A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Hajdú-Bihar megyeiek

, Hozzászólás ID: #99838
lididb
Felhasználó
lidiDB
  • Hozzászólás: 20

Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok!

Karácsonyra kaptam az első vízipipámat, egy egyszerű kis Topmarkot, 37 centiset. A barátom szerint ezzel gyakoroljak, próbálgassam a dohányokat, tapasztaljam ki a tömést és voltaképp mindent, ami a vízipipázással együtt jár és ha majd hosszabb távon is érdekel, akkor veszünk egy komolyabb pipát. Megmondom őszintén én elégedett vagyok ezzel a kis pipával, 30-40 percig bírja egy tömés, utána ha van kedvünk váltunk még egy másik ízt. Most éppen a “tesztidőszak” van, próbálgatjuk az ízeket.

A barátom kedvence az Al-Waha-s After nine, úgy egy éve szívott olyat és azóta is csak emlegeti. Sajnos tényleg csak emlegeti, mert sehol sem találunk olyat. A Palmyrában találtunk egy csokismentát, elég finom az is, bár szerinte az After ninenak finomabb csokiíze van.

A legtöbb dolgot mi is a Palmyrából szerezzük be. Az eladó nagyon kedves, engem is szinte már ismerősként üdvözölt második alkalommal. Most így karácsonyra eléggé kifogytak, de azért vannak még áruk. Nagy kedvencünk az Al Fakher kókuszos dohánya, sajnos nagyon hamar elment az 50 gr, sajnálom is, mert a legjobb íz volt, remélem az újévben hoznak még. Próbáltunk még Mizo és El Basha és Al Waha dohányokat is. Nálam a sorrend is kb. így határozható meg, ahogy most így leírtam. Az Al Fakhernek tényleg nagyon jó füstje volt és intenzív íze. Ebből még a kókuszos mellett a cherryt is kóstoltam, az sem volt rossz. A Mizoból a görögdinnyéset kóstoltuk, szintén tudom ajánlani, nagyon intenzív íze volt, pici rágóbeütéssel. Füstje már nem volt akkora, mint az Al Fakhernek, de az íze szinte ugyanannyira intenzív. A többi márkából próbáltunk csokismentát, szőlőset, capuccinot, ananászt. Csak a csokismentát emelném ki, a többi eléggé felejtős.