A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #95779
vpaladin
Felhasználó
vpaladin
  • Hozzászólás: 370
DajDaj írta korábban:
A nagy probléma nem is a helyesírással van nálad vpaladin, hanem az értéktelen hozzászólásokkal. Tényleg nem bántásból mondom, amikor regisztráltam akkor én is igyekeztem feltornázni a hozzászólásaim számát, hogy “jogosan tudjak alkudni” de legalább úgy tettem, hogy dohánytesztet írtam sablon alapján. Nem hiszem, hogy a hsz-ek növelése végett írsz ennyit, de így.. nem értem miért csinálod ezt 🙂 Nem felháborító amit csinálsz, személy szerint csak mosolygok az ilyeneken. Nem egyedül csinálod ezt.. Fel lehet sorolni 5-10 embert aki hasonló cipőben jár. Díjazom, hogy próbálsz ellene tenni, de sajnos nem megy. Amíg ennyit vagy online, akkor téged kapnak elő és mivel gyakran vagy bejelentkezve, így gondolom a megjegyzésükre válaszolva akár vita is kialakulhat a semmiért. Helyesírás ügyileg nem szidnám össze a népet, ha nem tud valaki helyesen írni akkor legalább használjon Mozillát vagy Chrome-ot, mert az aláhúzza pirossal a helytelen szövegek nagy részét. Láttam én már őstagokat, akik olyanokat írtak, hogy az hihetetlen 😀 Mindegy, nincs ezzel olyan nagy baj. Írj kevesebbszer. Plusz ha látsz egy hozzászólást, amit meg tudsz erősíteni saját tapasztalataid alapján akkor inkább hagyd.. Felesleges kétszer leírni ugyanazt, mert az már off-nak minősül. A kevesebb néha több 😉

Nem a fórum miat vagyok mindig bejelentkezve hanem nekem amikor bekapcsolom a gépet akkor egyből bejelentkezik (általában MSN-ezek a gépen). Személy szerint én opera böngészőt használok a többit nem szeretem (már próbáltam őket de… :triste1: ).

Na jó mostmár hagyuk ezt, hogy velem foglalkoztok és ezzel nyomjátok tele az oldalt mostmár tényleg elegem van belőle. :rougefaché: Ha problémátok van velem ott a privát 😀 .