A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Boltokról vélemények (Hagyományos üzletek)

, Hozzászólás ID: #75350
csipkebogyo73
Felhasználó
csipkebogyo73
  • Hozzászólás: 1

Előre is elnézést kérek mindenkitől, akinek csak pozitív tabasztalatai voltak a címben említett üzlettel kapcsolatban.

Nem vagyok az a sárdobálós típus, sőt fórumozni is igen ritkán szoktam, általában csendesen szemlélődök.

DE ezt nem tudom magamban tartani!

A minap a húgommal, sógorommal, édesanyámmal és kisfiammal bementünk a Sultancenterbe dohányt és szenet venni. Én is és a fent felsoroltak (persze kisfiam kivételével) aktívan pipázunk és nagyon sok pénzt szoktunk ebben az üzletben hagyni. Ez most sem történt másképp, mindannyian rendesen bevásároltunk és a pultnál várakoztunk. Ekkor kisfiam a földre dobott 2 db gumitömítést. Ezt az üzlet tulajdonosa meglátta és torka szakadtából, -komolyan mondom- eltorzult, vörös fejjel azt ordítottam az én pici 5 és fél!!! éves gyerekemnek, “HA EZT MÉGEGYSZER MEGCSINÁLOD SOHA NEM LÉPHETSZ BE IDE!!! MEGÉRTETTED? SOHA TÖBBÉ!!! stb…” de úgy, hogy hirtelen mindannyian teljesen leblokkoltunk. Kisfiam keservesen elkezdett sírni, egy kisebb sokkot kapott, majdnem kiugrott szegénynek a szíve. Leguggoltam mellé hogy megvígasztaljam, s mire felnéztem addigra az üzlettulajdonosok gyöngye felszívódott. Nem egy sor értékes pipát lökött fel! De még ha így is lett volna, akkor is max tőlem követelhetné hogy térítsem meg a kárát. A boltban ekkor még három alkalmazott is tartózkodott egy hölgy és két úr személyében, akiket viszont csak dícsérni tudok. Egyszerűen nem is tudták hogy vígasztalják kisfiamat.

Úgy gondolom hogy ennél jobban senkinek nem lehet a lelkébe tiporni, minthogy a gyermekét bántják.

Szerintem senki ne menjen kisebb gyerekkel erre a nem túl gyerekcentrikus helyre, mert ha véletlenül a földre dob két ócska gumitömítést, könnyen póruljárhat.

Szóval egy szónak is száz a vége. Lehet bármilyen szép egy üzlet, pazar a választék, kedves a kiszolgáló személyzet, ha a tulajdoson -és épp ő- elüldözi a vásárlókat. Mert ezek után az biztos hogy családom és baráti társaságom egyetlen tagja sem fog soha többet ott vásárolni!

Brigi