A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #95686
SteadyMan
Felhasználó
SteadyMan
  • Hozzászólás: 508
hookah231 írta korábban:
Ezzel egyébként nem téged szidtalak. Csak pl. IMDB-ből kiindulva, egy szempont nem kaphat 10 pontot, csak ha minden idők legjobbja, ez a tökéletes. Általában a netes gyakorlatban a 8/10 a nagyon jót jelenti, a 9/10, ami megragad benned sokáig, nincs benne hiba. Nekem igazából nem számít hogyan osztályozol, csal mindenhol így szokták, ezért akadt meg rajta a szemem, hogy 10/10-ekkel dobálóznak teszteknél.

Ezzel nem téged szóltalak le, megjegyzem még egyszer, egyéni vélemény.

Elnézést ha megbántottalak!

Nem bántottál meg egyáltalán! Jeleztél egy dolgot, ami Neked furcsa, erre reflekáltam. Lehet, hogy nem egy teljesen korrekt értékelés a Te olvasatodban, de per pillanat nem tudok ennél jobbat, azt a módot követtem, ahogy mások is pontozzák itt a fórumon a dohányok egyes jellemzőit. Ez valóban csak annyit jelent, hogy a magunk skáláján hova helyezzük el azt a jellemzőt, milyen értékkel ruházzuk fel. Talán annál egy kicsit kifejezőbb, mintha egy , vagy nem jó jelzőt ragasztunk csak rá.

Amúgy meg komolyan írtam, hogy szívesen látok valamilyen korrektebb értékelésmódot, amit használva egyértelműbb a tesztek értékelése! Uff! Beszéltem! 🙂