A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #95774
bones
Felhasználó
Bones
  • Hozzászólás: 139
vpaladin írta korábban:
beriking írta korábban:

Ne haragudj, de nem bírtam ki, hogy végre ne mondjam el a véleményem …

Azt a 7 napos bannt, barátom, nem véletlen kaptad. Úgy néz ki, nem tanultál belőle, és folytatod az értelmetlen hozzászólások gyártását.

A Khalil Mamoon topik nem azért lett létre hozva, hogy Te leírd, mennyire fogott el az irigység és mennyire tetszettek a pipák. Ide építő jellegű, hasznos hozzászólásokat szoktak írni, ami másnak általában igencsak jól jön. És nem, nem csak ez az egy miatt háborodtam fel, ezt már több helyen is megcsináltad.

Nem is értem, ezeket miért csinálod, talán, hogy dicsekedhess a haverjaidnak? – Felesleges!

Hogy “népszerű légy? – Hidd el, ilyen hozzászólásokkal nehéz lesz.

Kérlek ezt fejezd be, mert szerintem nem csak nekem szúrja a szemem …

Köszönöm!

Üdv: beriking

Egyáltalán nem azért írom a hsz-eket, hogy kemény kedjek a haverjaim elött (azt se tudják, hogy mennyi hsz-em van). Most amit írtam hsz-t szerintem félre érteted nem azon volt a hangsúly hogy én mennyire ájultam el a pipától, mert annyira tetszettek hanem, hogy sz-ban van két Khalil Mamoon pipa.

Tudom, hogy régebben miket csináltam és most próbálom “visszafogni magamat” lehet hogy a régebbi hsz-ekre hagyatkozol azt én nem tudom. Ha bármi problémád van ott a privát oda nyugottan írhatsz nekem és megpróbálom orvosolni a problémát.

Ne haragudj,de a berinek igaza van off-olsz mint a pokol,és ugyanazokat leírod csak más körítésben amiket már mások elmondtak