A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #97738
sYska
Adminisztrátor
sYska
  • Hozzászólás: 10312

Valaki próbálkozott már, kerámia készítésével?[/size]

 
Ajándékba szánnánk, így fontos lenne az egyedi felirat szöveg, és díszítés rá, gondoltam egy fazekassal készíttetnék (már találtam is helyben).[/size]

 
Nem akarnánk túlbonyolítani, sima mázatlan lenne, és az lenne a kérdés, hogy agyagra a sima fazekasok által használt is megfelelne?[/size]

 

Itt a legvégén találsz fotókat. Anno egyik tagunk csinálta.

 

Az agyagok közül sok fajta van + ezek keverékei. Azonban minden valószínűséggel jó lesz az amivel dolgozik, feltéve ha csinál abból az agyagból tányérokat, bögréket stb. aminek bírnia kell a hőt.

 

…. 

A segítségeteket szeretném kérni. Ismerős megy az emírségekbe és lehet , hogy tud honi nekem dohányt. De úgy tudom , hogy Magyarországra csak max 50g-ot lehet behozni. Viszont haver szülei Törökországból 5x125g-os csomaggal tértek haza de abban nem volt nikotin az herbal volt ill. a vizipipa aprón sokszor látok kilós és fél kilós AF kiszereléseket. Akkor csak saját felelősségre lehet behozni ilyen sokat vállalva azt , hogy esetleg megbüntetnek. Kérjek inkább tőlük egy kis 50g-os csomagot? Az AF special-ban gondolkodtam de az 250g körül van és nem szeretném ha miattam büntetnék meg őket. Mi a véleményetek tudnátok segíteni, nagyon megköszönném.

Személyesen 250g/fő hozható be. Többször hallottam, hogy többet is tudtak hozni, de ez a hivatalos érték. Ki mennyit mer/akar kockáztatni, annyit hoz.

A herbal a magyar törvények szerint ugyan úgy dohánytermék. Nincs különvéve.

Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor telefonálj be a NAV-hoz és érdeklődj vagy kérj írásban tájékoztatást.