A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #95405
wazza
Felhasználó
WaZza
  • Hozzászólás: 104
zoli78 írta korábban:
WaZza írta korábban:
Hihetetlen hogy Button megúszta büntetés nélkül, a két incidenst ( Hamilton és Alonso-val való koccanást ). Nemsemmi egy futam volt. Nem csípem Sumit, de most drukkoltam az öregnek, mert majdnem befigyelt egy dobogós hely.

Én is szorítottam a Schumiért.viszont Button tényleg megérdemelt volna valami büntit.Sokan mondják, h a szerencse mindig a Vettelnek kedvez, és csak ezért tud nyerni.Most meg háromszor a nyakára hozta a mezőnyt a Safety car.Persze értelmetlen azt mondani, ha ez v. az nem így alakult volna.Csak most kiváncsi leszek, h az ellendrukkerek vajon mit mondanak majd.Persze a kárörvendésen kívül.

Nem csípem Vettel-t sem az RBR-t, de tulajdonképpen nem érdekel hogy hibázott. Engem csak az zavar, hogy a Ferrari-nak ennyire nem jött össze ez a verseny, egyrészt Alonsonak elb.szták a stratégiát amin nagyon sokat bukott, majd jött a Button incidens. Massa meghát hmm… Az autón javulást látni, de hogy a stratégiát mindig elk.rják az valami hihetetlen, Ross Brawn kellene újból a Ferrarinak. Meg talán jövőre Briatore papa átvehetné Domanicali helyét.