A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dohányok, amikben csalódtál

, Hozzászólás ID: #76669
sYska
Adminisztrátor
sYska
  • Hozzászólás: 10312
Somika írta korábban:
Nekem több íz volt amire nagyon vártam de kiderült hogy nagyon rossz:

-nakhla/rózsaszín dobozos vegyesgyümölcs:amikor még 200 ft volt a kis nakhla(régi szép idők) az eladó ajánlotta amikor kérdeztem hogy miket érdemes megkóstolni(mondjuk adott egy banánt ami tényleg jó volt és egy almát ami szintúgy).Hát már amikor beleszagoltam tudtam hogy valami nem klaffol.Na tömtem egyet és leginkább lehányt égett romlottlekvárral leöntött gumiabroncsra hasonlítot az íze.

Régi favorit dohányom. Valamit nagyon elronthattál töméskor. Kellemes enyhén édes, gyenge ízű dohány tapasztalataim szerint. 🙂

Somika írta korábban:
-nakhla/cola:régóta vártam rá és gondoltam hogy finom lesz(egy akkoriban még pici webshop oldalán dícsérték egy fórumban ahol csak nakhlát lehetett kapni).Az első tömés tényleg egész jó lett, mint valami olcsó cola gumicukor és mellékíznek egy kis kókusz(hogy került oda?).Aztán a többinél már nem volt kóla íz,pedig nem rontottam el semmit.Olyan íze volt mintha falevéllel töltöttem volna meg a kerámiát.

Márpedig ha elsőre volt íze, következő tömésre is kellett lennie, hacsak nem rosszul csomagoltad vissza. Nakhla kóla finom, kevésbé édeskés, keverési ideális inkább. 🙂 (Valami nedvesebbhez keverni.)