A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #95122
sYska
Adminisztrátor
sYska
  • Hozzászólás: 10312

Törléssel kapcsolatban, annyit fűznék hozzá, hogy a becsmérlést töröltem ki a hsz-ből. Döntésem továbbra is fenntartom és jogosnak ítélem. A véglegesből levettem még tegnap 7 naposra a tiltást, erről email-ben tájékoztattam is Sparrow-ot.

A probléma ott volt, ahogy krampi is említette, a vádló hangsúly. A fórum törzstagjait egy kavarodás miatt, erősen túlzónak tartom, hogy hazugnak és más jelzőkkel illessen bárki is, főleg az újabb tagok. (Félre értés ne essék, tisztelet minden tagnak jár, de az idősebb törzstagok többet tettek le az asztalra eddig, ezen nem lehet változtatni és jogos is.)

A felnőtt emberes dolgot érdekesen olvastam. Ahhoz képest, hogy már 4 évnél öregebb, 1200 tagon túl lévő fórumba 5-6 ember van kitiltva jelenleg, az szerintem több mint a jószívűségem jele. Sokkal keményebben kéne fognom itt egyeseket, hogy a rend fenntartható legyen. Ez a kitiltás sem személy vagy reklamáció elleni volt, hanem egyes viselkedési formák ellen, amiket itt nem tűrök meg. (Röviden: Oké volt a probléma, jó, hogy elmondta. Azonban amilyen hangnembe írta, az volt problémás.) Ha hagyom az egyiknek, hogy ezt tegye, akkor jön a következő, következő, következő. Tehát vagy megfogom az elején vagy tűröm a láncreakciót.

Márpedig a fórumba kezdetektől bele adoma szívem, lelkem! El sem hinnéd, hogy mennyi idő, munka, pénz van abban, hogy fennmaradjon a fórum. Nem tudom, emlékszel-e még a régi Lukjanis eu-s fórumra? Tele volt offolva, helyesírásilag és szakmailag gyengébbnél, gyengébb hozzászólásokkal. Elhatároztam, hogy ha valamit csinálok, (ezt a fórumot) akkor rendesen teszem. Moderálom, frissítem, szervezem, javítom és finanszírozom. A célom nem az, hogy “legnagyobb, legtöbb hsz-es” fórum legyen. Hanem csak annyi: Legjobb. Ezért van, hogy inkább kitiltok pár embert a viselkedése miatt, mert akkor mások látják, hogy itt ezt nem lehet és normálisabban viselkednek. Ezért is tartunk ott, hogy értékesek a témák és folyamatosan törlöm (napi 10-20 hsz-t…) azokat melyek offolásba mennek, hogy rendet tartsak.

Remélem így már kicsit jobban megérthető a döntésem és annak másik oldala is, amin én vagyok.