A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dohányok, amikben csalódtál

, Hozzászólás ID: #76677
sheeshamaster
Felhasználó
sheeshamaster
  • Hozzászólás: 819
Hookah írta korábban:
Amiben csalódtam idáig, vagy feledhető mondjuk így: Al fakher – kókusz (nem volt kaparós, jól megcsináltam, de ez valahogy nem az én ízvilágom). 😉

El Hennawy / Al Mazag – cappuchino (olyan íze van, mint a 90’es években lehetett kapni, lehet hogy még most is van, zacskós csokis tej, nagyon rossz…olyan mint ha csokinyusziból lenne, mármint a 90Ft-os minőségi menzás csokinyulból. :pascontent2: Úgy hogy 250 gramm —> kuka.

Pokh – narancs (ez azért mert nagyon kömény volt, pedig én bírom),

Pokh -eper (jó illat a dobozból, azonban semmi, vagyis inkább vattacukor íze van…sajnos nem a jóféléből 🙁 )

Al waha – cseresznye (hát ezt azonnal dobtam ki, nagyon rossz volt)

Al waha – banán…hát ez azért, mert hamar meguntam, hogy mentás kissé mű íze van, de az egyik jó haverom szereti szóval neki adom a még legalább 150 grammot.

(ez off amúgy de ha jó banános vízipipát akartok szívni, akkor érdemes kipróbálni a Pokh banánt 100grammos kiszerelésben van csak ha jól tudom, kicsit drága, de istenien krémes, mint egy sütemény) :]

Sajnos ellent kell mondanom neked:

Mind az AF kókusz, mind a Pok (ha erre gondoltál, akkor ez h nélkül van írva) narancs nagyon bejött nekem. Az AF kókusz teljesen valósághűen adja vissza a kókusz / kókuszreszelék ízét, ha nem tetszik, akkor valószínűleg a kókusszal úgy általában van bajod. A Pok narancs, hát ez tényleg erős, de az eddigi narancsos próbálkozásaim közül ez magasan a legjobb.

Persze mindkettőnknek meg van a saját ízlése, ez a szép az életben. Ha nem ízlik, hát nem ízlik. Ennyi.

További szép napot!