A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #95791
danette95
Felhasználó
danette95
  • Hozzászólás: 26
CsKrisi írta korábban:
Nick írta korábban:
Röpke kutatás: Észrevettem valamit, a vízipipás társadalom nagy része reggaet hallgat még pipázás közben is. Miért? Jamaikai zene, és köze nincs hozzá. Vagy ezt már kérdeztem, és kezdek szenilis lenni? :gene:

Jó kérdés, én sem értem. Én személy szerint nem szoktam reggae-t hallgatni, nem is szeretem. Sajnos sokan a vízipipát a fűhöz kötik (ami már jellemző Jamaicára), a vízipipásokat meg füveseknek nézik. Nyilván vízipipából is lehet fogyasztani a zöldet, de szerintem ez egyáltalán nem jellemző. Lehet, hogy sokan keverik a bong-al, bár kinézetre teljesen más.

Ezek persze nem magyarázzák, hogy valaki miért hallgat reggae-t vízipipázás közben, biztosan vannak, akik csak azért, mert szeretik ezt a zenei stílust. Általában én sem arab zenét hallhatok közben, hanem akármit amit szeretek. Szerintem azonban sokan vannak akik ettől menőnek érzik magukat, mert “majdnem” olyan, mintha füveznének (itt azokra gondolok, akik “trend”-ből vízipipáznak).

Ez persze az én véleményem, kíváncsi vagyok, hogy ki-mit gondol erről?

Általában mi is reggae-t hallgatunk. Lényegében azért mert nyugis, tök laza zene. Ugyebár a vizipipázás a relaxációról szól. :frime:

Meg én alapból imádom a reggae-t. 😛 És nem csak azért hallgatjuk mert az menő. 😀 Mindig haverral ketten szoktunk pipázni, és senki nem hallja hogy mit hallgatunk.