 óra, de az utolsó fél órára ugye az íz, és a füst csökkent.

A füst végig tömény.

Ebben senki nem fog csalódni! :coeur:

10/12 🙂

Al Fakher Golden :winner:

Na végre! Már nagyon régóta kutattam, hogy mi az az esk. apple, amit egy szír srác videójában láttam. Végre megtaláltam.

Amúgy hol tudtál beszerezni ilyen Al Fakhert? Mert én Golden AF-et még sehol nem láttam MO-n. Másik dolog pedig, hogy nem tudom, hogy milyen kerámiával tömsz, de egy Vortexbe max 2 tömés után elfogyna az 50g. Pláne, mivel az AF nagyon nedves, ezért talán két egész tömés se jönne egy kis dobozból. Ennek ellenére, ha tényleg finom, megéri az 1000 Ft azt az összesen kb. 4-5-6 óra ízgyönyört.