A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #92165
dajdaj
Felhasználó
DajDaj
  • Hozzászólás: 363

Én eddig valamilyen oknál fogva a mánia hírlevelére fel voltam iratkozva.. de amit ma kaptam :O Csodálkozok, hogy még nem téma a dumaládában.. Nem tudom, hogy van e valami szabály arra nézve, hogy másolhatok e.. de másolok..

Ha szeretnéd, mostantól ismét megkapod az elmúlt napok vízipipás történéseit összefoglaló üzenetet hét végén. Ezt még a vizipipa.eu-nál vezettük be, és hatalmas volt rá az igény az utóbbi időben. Persze a .eu új üzemeltetője ennek nem örül, de miután a fenyegetésüket megmutattuk 2 ügyvédnek is, csak mosolygunk rajta, és küldjük az ELSŐ összefoglalónkat!

leölthető e-book! Az igaz, hogy a megjelenés után azonnal syska ellopta, kitörölte belőle a vízipipamánia.hu vízjeleket, és 1 nappal korábbi dátummal, de 1 nappal később publikálta, mintha nála lehetne először elérni, de ettől függetlenül köszönjük neki, hogy segít a terjesztésében. Gondoltuk, hogy ezt fogja csinálni. 🙂

– több pont is fel volt sorolva.. de olyanok szerepeltek ott, hogy a vízipipaológus elrontott pár dolgot és mi legyen a büntetése.. feleslegesnek láttam pazarolni a ctrl c + ctrl v erejét..