A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #89327
anegytech
Felhasználó
anegytech
  • Hozzászólás: 825
Riccio írta korábban:
anegytech írta korábban:

A végén én is láttam, hogy kicsit durva hosszú lett :D. De egyébként ez a cherry-coke elég gondolatébresztő :).

azt viszont figyelmen kívül hagytad – amennyiben hazai árak keretei közt beszélünk magas árról – hogy a piacon van egy nammor nevezetű cső is, ami ha jól tudom 1-2ezerrel olcsóbb. vagyis azért egy köztes állapotot jelent, hogy mégsem olyan drága, de ugyanazt tudja. mert ugyebár hajszállnyi különbségek vannak ezek között

egyébként pedig én úgy viszonyulok ehhez, hogy ha tudom akkor megveszem a drágábbat mert nem vagoyk annyira gazdag hogy az olcsót vegyem.

remélem nem szorul különösebb magyarázatra ez a mondat 😉

Őszintén bevallom, nem tudtam, hogy a nammor 1-2 ezerrel olcsóbb, de akkor valóban köztes állapot. Értem az utolsó mondatod, bár aki annyira nem gazdag, nem pipára költi a pénzét :D. De értem mire gondolsz, bár abban az esetben, ha a nammor tényleg szinte ugyanaz, mint a razan, akkor sok értelme nincs, mert akkor érdemesebb azt megvenni olcsóbban. Ha tényleg csak hajszálnyi a különbség. Az utolsó mondatod arra lehet igazán érvényes, amikor a sima csövekből mondjuk évente kettőt vesz az ember 2-3 ezer ft-ért, amennyiért már egy razanra vagy nammora is beruházhat.