A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Aladin Vízipipák

, Hozzászólás ID: #143068
sparrow
Felhasználó
Sparrow
  • Hozzászólás: 317
SzultánKincsei írta korábban:
Lukacs rendelését nem en készítettem hanem kollégám. Most beszeltem vele es azt mondta hogy utolso blackmoon üvegnél az volt ki irva foglalt és azért nem tedte be a nyiregyhazi dobozba. Ez elö fordul hogy ember hibázik! Szerintem ebben nincs semmi gond.

Ha neked nagyon kene üveg akkor rendelj es feladom neked. Ha masnak rendelesed varsz es nem rendelsz azonnal amikor megvan az üveg arrol en nem tehetem.

Amikor eltöröt az üveget neked kedvezmenyes arat is igertem. Mas mit csinaljak?

Nem kell mást tenned, ez így rendben is van, csak akkor beszélned kellene a Hookah nevű úriemberrel, hogy ne állítson valótlant. Ugyanis mint ahogy te is írod előfordul hogy hibáznak, de akkor ne azt mondja nekem privátban, hogy nem volt jelezve a tartály, hanem azt hogy bocs benéztem, legközelebb küldjük, vagy valami hasonló. A kedvezményes árat megköszönöm, és várom Frici következő rendelésével!

Viszont lenne itt még valami Julio!

Szerintem lassan utána kellene nézni, vagy rákérdezni az Aladinnál, hogy mi okozza ezt, mert sorra törnek az Aladin tartályok, és ezek bizony a szultán kincseiből származnak. Eddig amiről én tudok: 2db Blackmoon tört, 2db Basha, 1db Royal, és ma indult el a repedés a sógorom Magierén (idén januárban vásárolta). Ez elég komoly gond szerintem. Ez nektek is kellemetlen, és a vásárlóknak is, ezért szerintem érdemes utánajárni, már ha érdekel titeket ez a probléma.