A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Egyedül ne…

, Hozzászólás ID: #72260
anegytech
Felhasználó
anegytech
  • Hozzászólás: 825
Muky írta korábban:
Hát új dolgot én sem tudok hozzáfűzni, egyedül is érdemes pipázni annak is megvan a maga hangulata, és mint írtátok akkor lehet a legjobban új ízeket tesztelni. És érdemesebb gyengébb ízt választani, mert ha az erős íz kiüt az elején akkor a tömés java kárba vész. (tapasztalat)

Bár én is inkább azt vallom, hogy társaságban sokkal hangulatosabb, kb mint táborban a tábortűz köré ülni, egy bulin meg egy finom pipát kell körbeülni. Egyedül azért nem szeretek pipázni, mert elég lusta vagyok a végén egyedül elpakolni/kimosni a pipámat, és ha ezt elmulasztom akkor pedig beveszi magát a pipába az utoljára használt íz, azt pedig már sokkal nehezebb orvosolni.

Egy idő után hozzászokik az ember, hogy elmossa maga után. Egy idő után meg ha rendesen kefével kisikálod a testet, citromos vízbe beáztatod a tartályt és a csövet (ha mosható), akkor elmúlnak ezek az ízek.

Társaságban valóban hangulatosabb, dehát az ember nem mindig tud magaköré csődítani 4-5 embert, meg van amikor magában relaxál az ember. És tényleg érdemesebb valami kedvenc ízt választani, ami lágyabb, mert pl masha berrytől én is kiütöttem magam, pedig nagyon finom :hehe:.