A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #82020
krampi
Felhasználó
krampi
  • Hozzászólás: 3414

Anyám borogass … Ezt nem hiszem el.

Azt tudtam, hogy Magyarorszagon nem mukodnek rendesen a dolgok, de hogy ennyire. Jelen pillanatban a Magyar Posta modszereivel … hogy ugy mondjam … nem vagyok megelegedve.

Gondoltam ugy mukodik a dolog, hogy megkapjak szepen a kis csomagomat, megfogjak, berakjak az autoba, kidocognek hozzam, csilingelnek, konstataljak, hogy nem tartozkodom itthon, fognak egy cetlit, rairjak hogy mi a nyomoruk, majd visszadocognek az allomasra es varnak.

Nos ebbol az egeszbol “csak” a vastagbetus resz nem teljesult, aminek fenyeben ha ismet vegignezitek a folyamatot rajohettek ti is, hogy mekkora barmok.

Kb arra tudok gondolni, hogy nekem valami telepatikus uton meg kellett volna ereznem, hogy ok amugy ki akartak szallitani a csomagot, csak en nem voltam itthon.

Nah, lenyeg a lenyeg, hogy holnap meg megprobalom a keruleti, szombaton is nyitvatarto postat zaklatni azzal kapcsolatosan, hogy konkretan hol is talalhato a csomagom, ha naluk, akkor holnap elmegyek erte, ha meg mashol, akkor kenytelen leszek meg hetfoig varni …

Komolyan mondom, en mar csak a holnapi telefonbeszelgetesre leszek ennel kivancsibb, hogy mit fognak szolni a nehany tudakozodo jellegu kerdesemhez …