A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Hj Alien Mini Phunnel Kerámia

, Hozzászólás ID: #152504
tomka
Felhasználó
Tomka
  • Hozzászólás: 563
mou írta korábban:
Octopusnak köszönhetően múlt héten kipróbálhattam a kerámiát (köszi érte), de nem volt tökéletes vele a pipázás, mert kicsit beszívta az alufóliát, így nehezebb volt szívni. De ennek ellenére meggyőzött és a mai nap megérkezett a sajátom, amihez rendeltem én is páncél fóliát (meg hozzáteszem, hogy eltört a kaya phunnelem, így mindenképp kellett vmi új kerámia).

Hát több, mint kielégítő az eredmény :super:

Ezzel a fóliával már ne volt probléma. Mizo narancsot tömtem, ami szintén csak növelte a színvonalat. Nagyon jól kiadta az ízeket.

3 bamboochával izzítottam, majd egyet levettem, később visszaraktam. Így kb. 45 perces volt a tömés. De még egy kicsit tudok több dohányt rakni bele, meg a legalján volt még nedvesebb rész kicsit, szóval legközelebb megpróbálom hogy kb a pipázás felénél gyújtok egy negyedik szenet.

Összegezve tényleg nagyon jó kerámia, bár az ára a többihez képest húzósabb, de ha vigyáz rá az ember, egyszer kell kiadni ezt az összeget és hatványozottan megtérül! 🙂

Én ha látom hogy az alján nedvesebb a dohány és mégis már kezd szenesedni akkor kiszedem a rossz részeket és kicsit megmozgatom a dohányt (megkeverem)

Akkor újra élvezhető lesz 🙂

és akkor nem fog kelleni új szén :diable:

(kivéve ha már nagyon kicsi)